Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אנו זוג צעיר, ללא (גם זה יגיע מתישהו :-) המתלבטים בנוגע לרכישת רכב.

החתן הנדרש הוא רכב קטן (מתגוררים בת"א) אך מספיק מרווח ושיוכל לשמש גם תינוק על כל המשתמע (עגלה, כיסא ושאר הירקות).

בתקציב : כחמישים אלף ש"ח, עם גמישות קלה.

גיר : לא ידני !!

פונטה גראנדה היא המועדפת עלינו (גיר רובוטי - חיסרון..) אך אנחנו חוששים בנוגע לגיר.

אופציות נוספות שחשבנו עליהן הן יונדאי אקסנט וסוזוקי ליאנה - מכוניות לא מפנקות וסקסיות אך אמורות לעשות את העבודה (למיטב הבנתנו).

מה אתם הייתם עושים ?

תודה רבה !

פורסם

הגראנדה תהייה יותר זולה לאחזקה מהאחרות שהזכרת, והיא גם יותר בטוחה ומודרנית מהן.

לגבי הגיר הרובוטי - שווה לעשות נסיעת מבחן לפני שתפסול אותו (אין לו בעיות אמינות אך לא כולם אוהבים את הדרך שבה הוא עובד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על המענה המהיר :-)

בעבר נהגתי על אופל קורסה גיר רובוטי (ממממש לא מומלצת, אגב! אם כי הסתדרתי עם הגיר)

כך שמהבחינה הזו אני לא צופה בעיה.

אבל שוב.. אני תוהה בנוגע לאמינות התיבה?

כמו כן, מה לגבי גודלה והמקום בבגאז' (עגלת תינוק ..) ?

פורסם

לדעתי האקסנט נותנת תמורה טובה למחיר שלה - מרווחת יחסית, בטוחה ואמינה.

לגבי הגודל של הפונטו,

היום הסופר מיני למיניהן הן יחסית סבירות ואמורות להספיק אך תבדקי זאת בעצמך, זו השיטה הטובה ביותר.

יש חלופות נוספות בקטגוריה של הסופר מיני, מדוע דווקא הגרנדה פונטו?

Back to the original - NC again.

פורסם
לדעתי האקסנט נותנת תמורה טובה למחיר שלה - מרווחת יחסית, בטוחה ואמינה.

לגבי הגודל של הפונטו,

היום הסופר מיני למיניהן הן יחסית סבירות ואמורות להספיק אך תבדקי זאת בעצמך, זו השיטה הטובה ביותר.

יש חלופות נוספות בקטגוריה של הסופר מיני, מדוע דווקא הגרנדה פונטו?

תודה!

אשמח לשמוע ממך על אלטרנטיבות טובות נוספות.

לא נעולים על הגרנדה פונטו ...

פורסם

כדאי לשקול משפחתית קומפקטית בתצורה של 5 דלתות.

היום עם היצף הליסינג ניתן להשיג כל מיני פוקוסים ומגאנים שנכנסים בתקציב.

בכל מקרה, בגרנדה פונטו מומלץ לחפש את דגם ה1400.

משכנתא זה קל

פורסם

50 אלף ש"ח נותנים לך גרנדה פונטו משנת 2008, פרטית. יוצאי ליסינג והשכרה נמכרים בהרבה פחות.

רכב מומלץ - אמין, מרווח, יפה, נוח - מספיק קטן בשביל ת"א ומספיק גדול בשביל מרחב מחיה.

האקסנט והקיה ריו שמתחרות בה (כביכול) - ארוכות יותר ובזבזניות יותר בדלק - הדבר היחידי שיותר טוב בהן זה המבחר האדיר שיש לחברות ההשכרה והליסינג מהרכבים הללו.

פורסם

הגיר הרובוטי של פיאט הוא מהמוצלחים מהרובטים שקיימים, וגם מגלה אמינות טובה.

אם לומדים להשתמש בו(צריך רק לבוא בראש פתוח) הוא גם מהנה(אפשר לנהוג גם באופציה של ידני).

אני מאוד אהבתי את הפונטו שלי, לא הייתי מחליף אותה אם לא פגשתי באחותה הגדולה(ויפה יותר:wink:) פיאט בראבו.

פורסם

רוב תודות לכולכם!

אנחנו בהחלט משתכנעים כי זו הבחירה הנכונה ..

חמישי שמח וסופשבוע נעים :-)

• תוכן חדש...