Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא בעצם בכותרת.

קטנוע חשמלי E-MAX, מהירות מקסימלית 50 קמ"ש, האם צריך רישיון נהיגה בשבילו?

שאלה קצת אחרת - במידה וכן, מה אני צריך כדי להוציא רישיון על קטנוע 125 סמ"ק, כשיש לי רישיון נהיגה לרכב פרטי 5 שנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כדי להוציא רישיון על קטנוע 125 סמ"ק

אתה לא צריך כלום.

פשוט גש, עשה 2-3 שיעורים, וגש למבחן מעשי קצר (רק החלק של הסלאלום ושמיניות וכו', בלי לצאת מהמגרש) והריי לך הרישיון

לי לקח יומיים.

פורסם

למיטב ידיעתי אין קטנוע שלא מצריך רשיון טסט וביטוח והחשמליים מקבילים ל 50CC מבחינת עלויות.

אם יש אחד כזה אני אשמח לראות לינק איפה קונים אחד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הבעיה היא שמורי הנהיגה גובים סכומים מופקעים מאוד (500 ש"ח?) עבור העמדת הקטנוע למבחן השליטה, שזה מבחן של 3 דקות במגרש.

יש איזושהי דרך להיבחן במחיר הגיוני?

זו עיקר העלות כי האגרה הממשלתית היא יחסית ננמוכה (100 ומשהו) ו2-3 שיעורים גם כן לא נורא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין לו אפילו מספר רישוי :).

זהו שיש לו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השאלה היא בעצם בכותרת.

קטנוע חשמלי E-MAX, מהירות מקסימלית 50 קמ"ש, האם צריך רישיון נהיגה בשבילו?

שאלה קצת אחרת - במידה וכן, מה אני צריך כדי להוציא רישיון על קטנוע 125 סמ"ק, כשיש לי רישיון נהיגה לרכב פרטי 5 שנים?

לגבי השאלה אם יש צורך רשיון לקטנוע חשמלי אני לא יודע לענות לך אבל לגבי הוצאת רשיון A2

אתה צריך טופס ירוק בידקת עיינים ומבחן שליטה בתוך ה"מגרש" עלות האגרה היא 124 ש"ח בנוסף לכך עוד כ300 ש"ח למורה הנהיגה על העמדת אופנוע למבחן. אין צורך בתאוריה

כמובן שהמורה עוד ידרוש 3-5 שיעורים.

פורסם

לא משנה, נראה לי שארד מהרעיון.

לא אוכל לגשת ישר לטסט, היות ובחיים לא רכבתי על כלי רכב דו-גלגלי ממנוע (גם לא בתור נוסע), והאמת שאני גם לא מוצא שום עניין בזה, וגם אין לי כ"כ צורך בקטנוע.

פשוט ראיתי למכירה קטנוע חשמלי ב5 אש"ח, וחשבתי לעצמי שאולי אקנה אותו כדי להסתובב בחדרה ולחסוך בהוצאות דלק, אבל אם נדרש לעשות טסט וביטוח, אז לא, תודה (יש לי עדיין טראומה מהתהליך של הוצאת רישיון נהיגה, ואני לא מתכוון לחזור עליו).

• תוכן חדש...