Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוכנות הביטוח שלי אמרה שצריך לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות. הנזק הוא כ3000 שח. האם כדאי לקחת עו"ד או לייצג את עצמי? מבחינת הוכחת הנזק צילמתי את הנזק במקום התאונה ואני לא חושב שיהיה קשה להוכיח מי אשם. הייתי ממש מקביל אליו והוא עבר לנתיב שלי כאילו שאני לא שם. רואים בפינת הפגוש הקדמי שלו את כל הצבע שהוא הוריד מהרכב שלי ורואים ברכב שלי את נקודת הפגיעה והשריטות ושאריות הצבע שלו. הבנאדם החצוף גם מרח אותי חודשיים שהוא הודיע לביטוח שלו בשעה שהוא לא הודיע ואני חושב שזה שהוא הודיע לביטוח חודשיים אחרי די מראה מי משקר ומי לא אשמח לעצתכם

• ספונסר פורום
פורסם
סוכנות הביטוח שלי אמרה שצריך לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות. הנזק הוא כ3000 שח. האם כדאי לקחת עו"ד או לייצג את עצמי? מבחינת הוכחת הנזק צילמתי את הנזק במקום התאונה ואני לא חושב שיהיה קשה להוכיח מי אשם. הייתי ממש מקביל אליו והוא עבר לנתיב שלי כאילו שאני לא שם. רואים בפינת הפגוש הקדמי שלו את כל הצבע שהוא הוריד מהרכב שלי ורואים ברכב שלי את נקודת הפגיעה והשריטות ושאריות הצבע שלו. הבנאדם החצוף גם מרח אותי חודשיים שהוא הודיע לביטוח שלו בשעה שהוא לא הודיע ואני חושב שזה שהוא הודיע לביטוח חודשיים אחרי די מראה מי משקר ומי לא אשמח לעצתכם

כן ,תבע בבית דין לתביעות קטנות ,אין צורך בעו"ד בטביעות מסוג זה .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לפני תביעה, שלח מכתב דרישה בדואר רשום עם אישור מסירה לבעל הרכב ולחברת הביטוח שלו, לתשלום הנזק תוך X ימים 10-14 יום.

לא תקבל כספך, תתבע!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...