Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

די!!! (להודעות החוזרות ונשנות בנושא 50 סמ"ק)

gRtuRbo
שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נמאס לי כבר.

גם אני בן 16 וגם אני עוד מעט עושה רשיון אבל די!!!!!!!!!

כל החברה שעושים רישון ל50 פשוט השתלטו על האתר עם השאלות המעצבנות שלהם על אופנוע זה או אופנוע זה.

אני אומר אפריליה שמריליה, חלאס, חברה לקרוא את התוכן של הנושאים של קודמכם ואז אם באמת השאלה שלכם מצריכה לפתוח נושא חדש אז לשאול :mad:

אני מציע לפתוח עמותה. לא יודע מה השם שלה אבל אני יודע שהמטרה שלה תהיה למגר את השאלות המעצבנות על העאלק אופנועים 50CC.

ועוד הצעה פשוט לעשות מבחן משווה בין כל אופנועי ה50 ולסגור עניין. לסתום להם את הפה ולהפסיק להציף לנו את הפורום היקר.

מי איתי?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס לי כבר.

כל החברה שעושים רישון ל50 פשוט השתלטו על האתר עם השאלות המעצבנות שלהם על אופנוע זה או אופנוע זה.

אני אומר אפריליה שמריליה, חלאס, חברה לקרוא את התוכן של הנושאים של קודמכם ואז אם באמת השאלה שלכם מצריכה לפתוח נושא חדש אז לשאול :mad:

אני מציע לפתוח עמותה. לא יודע מה השם שלה אבל אני יודע שהמטרה שלה תהיה למגר את השאלות המעצבנות על העאלק אופנועים 50CC.

ועוד הצעה פשוט לעשות מבחן משווה בין כל אופנועי ה50 ולסגור עניין. לסתום להם את הפה ולהפסיק להציף לנו את הפורום היקר.

מי איתי?

יש אמותה כזאת-

שמה הוא כרובי :lol:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו שאלה של מודעות עצמית

מה שכנראה אין מספיק לילדים בני 16 על 50 סמק

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רובם עברו ל"מכסכות דשא" למיניהן (בסיגנון מיול, טוםקאר ושות')

מיתכוננים להיות "ישראלי טוב מזדה"....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס לי כבר.

מי איתי?

im with you

who gives a f**ck about 50cc bullshit motorcycle

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס לי כבר.

מי איתי?

im with you

who gives a f**ck about 50cc bullshit motorcycle

STFU

50cc Rulez!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס לי כבר.

מי איתי?

בולשיט. פשוט בולשיט.

נא להפריד - יש סתומים ששואלים שאלות לא לענין - זה יכול להיות על 50 סמ"ק, על 500 סמ"ק, על קסדה או על אחות של מורדי (מכירים אותה, אגב?).

יש אנשים רציניים שעוסקים גם ב 50 סמ"ק - וכן, אפשר לעשות מזה תחביב די רציני.

ודבר אחרון - די לכתוב על מה לכתוב. כל עוד מנהלי הפורום לא מוחקים או חוסמים, רמת הכתיבה טובה והבסיס הוא המציאות והידע ולא ניחושים ובורות - תפאדל. למה מי אתה שתעניין לי את הביצה כשהיא מחליטה לכתוב על, נאמר, אגמי?

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמאס לי כבר.

מי איתי?

בולשיט. פשוט בולשיט.

נא להפריד - יש סתומים ששואלים שאלות לא לענין - זה יכול להיות על 50 סמ"ק, על 500 סמ"ק, על קסדה או על אחות של מורדי (מכירים אותה, אגב?).

יש אנשים רציניים שעוסקים גם ב 50 סמ"ק - וכן, אפשר לעשות מזה תחביב די רציני.

ודבר אחרון - די לכתוב על מה לכתוב. כל עוד מנהלי הפורום לא מוחקים או חוסמים, רמת הכתיבה טובה והבסיס הוא המציאות והידע ולא ניחושים ובורות - תפאדל. למה מי אתה שתעניין לי את הביצה כשהיא מחליטה לכתוב על, נאמר, אגמי?

צודק מאוד!!!

יש לעשות הפרדה בין הודעות טיפשיות, לא ערוכות, וללא מחשבה לבין בפחי הכלים עליהם אנחנו רוכבים!!!

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשלומי איקסמיקס וברגל

אני מזכיר לכם שכתבתי גם שצריך לקרוא את ההודעות הקודמות לגבי האופנועים המדוברים.

ובנוסף לכך אני ממש לא מתנגד לכתוב על אגמי ההפך הוא הנכון. גם את התמונה של הארגנטינאית אהבתי מאוד.

נ.ב.

עוד משהו שכתבתי הוא שצריך לעשות השוואה בין כל ההיצע שבשוק.

נ.ב.נ.ב

אני כן מתחת לגיל 25 אפילו מתחת לגיל 17

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...