Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנה עם האפלאוז, אני חושב שהגיע הזמן להתקדם קצת.

מה אתם אומרים על פונטו ספייס שנת 01 - 02 ?

כמה שאלות.

*מה המחלות שלה ?

*איך האחזקה שלה ?

*מה זה ההגה סיטי הזה שכולם מדברים עליו ?

*כמה היא עושה לליטר ?

*שווה את המחיר שלה או שיש יותר טובות באותם מחירים ?(k12 - 15)

תודה :)

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם
אז אחרי שנה עם האפלאוז, אני חושב שהגיע הזמן להתקדם קצת.

מה אתם אומרים על פונטו ספייס שנת 01 - 02 ?

כמה שאלות.

*מה המחלות שלה ?

*איך האחזקה שלה ?

*מה זה ההגה סיטי הזה שכולם מדברים עליו ?

*כמה היא עושה לליטר ?

*שווה את המחיר שלה או שיש יותר טובות באותם מחירים ?(k12 - 15)

תודה :)

הגה סיטי זה כפתור שאתה לוחץ עליו וההגה נהיה מרגרינה אחרי יום חמסין, טוב מאוד בעיר ובחניות, מעל מהירות מסויימת ההגה נהיה רגיל (הגה כח כמו בכל רכב) כי במהירויות גבוהות זה מסוכן ולכן גם לא צריך לנתק ולהפעיל את הכפתור.

הבעיות הן קורוזיה כמעט כמו בכל רכב איטלקי ישן אבל אם שומרים ומטפלים (ניקיון וכו') הרכב יכול להישמר במצב טוב מאוד וכמובן שיש דרכים להסיר אותה גם אחרי, האוטו אמין מאוד אם מטפלים בו בזמן וחסכוני מאוד, אני לא יודע כמה היא עושה לליטר אבל היא חסכונית בהחלט לעומת רכבים אחרים בקטגוריה שלה ולדעתי היא שווה את המחיר, אני אישית ממליץ.

ואגב שכחתי לציין שהייתה לי פונטו ספייס אז אני מדבר מניסיון.

• תוכן חדש...