Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המסלול המתוכנן באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הפרסומים המסלול המתוכנן להבנות באילת יהיה באורך של 1.3 ק"מ.

רק לי זה נשמע קטן מדי ? תעשו השוואה למסלולים אחרים שאתם מכירים.

איזה מהירות יהיה אפשר לפתח כבר שם ? הישורת תהיה במקרה הטוב 300-400 מטר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אכן, מסלול כזה לפי התקנים של ה-FIA הוא לפחות באורך 2 ק"מ. יש אפשרות לקיים מירוצים על מסלולים קצרים יותר, אבל בתנאים מאוד מסוימים. אותי מעניין גם מי אחראי על תוואי המסלול ובכלל - מה יהיה התוואי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטח תוואי כזה שאפשר ללמוד מהר אבל יאתגר גם.

סתם לדוגמא:

The Honda Indy Toronto is an annual IndyCar Series race, held in Toronto, Ontario, Canada. Originally known as the Molson Indy Toronto, it was a Champ Car World Series race held annually from 1986 to 2007. The track has 11 turns, is a 2.824-kilometre (1.755 mi) street circuit, and is located at Exhibition Place.

אני הייתי שם ב2005 אחרי שקיבלתי כרטיסים במתנה מנהג שהתתף שם. פשוט ענק!

Sergey Yashin

פורסם
בטח תוואי כזה שאפשר ללמוד מהר אבל יאתגר גם.

סתם לדוגמא:

The Honda Indy Toronto is an annual IndyCar Series race, held in Toronto, Ontario, Canada. Originally known as the Molson Indy Toronto, it was a Champ Car World Series race held annually from 1986 to 2007. The track has 11 turns, is a 2.824-kilometre (1.755 mi) street circuit, and is located at Exhibition Place.

אני הייתי שם ב2005 אחרי שקיבלתי כרטיסים במתנה מנהג שהתתף שם. פשוט ענק!

תגיד, אתה רציני?

מבלי להביע עמדה בנושא השרשור -

אנשים כאן (שלומי, אני זוכר לך את הדריפט הזה לנצח - תותח!) מדברים על כך שאורך של 1.3 ק"מ יהיה קצר מדי מכדי לפתח מהירות, ואתה סותר אותם באמצעות דוגמא על מסלול באורך 2.8 ק"מ (חשבתי שאולי טעית בהקלדה, אבל ה - 1.755 מייל סגר ת'פינה)?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

כן באמת קצת קצרצר

אבל אנשים כמה זה ישראלי מצידינו.

לפחות שנקבל משהוא אפילו קילומטר זה יותר טוב מכלום :wink:

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
תגיד, אתה רציני?

מבלי להביע עמדה בנושא השרשור -

אנשים כאן (שלומי, אני זוכר לך את הדריפט הזה לנצח - תותח!) מדברים על כך שאורך של 1.3 ק"מ יהיה קצר מדי מכדי לפתח מהירות, ואתה סותר אותם באמצעות דוגמא על מסלול באורך 2.8 ק"מ (חשבתי שאולי טעית בהקלדה, אבל ה - 1.755 מייל סגר ת'פינה)?

אני רק משווה למסלול כביש ולא מהגדולים שיש, שבונים אותו פעם בשנה למשך 3 ימים ומריצים שם מרוצים..

נותן השוואה..

Sergey Yashin

פורסם

אתם יודעים מה, אני אהיה אופטימי.

אני בטוח שזה יהיה מסלול קצר מידי, צר מידי ועם אספלט גרוע.

איך אני אתכם??

עזבו, ספורט מוטורי לא יהיה פה, בטח שלא בעזרת הגיבורי\עסקני-על של פורמולה ישראל.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

LAYOUT נראה סבאבה לגמרי.

קצת לא ברור איפה יש מקום לצופים.

אבל בעיקר כל העמודים האלו וקירבה של גדרות בטון ומים - לא ברור נושא הבטיחות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ואני רואה את המסלול המתוכנן וכבר מתכנן את קווי הדריפט. יושב עם הילד שלי על הברכיים ומראה לו - פה תופסים תאוצה, בלם יד ארוך ארוך, גז גז גז, שינוי כיוון, גז גז גז, שינוי כיוון וכן הלאה...

פורסם

אפשר קנה מידה ? מה אורך הישורת ?

אל תחשוש ממה שאנשים אחרים חושבים אודותייך . הם עסוקים במחשבות על מה שאתה חושב עליהם :-P

באתי בלי צפיות ויצאתי מאוכזב :cool: , מה בעצם קרה? :p

• תוכן חדש...