Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע אינך כותב את התגובה הרשמית של המשטרה לגבי המקרה הזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

להלן תגובת המשטרה:

לעמוד הרשמי של משטרת ישראל בפייסבוק הגיעה התמונה הזו, שצולמה בחניון עין חצבה בערבה בתאריך 17.10.11 - אנו רואים אירועים מסוג זה בחומרה רבה.

תוך זמן קצר מרגע קבלת התמונה זומן מתנדב התנועה לראיון בפני מפקדו ונגרע לצמיתות מהתנדבות בשורות אגף התנועה בפרט, ומשטרת ישראל בכלל. כמו כן, נוצר קשר עם שולח התמונה והחל הליך דו"ח ברירת קנס כנגד מבצע העבירה.

אין באירוע זה בכדי להטיל דופי בעבודת הקודש של מתנדבי אגף התנועה - שירות באגף התנועה מציל חיים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
להלן תגובת המשטרה:

לעמוד הרשמי של משטרת ישראל בפייסבוק הגיעה התמונה הזו, שצולמה בחניון עין חצבה בערבה בתאריך 17.10.11 - אנו רואים אירועים מסוג זה בחומרה רבה.

תוך זמן קצר מרגע קבלת התמונה זומן מתנדב התנועה לראיון בפני מפקדו ונגרע לצמיתות מהתנדבות בשורות אגף התנועה בפרט, ומשטרת ישראל בכלל. כמו כן, נוצר קשר עם שולח התמונה והחל הליך דו"ח ברירת קנס כנגד מבצע העבירה.

אין באירוע זה בכדי להטיל דופי בעבודת הקודש של מתנדבי אגף התנועה - שירות באגף התנועה מציל חיים.

יפה מאוד, אני חושב שהתגובה הוגנת!

פורסם

המתנדבים האלה, פשוט נוראיים. יש ביניהם מסורים ואיכותיים, אבל יש כמה שגורמים הרבה יותר נזק מאשר מביאים תועלת למשטרה. גועל נפש. טוב שהעיפו אותו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
אותי מעניין לראות מה יעשו ברגע שיצלמו שוטר בתפקיד ככה ולא עוד מתנדב.

אתה מתכוון כמו לשוטר שחנה בניגוד לכיוון התנועה, ונתן דוח שקרי לנהג שלא עצר בעצור?

"נזיפה" :roll:

פורסם
המתנדבים האלה, פשוט נוראיים. יש ביניהם מסורים ואיכותיים, אבל יש כמה שגורמים הרבה יותר נזק מאשר מביאים תועלת למשטרה. גועל נפש. טוב שהעיפו אותו בלי לחשוב פעמיים.

בתור מתנדב , פעיל מאוד כבר חמש שנים.. אתה כל כך צודק במה שאתה אומר.

יש כאלה מתנדבים מנחוסים שאין להם מושג בכלל מה זה שיטור ומה הרעיון של זה.

לעומת זאת יש כאלה איכותיים שעושים , לפי דעתי, שם טוב למשטרה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני לא מגן על אף אחד, אבל אולי יש סיבה מוצדקת לחניה שם? (אני מדבר בכללי, לא תמיד צריך להפנות אצבע מאשימה כלפי שוטר או מתנדב שחנה בחנית נכים\אדום לבן וכו'). יש מקרים דחופים (חיים או מוות נניח) שהסיבה יותר ממוצדקת לכך. כנראה שבאירוע הספציפי הנ"ל לא כך הדבר, שכן המתנדב "הועף" משירותיו במשטרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני לא מגן על אף אחד, אבל אולי יש סיבה מוצדקת לחניה שם? (אני מדבר בכללי, לא תמיד צריך להפנות אצבע מאשימה כלפי שוטר או מתנדב שחנה בחנית נכים\אדום לבן וכו'). יש מקרים דחופים (חיים או מוות נניח) שהסיבה יותר ממוצדקת לכך. כנראה שבאירוע הספציפי הנ"ל לא כך הדבר, שכן המתנדב "הועף" משירותיו במשטרה.

ללא ספק שקיים דבר גם כזה, אך במקרה ושוטר נעלץ "לעבור על החוק" (חנייה בנכים,לנסוע מהשוליים,מעבר באור אדום וכו')* לרוב הדבר מגובה בגלל האירוע,. אך כלל הנראה שכאשר נשאל המתנדב מה פשר התמונה ומדוע הוא חנה בחניית נכים , מילא את פיו מים והיה ללא תשובה, לכן קיבל "בראש".

לשאלה שלך מה עושים לשוטר קבע? אותו דבר. הוא ישלם את הדו'"ח ויקבל "נזיפה" או חוו"ד נמוכה יותר..

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
אני לא מגן על אף אחד, אבל אולי יש סיבה מוצדקת לחניה שם?

אין שום סיבה לחנות בחניית נכים, פרט להיותך זכאי לחנות שם (ואני מאחל לשוטר או המתנדב החצופים שעוד יזכו לחנות שם בזכות). אם יש פנאי לחנות באופן מסודר, ניתן לעשות זאת גם במקום מסודר.

פורסם

נתקלתי בתמונה בפייסבוק דומה לתמונה שפרסמת, רק שזו עם ניידת גם באין כניסה והניידת השניה בחניית נכים...

עריכה:רק עכשיו שמתי לב שמדובר במקום אחר ובמקרה אחר.

nbjowy2q1zmt.jpg

• תוכן חדש...