Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם..אני קצת לא מתמצא בעניין הרכבים, במיוחד לא ברכבים יד שניה, ואני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 15 אלף ש"ח, עדיף בפחות אבל אם אין ברירה אז אפשר למתוח את התקציב, למרות שכמה שיותר זול יעזור לי מאוד.

מה שאני מחפש זה רכב חסכוני,ידני, אני לא יודע אם להגיד רכב "קטן וחסכוני" כי אני לא בטוח לגבי ה"קטן" למרות שאני מעדיף רכב קטן וחסכוני אבל יש לי בעיה עם הגודל, לדוגמא ישבתי בפורד פיאסטה שנת 2001, והראש שלי כמעט ונגע בגג, כנ"ל לגבי סוזוקי סוויפט שנת 2001 ויודנאי אקנסט שנת 2000 ומשהו אני לא זוכר בדיוק את השנה, אני לא בגובה 2 מטר אבל אני קצת ארוך ויש לי בעיה עם רכבים נמוכים לכן אני צריך רכב טיפה גבוה, אם יש משהו כזה בכלל או שגובה רכב זה סטנדרטי ואני סתם מדמיין.

בנוסף יש לי שאלה לגבי הנפח מנוע, אני עובד במקום שהדרך אליו רצופה עליות( נצרת עלית) ואני קצת מבולבל, אמרו לי שמצד אחד מנוע חזק לא יתאמץ בעליות ויצרוך פחות דלק, ומצד שאני אני יודע שמנוע קטן הוא יותר חסכוני, אני מבולבל.

הדרך לעבודה היא 15 קילומטר כל כיוון ככה שאני לא מטפס על האלפים או משהו כזה.

כמובן שהרכב יהיה זול לאחזקה ואמין כמו שכל אחד חולם..

נ"ב - שיהיה כמה שיותר בטיחותי, וכשאני חושב על זה אז אם צריך למתוח את התקציב עוד קצת אז אפשר להוסיף עוד כמה אלפי שקלים, עד 20K בערך לטובת בטיחות ונוחות.

אני לדוגמא חשבתי על פיג'ו משנת 2000 ומעלה אני חושב 306 אם אני לא טועה.

תודה רבה לכם חבר'ה באמת תודה!

פורסם

ממליץ לך להציב את הדרישות שלך ביד 2 ולראות באיזה רכבים מדובר בתקציב הנ"ל, כך תוכל לדעת מה מתאים לך יותר.

כך תוכל להתמקד במספר רכבים שלגבהם תוכל למצא איפורמציה בפורום.

הייתי ממליץ לך ללכת על רכבים יפנים מכיוון שברכבים צרפתים הסבירות שהיה לך תקלות גבוה יותר.

זהו היא רק דעתי האישית.

בהצלחה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

• תוכן חדש...