Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב לפני כמה שבועות מכלמוביל (יונדאי גטס 1.6 אוטומטס 2008 ) בבדיקה שגרתית ראיתי שהמים ברדיאטור הם מים רגילים ולא ירוקים.

זה יכול לגרום נזק כלשהו? אני רוצה ללכת לקנות מים ירוקים איזה הכי מומלץ? והאם אפשר לעשות את זה לבד (הכוונה לבד זה לרוקן כי למלא אני יודע ) או מצריך בעל מקצוע?

ההגה הוא עגול!

פורסם

למרות הסיכויים הקלושים אני הייתי מדבר איתם הם היו צריכים למכור לך רכב שטופל כראוי כלומר עם עם מים ירוקים.

תסביר להם את הבעיה אם תוכל להוכיח מה טוב אם לא תמיד יש סיכויי גם הכי קטן שיהיה מישהו הגון שם ויפצה אותך על כך.

404

פורסם

אם לא מסתדר לך איתם, החלפת נוזל הקירור בגטס מאוד קלה ופשוטה.

אתה יכול להשתמש בנוזל הקירור של פרסטון - מיכל צהוב של 4 ליטר. לא יקר.

בחלק התחתון (רצפה) של הרדיאטור יש בורג ריקון.

פותחים את מכסה הרדיאטור (כשהמנוע קר), פותחים את בורג הריקון ונותנים לנוזל להישפך.

לאחר שהנוזל התרוקן, סוגרים את הבורג וממלאים את נוזל הקירור באיטיות.

מומלץ לבדוק שוב את מפלס הנוזל במשך כמה מחזורים של נסיעה והתקררות כדי לוודא שאם השתחררו בועות אוויר וירד המפלס, משלימים את החסר.

פורסם

הנזק שיכול להיות הוא אבנית שעם הזמן תגרום לסתימות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...