Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנייה אחרי ההנעה בבוקר הטורים יורדים ל500 סל"ד, כל הרכב מתחיל לרעוד ומגמם. אחרי כמה שניות הטורים עולים בפתאומיות לאזור ה2000 סל"ד, משהו מפחיד.

הייתה לי את הבעיה הזאת פעם, ואז הלך סטרטר והחולף באחד חדש.

הוחלף גם חיישן נקישות אחרי שנורדת תקלה דלקה.

הרכב אחרי שיפוץ ראש מנוע.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

שלום היה לי סיפור דומה בסובארו שלי אימפרזה 98.

אני לא רוצה להגיד לך שנישבר לך הקמשפט כי אני לא יודע באיזה מצב הרכב שלך ואחרי מה זה קרה.

אבל אצלי זה בסוף היה קאמשפט שבור.

אם אתה רוצה ליבדוק עם כל הבוכנות שלך עובדות אני לא יודע אם זה מומלץ לעשות או לא אבל אני עשיתי שמתי ככפות

הנעתי את הרכב והתחלתי להוציא כבל הצתה אחד אחד וליראות אם יש הבדל בעבודת המנוע אתה רואה את זה בסלד וגם אתה שומע את המונע.

ואצלי הגעתי לבוכנה מיספר 2 וניתקתי את הכבל ולא היה שום שינוי וגם אז עשיתי בדיקת קומפרסיה ולא היה שם קומפרסיה ושם נישבר הקאמשפט.

אם יש אפשרות לעשות קומפרסיה זה ממומלץ.

הקאמשפט השבור שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=378349

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

אם התופעה היא חד פעמית לאחר התנעה, אז אין שום קשר לגל זיזים שבור והתקלה היא כנראה מנוע צעדים או תקלה בבית מצערת.

אין גם שום קשר למתנע שהוחלף.

גש למוסך לאבחון.

פורסם

תודה על ההסברים. התגובה השנייה נראית לי יותר הגיונית כי זה קורה רק אחרי התנעה כשמנוע קר.

כמה ייעלה תיקון של בית מצערת? זה בסדר ליסוע ככה מבלי שייגרם נזק חמור יותר? כי אין שום הבדל בכוח של המנוע.

תודה!

• תוכן חדש...