Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכפר סבא עומד זמן רב (לצערי לא הספקתי לצלם) פיאט 127 דור 2 שנת ייצור 1982 צבע לבן חיצונית נראית במצב ממש טוב. גנטים מגנזיום מודרנים שלטעמי האישי לא הולמים את הרכב.

עומדת תקופה ארוכה מאד , אגזוז זרוק מתחת לאוטו כנראה נפל. נדמה לי שיש עליה שלט למכירה .

בהזדמנות אעבור ואצלם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם יהיו לך פרטים דבר איתי.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
בכפר סבא עומד זמן רב (לצערי לא הספקתי לצלם) פיאט 127 דור 2 שנת ייצור 1982 צבע לבן חיצונית נראית במצב ממש טוב. גנטים מגנזיום מודרנים שלטעמי האישי לא הולמים את הרכב.

עומדת תקופה ארוכה מאד , אגזוז זרוק מתחת לאוטו כנראה נפל. נדמה לי שיש עליה שלט למכירה .

בהזדמנות אעבור ואצלם.

הי צביקה , תחסוך לעצמך את הטירחה לצלם, הפיאט 127 מכפר סבא שראית אינה למכירה. על השלט שיש על הרכב כתב בעל הרכב בקשה שאנשים לא יפגעו לו ברכב או יפרקו חלקים כי הרכב תקין ונוסע. כנראה שיש אנשים שמתנכלים לו.

פורסם
רכב שכנראה מוכר לחברי הפורום ... (לא שלי) מיוחד מאוד אבל מאוד רקוב מבחינת חלודה !

האם הרכב למכירה? אפשר עוד קצת פרטים עליו או דרך תקשורת עם הבעלים? והאם יש לו רישוי?

תודה!

(מדובר על הטרנספורטר הצהובה!)

ערכו לי את החתימה.

פורסם

הצילו-תצילו...!

סובארו DL שנת 86 יד 3 אוטו' טסט עד סוף השנה

מחיר : 1500 שקלים

במחיר הזה יבוא סוחר ברזל חבל..

מבאר יעקב

052-9199538 זהבית

לי אין קשר מיד 2

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
בשדרות

2jtjjymtjnzy.jpg

זה רק אני או שמהו כאן לא כשורה עם הE28 הזאת? אני לא ממש יכול להניח על זה את האצבע אבל משהו נראה כאן עקום, או לא טבעי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

בדרום ת"א , קורטינה שנת 81 במצב מצויין עומדת כמה שנים בחצר של בניין משותף.

פרטים על מיקום מדוייק יינתנו בה"פ רק לחברים מוכרים מהפורום.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה רק אני או שמהו כאן לא כשורה עם הE28 הזאת? אני לא ממש יכול להניח על זה את האצבע אבל משהו נראה כאן עקום, או לא טבעי.

זה בגלל הפגוש הקדמי - עקום ממש טיפה, ולרכב יש טאסות של אוטו דיפו - שזה עושה את התמונה עוד יותר לא בסדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם הפח שמתחת לטמבון עקום טים (פח אבנים) אם אני לא טועה והכנף טיפה בקצה. הטאסות ממש מכוערות עדיף בלי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...