Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט חוגגת יומולדת 100 שנות קיום - Chevrolet celebrates 100th anniversary


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין ששברולט כבר קיימת 100 שנה.

 

החברה הוקמה על ידי לואי שברולה (נהג מירוצים צרפתי) וויליאם דוראנטו (תעשיין רכב), ב-3 בנובמבר 1911. בשנת 1912 הוצג דגם "Classic Six/Series C", שנועד להתחרות בפורד מודל T המצליחה. המכונית הונעה במנוע שישה צילינדרים בנפח 4.9 ליטר, ונשאה חמישה נוסעים עד למהירות מרבית של 105 קמ"ש. הלוגו הנוכחי של החברה אומץ בשנת 1913 .

בשנת 1916 דוראנט רכש את מניות השליטה בג'נרל מוטורס, ובשנת 1917 הוא מונה לנשיא החברה ומיזג לתוכה את שברולט, כחטיבת מותג.

שברולט נחשבת למותג העממי, המוכר והנמכר ביותר של ג'נרל מוטורס. בשוק הרכב האמריקני היא הגיעה לשיאה בשנות ה-50 וה60 של המאה ה-20.

 

בנוסף שברולט קורבט תציין 100 שנה לשברולט עם מהדורה מיוחדת בשחור ואדום פרטים נוספים על הרכב בשני לינקים אחד בעברית ואחד באנגלית.

 

זה האתר של שברולט לכבוד ציון 100 שנות קיום: http://chevy100.autonews.com/

 

כל שאר הלינקים הם סיקור של אתרים מהארץ ומחו"ל.

 

http://auto.howstuffworks.com/1911-1912-1913-chevrolet-series-c-classic-six.htm

 

http://carscoop.blogspot.com/2011/04/chevrolet-celebrates-100th-anniversary.html

 

http://www.sloanlongway.org/SloanMuseum/ExhibitsAndGalleries/100YearsOfChevrolet.aspx

 

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1814272

 

כולל כמה סירטונים: http://www.youtube.com/watch?v=FsILAyAqMFQי

 

 

פורסם

עדין מוקדם לחגוג עד ה 3 בדצמבר זה הרבה זמן...

איך שהזמן עובר: אני הבעלים של שברולט 1957 כרבע מהמאה שנה של שברולט...

אין ספק, סיבה טובה למסיבה!

שלמה דן גדרון

פורסם

אז יאללה פונה למנהלים שמארגנים את המפגשים מהסוג הזה תרימו מפגש של שברולט לא כל יום או שנה חוגגים 100 שנות יצור אבל כמה שיותר צפונהההה ככה יותר טוב :-)

×
×
  • תוכן חדש...