Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מתלבט בין 2 המכוניות הללו.

שניהם אותו המחיר ואותו השנתון 2008 ב-50000 עקב מבצע.

הקילומטרז של שניהם הוא של הפיאט 65000 של הפולו 87000

עכשיו הדרישות שלי הם כמובן חסכוני,זול לאחזקה,לטווח ארוך ושיהיה זול בביטוח.

השימוש העיקרי שלי הם 100 קילומטר שבועי שבשנה הבאה יעלה עקב נסיעה כמעט יומיומית מרמלה לאריאל.

תודה ואני צריך תשובה דחוףף כי יש תוקף למבצע...

תודה!!

פורסם

זה ידני או אוטומט?

אם אוטומט הפיאט צריכה להיות יותר חסכונית כיוון שיש לה גיר רובוטי,מבחינת אמינות שתיהם טובות,לא מכיר את אמינות הגיר האוטומטי של הפולו מבחינת אמינות.

הפיאט אמורה להיות יותר זולה לאחזקה,לVAG איכות חומרים טובה יותר.

הפיאט זה 1.2 או 1.4?

אם 1.2 לא הייתי לוקח היא חלשה מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפיאט 22000 ק"מ פחות, זה הבדל של כשנה וחצי-שנתיים נסיעה (אם כי לפי מה שאתה תיסע זה הבדל של כ3.5 שנים). כמו כן הפיאט תהייה חסכונית יותר הן בהוצאות הדלק והן בטיפולים וחלפים.

כמו כן לפיאט 5 כוכבי בטיחות לעומת 4 לפולו.

מבחינת הבדלים בכוח אין כמעט הבדל בטח לא כזה שתרגיש אותו, כך גם בנוחות ובמרווח. שתיהן יתנו לך תמורה טובה יחסית לסכום הזה. ההעדפה שלי (אם אני הייתי מתלבט), היא לפיאט ולו רק בגלל הפער בק"מ.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

לגרנדה יש גיר רובוטי חד מצמדי ולא אוטומטי "אמיתי". הוא לא כל כך גרוע בפני עצמו אבל עדיין דורש הסתגלות שלא מתאימה לכולם. חוץ מזה, הפונטו באמת נותנת תמורה יפה לכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...