Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

ברצוני להששוואת בין 2 רכבים שהם ניסאן אלמרה 1.8 פארפקט ולבין הונדה אקורד 1.8 LS שנתון 2002 שניהם

רציתי לדעת מה טוב בשניהם ומה הרע בשניהם ומה הכי כדי לקנות מבין כול הבחינות נסיעה נוחות אמינות בטיחות החזקה שלהם תיקונים וכו'

אז תודה לכול העוזרים

פורסם

היי,

ברשותי אקורד 2002 1.8 es, ולפני כן הייתה לי אלמרה 99 (1.6). האקורד הרבה יותר חזקה ומהנה לנהיגה, אך גם צורכת יותר דלק (1 ל11 מול 1ל12.5 באותם תנאים), מין הסתם באלמרה 1.8 ההבדלים יהיו פחות נראים.

איכות ההרכבה באקורד סבירה (לחיוב אפשר לציין את הקונסולה המרכזית, לשלילה את הגג). עד כמה שאני זוכר, האלמרה הזדקנה טוב יותר. המזגן בהונדה מעולה, באלמרה הוא היה בינוני מינוס.

מבחינת תחזוקה, את שני הרכבים החזקתי כשנתיים. בניסן הוחלפו מחזיר שמן אחורי, טרמוסטט, צרייה שמאלית (פעמיים) תושבות מנוע ומצבר (לא מחשיב כתקלה), אולי עוד כמה דברים קטנים, לא זוכר. טיפולים כל 15K. באקורד שופץ הגיר ונעשה טיימינג (שרשרת באלמרה). טיפולים (יקרים יחסית) כל 10K.

ברמת הגימור es מקבלים כל מיני פינוקים כמו בקרת שיוט, גג שמש, חישוקי סגסוגת, בקרת אקלים, פנסי ערפל... זה נחמד ולדעתי לא קיים באלמרה 1.8, קח בחשבון שהאקורד ls לא תהיה הרבה יותר מפנקת מהאלמרה, לדעתי. מערכת השמע באקורד טובה, עולם אחר אחרי האלמרה הישנה.

תבדוק לגבי ABS, באלמרה 99 לא היה, וקרה לי שהצמיגים ננעלו בבלימת חרום - מפחיד (שלא לומר מסוכן מאוד!).

סה"כ האקורד נותנת אחלה הרגשה, הרכב גדול (תא המטען בכלל ענק), כבד, יציב על הכביש, נח ומפנק. לדעתי אלמרה 1.8 תהיה יותר זולה לתחזוקה.

שים לב שהדגם שהחזקתי היה הקודם (96-00 נראה לי).

פורסם

אני מחזיק כבר 6 שנים אלמרה 2002, מנוע 1800.

עד כה 0 תקלות, אמינה מאד.

צריכת דלק קצת גבוהה בעיר.

מושב אחורי צר מעט.

• תוכן חדש...