Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש לקבל תשובה עבור הנושא שאפרט להלן:

ב - 19.11.2010 קפץ עליי שוטר שהתחבא במארב (קרי - קבלן דוחות) בזמן שחניתי את אופנועי על מדרכה וזאת אחרי שרכבתי עליה מרחק של כ 15 - 12 מטר. זה קרה באיזור שוק הכרמל בת"א. נסיתי להסביר לו שהרכיבה ע"ג המדרכה היא עבור חניה, ושעדיף שלא אתפוס חניית רכב וכו'. כמו כן הסברתי לו שאני נהג זהיר ושלא נזקפו לחובתי הרשעות ב- 5 השנים האחרונות כדי שירשום לי אזהרה בלבד. הוא בירר את העניין וטען שחסרים לי כ- 10 ימים להשלמת 5 שניםרצופות ללא הרשעה ולכן הוא רושם לי דו"ח.

עד כאן עניין הדו"ח .

כפי שכתוב ע"ג הדו"ח מימשתי את האפשרות ופניתי אל המתנ"א הרלוונטי תוך 30 יום, במכתב רשום, בבקשה לביטול או לחילופין להמיר את הדו"ח לאזהרה. בטופס הדו"ח מצויין בפירוש שבמידה ונעשית כזו פניה אין לבקש להשפט עם הספח של אותו הדו"ח אלא רק לאחר קבלת התשובה ממתנ"א, ובמידה והם אינם מבטלים/ממירים את הדו"ח.

חיכיתי לתשובה חיכיתי וחיכיתי ולא קיבלתי תשובה ממתנ"א . השבוע ( קרי חצי שנה לאחר מתן הדו"ח ו5 חודשים מהמועד בו שלחתי את הבקשה לביטול - הגיע אלי הטופס שמודיע על כפל הקנס - קרי בוטלה האפשרות להישפט על העבירה (ועד כמה שהבנתי העבירה נרשמה כהרשעה) וזאת ללא שקיבלתי תשובה ו/או אפשרות לגשת למשפט.

השאלות הן כאלו :

1. האם ניתן לפנות למשהו מהגורמים ולהראות שהתהליך היה לא תקין, ומכיוון שלא קיבלתי תשובה רשמית לפנייתי בוטלה למעשה האפשרות שלי להתגוננן במשפט?

2. האם בעצם קבלת כפל הקנס רואים בי כמי שלא פעל בדרכים האפשריות לבירור הדו"ח - ולמעשה מורשע בעבירה?

3. אם ובמידה וניתן לפנות למשהו - מי הגורם אליו צריך לפנות? המתנ"א הרלוונטי? הארצי?

הקנס הוא לא העניין, וגם הנקודות (2 נקודות סה"כ) - העניין הוא הגליון הנקי שאני מאבד...

תודה לעונים

אורן

פורסם
תשלום , כאשר הגשת מכתב לביטול , אין פירושו הרשעה כפי שקורה במקרה של תשלום דו"ח באופן הרגיל.

תודה ישה - אך האם אתה בטוח?

כמה שאני מבין את לשון הדו"ח תשלום מהווה למעשה הודאה באשמה ולכן הוא מהווה באופן אוטומטי הרשעה.

נניח ואשלם את הכפל ויום אח"כ אקבל את תשובתם ובעקבותיה ארצה להשפט - האם אין עצם התשלום הודאה באשמה..?

פורסם

יצרת קשר עם מחלקת פניות נהגים כדי לברר את הסוגיה הזו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יצרת קשר עם מחלקת פניות נהגים כדי לברר את הסוגיה הזו?

מן הסתם עדיין לא - מהו הגוף המדובר?

תודה אורן

פורסם

*9666

מפנ"א.

ניתן ליצור עימם קשר ולברר בנושא של דוחות תנועה.

לדעתי בשעה כזו הם עובדים, נשמח לדעת האם סייעו לך בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...