Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן כיוון:

גוגל

"קורס נהיגה מתקדמת"

טלפון

"הלו? מדבר natio2, אני מעוניין לעשות קורס נהיגה מתקדמת"

משם כבר תמשיך לבד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני לא הבנת הבחור רוצה ללמוד מוידיאו איך לנהוג,

הוא עוד בחור שלא ישלם כסף על ידע(מקוה שאני טועה)

אם אתה רציני חפשdriving the next level

פה בפורום, משהו קטן שכתבתי על נהיגה ואיך מתקדמים איתה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

זה לא שאני לא ישלם על ידע.

אני לא חושב שמקורס של 2-4 שעות אני יצא נהג מרוצים , או נהג ספורט.

זה לא הרכב שלי , זה לא אמיתי , זה לתת תחושה של נהג ספורט (אולי לספק משהו רגעי)

פורסם

אם תעשה קורס אחד בטח שלא,

אבל אם תתמיד ותעשה אחד לחודש-חודש וחצי

אתה תעלה ברמה וזה מובטח, ואני מדבר מניסיון:evil:

שישיבת הזה הייתי בטיול אם S2000,מיאטה ושירוקו,

והם לא ברחו לי , אפילו השירוקו[1.4-160כ"ס] אמר לי שהוא לא הצליח להגיע אלי בסיבובים.

זה הכל בנהג והאמת שהפתעתי את עצמי, תודה קונדסון.

מה שבטוח שמלראות סרטונים בטח לא תלמד לנהוג,

זה לא באמת משנה איזה רכב יש לך כל עוד אתה יודע לנהוג בו מהר.[כבר ראיתי רכבים עגלות שלקחו רכבים הרבה יותר חזקים רק בגלל הנהג]

כמובן אני מדבר על סיבובים ולא על קו ישר.

ואתה יכול לקחת קורסיים בבתי ספר+קורסים אישיים כן על הרכב שלך .

המלצה שלי שלח פרטית ליוזר פה בשם קונדסון הוא המדריך נהיגה שלי

ומומלץ מאוד!!

אם אתה רציני דבר איתו הוא יסביר לך מה עושים בקורס ומה לומדים

וכמובן התמדה ואימון תגרום להתקדמות.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מציע להמתין עד ה20 לספטמבר מועד בו אבחן את ביה"ס לנהיגת מרוצים ב"לוהק" צרפת.

אאם תכנסו לWEB LOHEAC תוכלו להתרשם מהמסלול האיכותי וצמוד אליו גם מוזיאון מרוצים.

לדעתי זה אחד מבתי הספר הפחות פלצנים באירופה.

מירוצי מכוניות

פורסם

ראשית כל, אתה צודק. קורס של 4 שעות לא יהפוך אותך לנהג מירוצים. אם זה היה כזה קל - לא היו משלמים להם מיליונים, נכון?

אבל קורס איכותי אישי של 9 שעות, ייתן לך בסיס טוב מאוד להתחיל ממנו לתרגל דברים נכונים בצורה שתשפר אותך.

קורס כזה רצוי מאוד לעבור על הרכב שלך, ככלל - בקורס עם רכב "מאגניב" משלמים יותר ומקבלים פחות, מן הסתם.

מצפייה בסרטים באינטרנט אתה לא תלמד לנהוג. אני נתקלתי בנהגים רבים שבאמת יודעים מה לעשות,

ועדיין עושים הכל באופן משובש ואפילו הפוך לחלוטין (מבחינת סדר הפעולות, מינון של כל פעולה, תזמון לקוי, ועוד).

אם תעשה קורס אחד בטח שלא,

אבל אם תתמיד ותעשה אחד לחודש-חודש וחצי

אתה תעלה ברמה וזה מובטח, ואני מדבר מניסיון:evil:

שישיבת הזה הייתי בטיול אם S2000,מיאטה ושירוקו,

והם לא ברחו לי , אפילו השירוקו[1.4-160כ"ס] אמר לי שהוא לא הצליח להגיע אלי בסיבובים.

זה הכל בנהג והאמת שהפתעתי את עצמי, תודה קונדסון.

מה שבטוח שמלראות סרטונים בטח לא תלמד לנהוג,

זה לא באמת משנה איזה רכב יש לך כל עוד אתה יודע לנהוג בו מהר.[כבר ראיתי רכבים עגלות שלקחו רכבים הרבה יותר חזקים רק בגלל הנהג]

כמובן אני מדבר על סיבובים ולא על קו ישר.

ואתה יכול לקחת קורסיים בבתי ספר+קורסים אישיים כן על הרכב שלך .

המלצה שלי שלח פרטית ליוזר פה בשם קונדסון הוא המדריך נהיגה שלי

ומומלץ מאוד!!

אם אתה רציני דבר איתו הוא יסביר לך מה עושים בקורס ומה לומדים

וכמובן התמדה ואימון תגרום להתקדמות.

תודה על המחמאות, בסופו של דבר מי שהשקיע והתקדם זה אתה, וכל מי שהיה שם היה מופתע, כולל רוכב ה- R1 :wink:

עכשיו רק נשאר לנתח את הסרטים שצולמו על מנת להפיק מהם מידע נוסף ובעל ערך. תחי הטכנולוגיה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה על המחמאות, בסופו של דבר מי שהשקיע והתקדם זה אתה, וכל מי שהיה שם היה מופתע, כולל רוכב ה- R1 :wink:

עכשיו רק נשאר לנתח את הסרטים שצולמו על מנת להפיק מהם מידע נוסף ובעל ערך. תחי הטכנולוגיה !

למי שמגיע ומשקיע מקבל :} זה עובד ל2 הכיוונים.

לא סתם הזמנתי תושבת לאייפון+מצלמה קטנה

פורסם

madriver מה הענין אתה הולך לקורס או שאתה רק רוצה להמשיך בשרשור הזה? תחליט קבלת את כול ההצעות שישנן מה הבעיה תחליט וצא לדרך.

בהצלחה לך מי שאתה המטיףף

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת תשפר מאוד את סגנון הנהיגה שלך ותלמד אותך טכניקות.

אותם תצליח ליישם בצורה איסטקטיבית לאחר אימונים רבים.

אתה יכול להתקדם לקורס נהיגת מסלול או כל קורס נהיגה באיזה תחום שיעניין אותך אם זה דריפטים או ראלי.

יש כמה מקומות שמלמדים טוב מאוד.

אני ממליץ שתבצע את הקורסים לפחות את הקורס נהיגה מתקדמת על הרכב שאתה נוהג ביום יום. זהו קורס שלא מצריך רכב ספורטיבי. וכדי לדעת לנהוג בצורה ספורטיבית לא צריך רכב חזק או רכב שיתנהג טוב. צריך לדעת את העקרונות ואת הטכניקות.

אחרי שיש לך קצת ניסיון יגיע הזמן שיתאים לך להחליף לרכב ספורטיבי יותר בעל משקל נמוך יותר כוחות סוס מומנט או אפילו הנעה 4x4 או הנעה אחורית. ואז תנסה ליישם את העקרונות שלמדת על הרכב הספורטיבי.

כל האימונים מחוץ לקורסים בארץ יהוו בעיה חוקית. אין כרגע דרך חוקית פשוטה להתאמן בארץ. וזה גם לא בדיוק הולך לכוון הזה.

אני לא אמליץ לך לעשות דברים לא חוקיים כמו לנסוע לערד למנחת ולהתאמן שםלמרות שכולנו עושים את זהאבל זה בטוח עדיף מלהתאמן בזה בכביש.

אגב אימוני קארטינג גם מאוד עוזרים וטובים מאוד למתחילים.

S2000

פורסם
madriver מה הענין אתה הולך לקורס או שאתה רק רוצה להמשיך בשרשור הזה? תחליט קבלת את כול ההצעות שישנן מה הבעיה תחליט וצא לדרך.

בהצלחה לך מי שאתה המטיףף

נראה לי התבלבלת לא אני שאלתי את השאלה המקורית

אני ממליץ לבחור לעשות ולהתמיד

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת הוא בהחלט חוקי בארץ. לא מלמדים אותך לנסוע כמו נהג מירוצים, אלא פשוט משפרים מיומנויות נהיגה.

בצע חיפוש בפורום - תמצא הרבה מידע בנושא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ראשית כל, אתה צודק. קורס של 4 שעות לא יהפוך אותך לנהג מירוצים. אם זה היה כזה קל - לא היו משלמים להם מיליונים, נכון?

אבל קורס איכותי אישי של 9 שעות, ייתן לך בסיס טוב מאוד להתחיל ממנו לתרגל דברים נכונים בצורה שתשפר אותך.

קורס כזה רצוי מאוד לעבור על הרכב שלך, ככלל - בקורס עם רכב "מאגניב" משלמים יותר ומקבלים פחות, מן הסתם.

מצפייה בסרטים באינטרנט אתה לא תלמד לנהוג. אני נתקלתי בנהגים רבים שבאמת יודעים מה לעשות,

ועדיין עושים הכל באופן משובש ואפילו הפוך לחלוטין (מבחינת סדר הפעולות, מינון של כל פעולה, תזמון לקוי, ועוד).

אצל הבחור הזה[KUNDASON]

מיומן מאוד, מבין מאוד, מסביר את החומר מעולה, נותן לך שיעורי בית,

פשוט מורה נהדר

• תוכן חדש...