Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מסוג סובארו אימפרזה 4X4 שנת 2006.

האם חובה שארבעת הצמיגים יהיו זהים? האם לא מספיק שהזהות תהיה בזוגות בלבד? האם נכון שכשצריך להחליף צמיג אחד, צריך להחליף את כל הארבעה? (כי אחרת יקרה נזק בלתי הפיך לדיפרנציאל)?

בתודה,

גיא

פורסם

לפי ההוראה היבשה ובכדי למנוע סיכונים ופגיע באחריות יצרן זוהי ההוראה.

תריץ חיפוש על השם שלי משנת 2007, שאלתי בדיוק שאלה כזו כאשר הלך צמיג אחד ב B4 2007.

אחרי שיחה עם המחלקה הטכנית של היבואן הוא אישר לי להחליף לצמיג חדש, הוא טען שמכיוון שהרכב חצי שנה על הכביש והק"מ לא גבוהה מידי אפשר לשים צמיג חדש וההבדל באחיזה לא יהווה נזק לדפרינציאל.

למרות שהוא ממליץ במידת האפשר למצוא צמיג זהה, עם אותו ק"מ +- ותאריך ייצור זהה. זה יהיה הכי טוב, בטוח וזול לכיס.

לגבי הבדל בין ציר קדמי לאחורי, האחיזה היא 90 אחוז קדמית ו10 אחוז אחורית, רק במידת הצורך האחיזה עוברת אחורה.

יש המון מכוניות וסובארו ישנות עם הנעה כפולה שנועלות בכלל 4 צמיגים שונים או צמיגים שונים בצירים שונים והם עוד נוסעות יופי.

התשובות שתקבל שנויות במחלקות, חלק יגידו רק 4 זהים, חלק יגידו אפשר צמיגים שונים לצירים שונים.

זה כבר שיקול אישי שלך. אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה, וגם ככה בשנה הקרובה תחליף את הציר השני. אז תחליף כבר את כל הרביעיה ותהיה בראש שקט, או שלפחות תנסה למצוא צמיג זה לציר הנוכחי שלך.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...