Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

צמיגים לרכב גרנדה פונטו שכרגע נועל 175/65/15 - אני מגדיל למידה הבאה ביגלל המחיר הזול והמידה רשומה בספר רכב.

כרגע 3 הצמיגים של בריג'סטון מקוריים מ2006 שהגיעו עם הרכב - עברו רק 37K ק"מ בעלי בשר מלא רק יבשים

ו1 של בריגסטון חדש שקיבלתי בקניית הרכב שנה שעברה - עברו 14K ק"מ (לא יודע מה לעשות איתו- להישאר ב175 או לעלות מידה ולהשאירו כרזרבי בבאגאז'?

אני מבקש שתמליצו לי על צמיגים מהרשימה הבאה:

http://tires4u.co.il/default.asp?x=x&iGarageID=&sc=&search=1&ar=1&r=15&a=65&s=185&CarType=1&page=2&OrderBy=&AscDesc=

חשיבות ל: נוחות,שקט,חיסכון בצריכת דלק.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הקפצה... מישהו?

יש לי שתי היתלבטויות כעת:

מה עדיף?

TL ContiEcoContact 3

או

פלקין ze912

דגש על נוחות, שקט, צריכת דלק

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הגרנדה שלי נועלת רביעיית C.Drive של Yokohama במידה 185/65/15 (שבוע ראשון של 2011). לאחר שלושה חודשים וחצי, עם 5000~ ק"מ, מדובר בתענוג של צמיגים - הן מבחינת נוחות, רעש דרך ואחיזה.

צריכת הדלק נשארה סבירה לחלוטין לרכב - 13-14~ משולב, בסביבות ה 17 בינעירוני רגוע וממוזגן.

את הרזרבי שלי השארתי בבגאז' ללא שינוי (פירלי P6 בן ארבע, במידה 175), רק מקפיד לשמור על לחץ אוויר תקין שיהיה מוכן אם וכאשר...

הלכתי עליהם במסגרת ההמלצות הרבות בהן נתקלתי בפורום ומנבירה בחו"ל (לביקורות משתמשים מ Tyrereviews.co.uk).

עם ההחלפה לא לשכוח לקפוץ למכון רישוי שעובד עם AutoData ולעדכן את מידת הצמיגים ברשיון הרכב (סיפור של 30 ש"ח במקרה שלי).

פורסם

היו לי צמיגי קונטיננטל ולפניהם הפלקן ולפי דעתי האישית הקונטיננטל עדיפים.

אבל אם היית יכול למתוח טיפה את התקציב הייתי ממליץ לך לרכוש 4 צמיגים של חברת GoodYear מדגם:

EFFICIENT GRIP - הם אמורים להחזיק טוב ולתת חסכון בדלק עד כמה שאפשר.

• תוכן חדש...