Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום , מזה כמספר חודשים יש לי רעש מוזר בעת הנעה ולחיצה על דוושת הגז .

יש רעש של מעין פיכפוך של מים - זה נשמע לדעתי - רעש מאחורי הדש בורד .

אשמח לקבל תשובות בנושא , תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תודה רבה על התשובה , איך אני דואג לניקוז של האוויר הלכוד המערכת הקירור - לחלוטין ? .

לא התעסקו עם מערכת הקירור לאחרונה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בבוקר על מנוע קר או אחרי שהתקרר מספר שעות אתה מעביר את בורר החום על חימום וצירקולציה של אויר מבחוץ לאחר מכן פותח מכסה מנוע ושם את המכסה של הרדיאטור,מניע את הרכב ונותן לו לעבוד עד שהמאוררים יכנסו לפעולה ועד שהמים יתחילו לנזול החוצה,במהלך התהליך הזה אתה אמור לראות מידי פעם בועות אויר יוצאות.

כשהמים כבר נשפכים מהרדיאטור תסגור את הפקק וסיימתה.

כמובן שבתחילת התהליך תבדוק שיש מספיק מים במיכל איבוי ושהוא לא ריק כי משם המערכת משלימה את החסר.

בהצלחה

פורסם
בבוקר על מנוע קר או אחרי שהתקרר מספר שעות אתה מעביר את בורר החום על חימום וצירקולציה של אויר מבחוץ לאחר מכן פותח מכסה מנוע ושם את המכסה של הרדיאטור,מניע את הרכב ונותן לו לעבוד עד שהמאוררים יכנסו לפעולה ועד שהמים יתחילו לנזול החוצה,במהלך התהליך הזה אתה אמור לראות מידי פעם בועות אויר יוצאות.

כשהמים כבר נשפכים מהרדיאטור תסגור את הפקק וסיימתה.

כמובן שבתחילת התהליך תבדוק שיש מספיק מים במיכל איבוי ושהוא לא ריק כי משם המערכת משלימה את החסר.

בהצלחה

חוששני ששיטה זו אינה מדוייקת כלל ואני אסביר:

אם ישנו כיס אויר במערכת הקירור שאינו הושלם עד כה מממיכל העיבוי ע"י נוזל הקירור בטח ובטח שאם תרוקן עוד קצת את הרדיאטור לא יושלם החוסר היותר גדול לאחר מכן. שיטה שאני נוהג להישתמש בה במצב שכזה, פשוט לפתוח מיכסה רדיאטור, להניע את הרכב על קר כמובן ולהתחיל למלאות מיים דרך הרדיאטור עצמו תוך פימפומים עם היד על צינורות הרדיאטור הראשיים גם התחתון וגם העליון. ייצאו מידי פעם בועות שייתפוצצו להם. ברגע שתוך כדי כל התהליך מפלס הרדיאטור מגיע עד למעלה וכבר אין יותר מידי מה לפמפם כי כבר מיים נישפכים ואין בועות פשוט סגור מיכסה רדיאטור וסא לשלום. כמובן להמתין אחרי זה שהמאווררים עובדים וזה הכל.

:)
  • תוכן חדש...