Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שתי שאלות -

1) רציתי לדעת איך אפשר לאתר בולמים גמורים.

מה אמורים להרגיש אם הבולמ\ים גמור?

איך אמור להראות בולם גמור?

האם זה בעיה לינסוע אם בולם גמור?

2) לדוגמא כאשר אני נוסע ורכב לפני מאט ואני עוזב לגמרי את הגז אז האוטו "מקפץ" כזה.

אני יכול לתת דוגמא דומה לאדם שמתחיל נסיעה בהילוך ראשון במהירות של 25 קמ"ש ועוזב את הגז לגמרי אז האוטו יאט וגם אולי ירגישו "קיפוץ" למעלה למטה של האוטו.

אני מרגיש את זה בדרך כלל בהילוכים נמוכים (עד הילוך שלישי) וככל שהנסיעה יותר מהירה זה יורגש פחות בעת עזיבת הגז.

ניסתי לעשות את אותה הפעולה אם נגיעה עדינה בקלאץ', וממש לפני שאני עוזב לגמרי את הגז אני לוחץ טיפה על הקלאץ' אז זה לא מורגש כבר.

רציתי לדעת למה זה קורה והאם זה קשור לבולמים או לקלאץ' או משהו אחר?

תודה.

פורסם

כאשר בולם גמור ניתן יהיה לראות שקיעה של הרכב בצידו של אותו בולם. כמו כן בעיקר בסיבובים הרכב ירגיש לא יציב וישייט לו. בדר"כ תסמין של בולם גמור ניגרם כתוצאה משמן שנזל ממנו וזאת ניתן לראות גם על הבולם עצמו.

בתופעה שאתה מציין של קיפצוץ הרכב בעת עזיבת הגז זה ככל הניראה תקין כי בכל מצב בנסיעה בו תהיה על הילוך משולב ובעיקר בהילוכים הנמוכים למנוע תהיה את הנטייה להיבלם מהכוחות המופעלים עליו וזאת כאשר לא תידרך על דוושת הגז. אם בכל מיקרה הקיפצוצים הנ"ל מוגזמים מידי ואינם מוכרים לך מהעבר ברכב זה ,כנס למוסך על מנת לבדוק חופשים למיניהם במיתלים ובמשולשי פרונט קידמיים.

:)
פורסם

נשמע לי כמו תושבות מנוע שבורות שגורמות למנוע שלך לזוז קדימה-אחורה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

שלום

אני יודע שרכב ניבלם אם ההילוכים ובעיקר בנמוכים.

אני יודע להשוות את זה לרכבים אחרים שאני נוסע בהם , ובהם הדבר לא מורגש כמו בפיאסטה.

• תוכן חדש...