Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

אני צריך המלצה על סאב וופר איכותי לא יקר (עד +- 1000 שקל כולל תיבה ? )

אני אבהיר כמה נקודות שחשובות לי :

1. תגובה כמה שיותר FLAT , ז"א שהוולום של הבאסים גם ב60 הרץ וגם ב30 הרץ הוא זהה.

2. סאונד ברור מבחינת תדרים , שמעתי סאבים כאלה שהבאס בכל התדרים נשמע די זהה .

3. לא סאב "דופק" ! סאונד רך ובאותו זמן מדוייק בלי יותר מדי מריחות .

המערכת :

פיונר 9350SD

מורל דוטק אוביישן

מגבר 75X4 RMS עם סאונד טוב(אין לי שמץ של מושג מה שם החברה), הכוונה לא פלטיניום אודיו או משהו זבלי מהסוג הזה .

סאב -...

תודה לעוזרים !

פורסם

SEAS SW300i

SEAS SW250i

כל הסאבוופרים שתמצא במדיסאונד www.madisound.com

בין אם זה האאורה ב70 דולר

או כל הפירלס XXLS

או הSEAS ROY

או הSCAN SPEAK רוולייטור...

מעבר לכך - הרץ מילה.

אודיסון תסיסס - באסו.

מוראל אולטימו - גם ה SC - חזק מידי לטעמי

JL W6 - גם, מאוד אהבתי - חזק מידי לטעמי גם כן

בקרוב אמורים להגיע סאב וופרים חדשים של HAT - אני מת לנסות אחד אבל בחצי השנה הקרובה אני הגעתי למכסה שלי בתחביב הזה :-P

תבדוק את הסאבוופרים ב www.madisound.com

תראה מה יש לי בחתימה... הסאב הכי טוב ששמעתי עד היום הוא AURA NS10 לא משנה אם זה סדרה 5 או 7, פשוט מדהים, חבל רק שהסדרה הנוכחית לא מיוצרת והסאבוופרים האלה אם אתה קונה אותם במחירים של הסדרה החדשה אההמ - יקר.

היות ובקישת זול הייתי הולך על הפירלס XXLS או על האאורה RPM ב70 דולר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

SEAS? תזיס ?

הוא הגביל את עצמו ל- 1000 ש"ח.

מה שכן, פירלס יכול להיות בחירה טובה, אם קיימת אופציה של הזמנה מחו"ל.

ד"א, ה FLAT RESPONSE תלוי בתיבה שלך יותר מאשר בסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול הסאבים שהוא ביקש בין עם היענות שטוחה או לא - קל מאוד להבין מהבקשה שלו שהוא מבקש סאב SQ מובהק.

הוא לא הולך לקנות סאב SQ ב"זול" כי יש סיבה למחיר שהם עולים.

היחידיים שנכנסים לתקציב הם הסאבוופרים במדיסאונד - האאורה יהיה סאב נפלא ובמחיר של 70 דולר הייתי קונה שניים. ואפרופו הוא גם עם מגנט NRT כנהוג בAURA.

הפירלס לא פחות ממדהים וכן אפשר להזמין אותו משם - אני הייתי הולך על הממברנת אלומיניום - אחרי משלוח ומיסים לדעתי עוד יהיה לו עודף מ1000 אבל זה לפני תיבה.

אני חושב שיש כאן אחד למכירה ביד2 בפורום - חבר הפורום ROMAN אם אני לא טועה מוכר אותו עם תיבה ובסכום שמתאים לפותח השרשיר... רמז... רמז...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פירלס שמעתי פעם אצל חבר וומאוד אהבתי את האיכות למי שלא רוצה הספקים גבוהים זה סאב פצצה

סאב טוב מאוד שמתאים למה שפותח השירשור רוצה

פורסם

אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל זה סתם בלגן להתעסק עם כל זה.

אני מעדיף לקנות מוצר חדש , שיש בארץ שיהיה לו גם אחריות.

אני מוכן גם להשקיע פי 2 אם זה מה שזה עולה, סתם זרקתי תקציב שהיה נשמע לי הגיוני.

העיקר שישמע טוב ולא יהיה overkill ביחס למערכת שיש ברכב.

ולגבי תיבה, איזה תיבה אני צריך לקנות כדי שהסאונד יהיה טוב ?

פורסם

זה תלוי באלמנט שאתה בוחר זה משתנה בין אחד לשני בכל אופן אני גם חושב שהפירלס יהיה מתאים

בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הSEAS מוצהר על 180 וואט סה"כ - 150 RMS יהיה כל מה שהוא צריך בכדי לעבוד...

כנ"ל גם הפירלסים עד כמה שאני זוכר.

לסיז - דרושה תיבה אטומה בנפח של 32 ליטר - לא משנה אם זה ה10 אינטש או ה12 לכן, אין ממש הגיון לקנות את ה10 אינטש אלא אם כן פותח השרשיר לא אוהב שהסאב יורד מאוד נמוך והסיז 12 אינטש בהחלט בעל עומק מרשים.

לתיבה פורטד - גם ל10 וגם ל20 יהיה עליכם לזנק לתיבה בגודל של לא פחות מ60 ליטרים!!!

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מדבר על הדגם שאתה רואה בחתימה שלי - SW300i כן, אפשר להשיג אותו בארץ - היבואן עצמו ענה לך כאן בשרשיר הזה וקוראים לו SROOL

תמשיך איתו בהודעות פרטיות בבקשה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...