Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לרשום "אני בפנים", לכשיהיו יותר פרטים לגבי המצלמה המדוברת, מהיכן היא מגיעה, איך משלמים ולמי הולך הכסף, והכי חשוב כמה זה "מחיר יותר זול ממה שחשבתם".

שלח פרטיך לדף צור קשר ותעודכן בהתאם

• תגובות 426
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם שאלה שעולה על הפרק...

אבל מי אתה בדיוק? יש לך 4 הודעות בפורום ובכולן אתה מבקש פרטים מאנשים כדי לבצע אקט שיווקי...

האם יש לך גב מהנהלת הפורום לבקש כרטיסי אשראי ופרטים אישיים על סמך דף אינטרנט?

למיטב זכרוני זה פורום של חובבי רכב, לא של כבשים

להנהלה - האם אפשר לבדוק את הבחור הזה בבקשה?

Confidence In Motion

פורסם
מן הסתם שאף אחד לא ממהר לתת פרטים לפני שיש בסיס להכל. ( כלבוטק מתחילה משבוע הבא .. )

(:

לשאלתכם,

אני עומד מאחורי האתר Auto365.co.il אתר לאביזרים וחלפים לרכב.

תוכלו לקרוא עוד עלינו בתקנון- הכל בסדר.

הדף שמצויין לעיל זה בסה"כ דף צור קשר פשוט אשר נוכל ליצור איתכם קשר לגבי המצלמה ולא באשכולות מבולגנים.

פורסם

GOPRO HD?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני בפנים. סחטיין על היוזמה.

רק כמובן שזה תלוי בדגם המצלמה.

אם זו המצלמה הפשוטה שעולה 30-40 דולר, אז אני בחוץ. אם זו האיכותית יותר 60-90 אני בפנים. (מחירים לפני ההנחה שאתה מארגן, כן ?:wink: )

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
במקום להוציא הרבה כסף על משהו בלאי שבקושי תשתמשו בו אחרי כמה זמן, תשקיעו קצת יותר ותקנו משהו שיוכל לשרת אתכם בעוד הרבה מצבים אחרים.

אני ממליץ על GOPRO. לי יש ואני מרוצה. יש לה המון אביזרים, היא נגד מים (180 מטר) ובאיכות הרבה יותר גבוהה ממה שהזכרתם.

(וגם עולה יותר כמובן)

יש אתר ישראלי שמוכר אותה ואת כל הציוד: http://www.hdloco.co.il/

אבל בשביל לראות סרטים טובים לדוגמא תבדקו באתר הרשמי http://gopro.com/.

מצטרף להמלצות על מצלמת GO PRO HERO. בהחלט מצלמה שעושה את העבודה נאמנה. כמו כן היא נמצאת בתוך קופסא קטנה מפלסטיק שקוף המגנה על המצלמה. כל פעם שרוצים לקחת את המצלמה אין צורך לפרק את כל המנשא אלא לפתוח את הקופסה והמצלמה נשלפת. לגבי שימוש ברכב המצלמה מגיעה עם אבזרים להדביק אותה לכל מקום ברכב. קל וחומר בתוך הרכב. היא נדבקת בעזרת וואקום. משמשת בעיקר לטיולי שטח ובכלל הייתי ממליץ לכל אופנוען. קראתי על מקרה איפשהו שרוכב אופנוע הצליח להוכיח שהתאונה הייתה לא באשמתו בזכות המצלמה. אישית אני חושב שזו אחת הסיבות הטובות לשימוש במצלמה מלכתחילה.

שווה את הכסף בכל אופן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה מארגן את הרכישה הזאת בחינם ? או שבסופו של דבר אתה מעמיס עמלה מסויימת על המחיר שתגבה מחברי הפורום ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר נדבקת בנאיביות ים תיכונית?

לבחור לדבריו יש אתר. מדובר בסוחר, ולגיטימי שירוויח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני גם לא הבנתי איזה סוג קונים ! לדעתי 90 דולר זה קצת יקר, אם יש ב 60 דולר זה כבר ממש משתלם

אוטו-מאניה :-)

פורסם

צריך עוד פרטים בשביל לתת תשובה...

בכללי אני הולך לרכוש 2 או 3 מצלמות כאלה בכל מקרה,אני אשמח לקנות אותם דרך חנות בארץ.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...