Jump to content

GiLim

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של GiLim

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, לאחרונה הגיר (אוטומטי 6 הילוכים) של הפאביה שלי התחיל לבעוט במהלך נסיעה. זה קורה אחת לכמה נסיעות ובכל ההילוכים. רציתי בתור התחלה לבדוק שמן גיר אך לא מצאתי את מקום הבדיקה ואין איזכור בספר רכב. מישהו מכיר את הבעיה? איפה בודקים שמן גיר בסקודה פאביה? תודה מראש.
  2. שלום, קניתי סקודה פאביה 2008. כשהתקשרתי לסוכניות הביטוח גיליתי כי מדובר ברכב גניב ולכן כל הסוכניות דורשות התקנה של עלוקה וכספת. כמו כן, סוכניות הביטוח אמרו שמכיוון שהרכב משומש ככל הנראה שכבר יש כזאת מותקנת אחרת לא היו מבטחים אותו בעבר. אשמח לדעת כיצד אני יכול לדעת האם יש לי עלוקה וכספת מותקנת ברכב(בבית - ללא בדיקת מיגון). כמו כן, מוכרת הרכב קנתה אותו מליסינג לפני כ- 3 חודשים ולא ידעה מה זה בכלל עלוקה וכספת... תודה!
  3. רוב תודות לכולכם! אנחנו בהחלט משתכנעים כי זו הבחירה הנכונה .. חמישי שמח וסופשבוע נעים
  4. תודה! אשמח לשמוע ממך על אלטרנטיבות טובות נוספות. לא נעולים על הגרנדה פונטו ...
  5. תודה על המענה המהיר בעבר נהגתי על אופל קורסה גיר רובוטי (ממממש לא מומלצת, אגב! אם כי הסתדרתי עם הגיר) כך שמהבחינה הזו אני לא צופה בעיה. אבל שוב.. אני תוהה בנוגע לאמינות התיבה? כמו כן, מה לגבי גודלה והמקום בבגאז' (עגלת תינוק ..) ?
  6. היי , אנו זוג צעיר, ללא (גם זה יגיע מתישהו המתלבטים בנוגע לרכישת רכב. החתן הנדרש הוא רכב קטן (מתגוררים בת"א) אך מספיק מרווח ושיוכל לשמש גם תינוק על כל המשתמע (עגלה, כיסא ושאר הירקות). בתקציב : כחמישים אלף ש"ח, עם גמישות קלה. גיר : לא ידני !! פונטה גראנדה היא המועדפת עלינו (גיר רובוטי - חיסרון..) אך אנחנו חוששים בנוגע לגיר. אופציות נוספות שחשבנו עליהן הן יונדאי אקסנט וסוזוקי ליאנה - מכוניות לא מפנקות וסקסיות אך אמורות לעשות את העבודה (למיטב הבנתנו). מה אתם הייתם עושים ? תודה רבה !
  7. היי לכל המקצוענים, אנו זוג צעיר המעוניין לרכוש רכב בתקציב (מעט גמיש) של כחמישים אלף ש"ח. נדרש רכב אמין, מרווח (לילדים שיגיעו בשלב כלשהו) ודי חסכוני בדלק (רכב יחיד המשמש את שנינו). כמו כן, אנו מתגוררים בת"א ועל כן, במקרה הזה, גם הגודל קובע . תודה רבה !
×
×
  • תוכן חדש...