Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שטח גדול ליד הבית, בזמנו התקנתי 2 פנסי פרוג'קטור עם נורות הלוגן, שכל אחת צורכת 500W ומכוונות לאגף אחר, מעבר לזה יש שם גם נורת ליבון רגילה 100W, סה"כ צריכה ביחד 1100 וואט.

עם נורת הליבון אין לי בעיה, אך עם נורות ההלוגן יש בעיה, הן לא מחזיקות הרבה מעמד ונשרפות לעיתים קרובות יחסית לנורות הליבון הרגילות, גם כל פעם כשהן נשרפות צריך לטפס למעלה עם סולם גדול כדי להגיע ולהחליף.

ביום שלישי נשבר אחד המכסים של הפנסים כשניסיתי להחליף נורה, ז"א דלת הפרוג'קטור כולל הזכוכית נשארו לי ביד, אני רק מקווה שלא ייכנס לי לשם גשם כי אחרת יהיה לי קצר בכל הבית (הלילה ומחר יירדו גשמים כולל ס"ר).

אני צריך להזמין חשמלאי כדי שיחליף את הפנס לאחד חדש, השאלה היא האם יש תחליף לנורות ההלוגן המעצבנות (אם אני כבר מחליף אולי להחליף למשהו איכותי יותר? הפנס הספציפי בן 19 שנה והשני הוחלף בשנה שעברה). למה הן לא מחזיקות מעמד? ראיתי באתרי אינטרנט פתרונות בדמות נורות LED, רשום שם אורך חיים 100,000 שעות! האם עצמת התאורה שלהם זהות להלוגן 500 וואט? האם למישהו יש גם שטח גדול ואיך אתם מאירים אותו? אם אני אתקין נורה של 300 וואט היא תחזיק יותר מעמד?

תודה לעונים :)

פורסם

אני חושב שלדים יהיה הפיתרון בשבילך, מחזיק יותר וצורך פחות אנרגיה.

לגבי העלות אני לא יודע, אני מאמין שבערך אותה עלות כמו הגופים שיש לך היום.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לדים לא יספקו לך עוצמת תאורה חזקה (בטח לא במחיר שפוי).

היתרון של ההלוגן 500W הוא במחירו הנמוך וכל פיתרון אחר יהיה מן הסתם יקר יותר.

מה שאתה יכול לשקול הוא פרוזקטור עם נורות CPL E27 (פלורסנט קומפקטי כמו שמוכרים בסופר) נורות אלה גם חסכניות יותר מהלוגן וגם מחירן לא יקר.

פיתרון יותר איכותי הוא פרוזקטור נורת פריקה - תריץ חיפוש על metal halide garden lighting

פורסם

תרד מהרעיון של תאורת LED. או לשקול למכור כליה. (להאיר שטח במקביל למנורת 500W יעלה כמה אלפי שקלים טובים. או יגיע לעשיריה אפילו).

תלך לכיוון שאמרו לך. תאורת נל'ג מנורת גז. שצורכת 400W. ונותנת אור כמו 2000W חוט להט.

חיסרון. לא מתאימה להדלקה וכיבוי קצרים!!

זה אומר. מקום שאתה מדליק ל5 דקות ומכבה. זה לא מתאים. למנורה לוקח 3 דקות להידלק.

ואחרי שהיא דולקת. ומכבים. לוקח שוב כ 7 דקות להידלק שוב.

כיבוי והדלקה רציפים מקצרים את אורך חיי המנורה.

עלות כ 400-500 שקל לבית + מנורה לבנה.

חי מנורה כ 5- 7 שנים בקלות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היכן יש חנות (בסדר גודל של מחסני תאורה) שיש להם בתצוגה את הנורות הנ"ל ואפשר להתרשם לגבי מחירים, עיצוב גוף התאורה ואפילו לקבל ייעוץ באזור חיפה/עמק יזרעאל? האם הסניף בנשר מחזיק נורות כאלה?

אני לא מדליק את הנורות האלה ל- 5 דקות אלא לכמה שעות בכל פעם (אגב, גם ההלוגן 500 סובלות מקיצור חיי הנורה במידה ונדליקים אותם לכמה דקות ומכבים?)

פורסם

אני לא נתקלתי בבעיה של אורך חיים קצר בנורות הלוגן כאלה. פנס חדש כזה (עם גלאי תנועה ופוטוצל) כולל נורה עולה בסביבות 100 ש"ח. כן יכול להיות מצב שאורך חיי הנורה מתקצר במידה והנורה חשופה לרעידות\ויברציות, אך כל עוד היא מותקנת בצורה נורמלית והאטם שלה תקין (ואין חדירה של מים לפנס) לא צריכה להיות שום בעיה (היא יכולה להחזיק שנים, מניסיון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לנו בגינה יש שני הפרוג'קטור 500W שעברו התעללות אחד מהם בקרבת סל וכל הזמן חוטף מכות מכדורים, והם עברו הרבה

חורפים ירושלמים ,הכוללים שלגים וכו' ורק עכשיו מראים סימני גסיסה. עם אני לא טועה מדי פעם יש מבצעים של מחסני תאורה

שמוכרים אותם בין 25 -30 שקלים כולל נורה עם אני לא טועה, מקווה שעזרתי .

פורסם

מנורת פרוזקטור (או בשפה המקצועית) קוורץ 150/ 500/1000/1500 וכו.

בהנחה שהמנורה של חברה טובה !! אוסרם / ג'נרל אלקטריק / פיליפס. אין בעיה להדליק ולכבות כמה שרוצים.

אגב בית איכותי לרוזקטור זה של חברת לנזיני. והוא עולה כ 100 שקל ליחידה.

ולא הסינים זבל של ה25- 35 שקלים שנשברים אחרי פתיחה של הבורג בפעם השניה.

הפנס שאנחנו ממליצים. עולה כ 300-400 שקל

והוא נראה כך.

2045489.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...