Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חיפושית גוססת

נמצאת 20 מטר דרומית לשער 17 של אוניברסיטת ת"א (באזור שיח מוניס)

דרור בננה מהמועדון חיפושיות ניסה להציל אותה אך הבעלים (גברת מבוגרת ) לא מוכנה לישמוע....

וחבל כי היא לא נוסעת כבר הרבה זמן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

]

ברחוב יוסף הנשיא בתל אביב אופנוע BMW ניראה לי R25, במצב גסיסה, שייך לזקן בבניין.

מחר אני אולי יברר יותר פרטים

אכן R25,מישהו כאן יכול לבדוק האם הוא למכירה?

פורסם

walla ???

להורים שלי היה אמי 8

מעניין - מה מצבה? איפה היא ?

צהובה במקרה ? - יש לך את המספר שלה ?

פעם ראשונה שאני רושם בשירשור זה, אז אני ירשום מה שאני זוכר מהתצפיות שלי מראשון:

1)פורד אנגליה במצב מוזנח מאד,עומדת הרבה שנים כך, זרוקה בתוך חצר .

2)סיטרון אמי בחניה ,גם עומדת כמה שנים.

3)פורד קורטינה MK2 במצב סביר

4)סוסיתא במצב מוזנח עומדת הרבה שנים

ועוד...

צריך פשוט להיזכר.

לירון

פורסם

נמצאת בראשון לציון.

מצבה לא מזהיר, אם כי יש פוטנציאל.

על הרכב יש מספר צבעים ,כנראה מהחלפת דלתות.

נראה כאילו צבעו אותה במברשת:? .

לירון

walla ???

להורים שלי היה אמי 8

מעניין - מה מצבה? איפה היא ?

צהובה במקרה ? - יש לך את המספר שלה ?

פורסם

בבת-ים בתחנת דלק באזור המעברה (צמודה לאזור תעשייה) חונה פורד ברנדה סטיישן אפורה ונדירה.

מטרו - אחת בשלבי פירוק ועוד אחת לידה ועוד 2 קורטינות דור אחרון, במוסך ברח' דוד מרכוס 38 בא.ת. סגולה בפ"ת.

קורטינה MK3 במצב סביר ברח אחד העם.

פליימוט וולרה או דודג' אספן לבנות במצב מדהים, אבל מאוד מאוד מצועצעת, נצפתה במרכז פ"ת.

אולדסמוביל 98 שנת 90 ? שחורה שמורה מאוד, חונה בא.ת. סגולה ברח' לא רחוק מטיב טעם (תמונה להמחשה):

90.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
בבת-ים בתחנת דלק באזור המעברה (צמודה לאזור תעשייה) חונה פורד ברנדה סטיישן אפורה ונדירה.

מטרו - אחת בשלבי פירוק ועוד אחת לידה ועוד 2 קורטינות דור אחרון, במוסך ברח' דוד מרכוס 38 בא.ת. סגולה בפ"ת.

קורטינה MK3 במצב סביר ברח אחד העם.

פליימוט וולרה או דודג' אספן לבנות במצב מדהים, אבל מאוד מאוד מצועצעת, נצפתה במרכז פ"ת.

אולדסמוביל 98 שנת 90 ? שחורה שמורה מאוד, חונה בא.ת. סגולה ברח' לא רחוק מטיב טעם (תמונה להמחשה):

אחת אדומה ואחת אפורה?

שייכות לסהר.

הוא עובד במוסך ליד.

בחור זהב !

תגיד, גם אתה פתח תקוואי?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
ישנה בקרית גת מיני אדומה לאחר שיפוץ כללי נוסעת. הבעלים גר ברחוב אדוריים יש על יד הבית מלגזה ישנה וגם האוטו חונה שם לפעמים. לא מזמן היא היתה למכירה בלוח פוקוס יש תמונה.

כמו כן ממול חונה(לא זזה) כבר כמעט 10 שנים רנו 9 בצבע זהב במצב מעולה.

**GMC SAFARI 4.3 SLE** ** American muscle** :evilbat:

פורסם
אחת אדומה ואחת אפורה?

שייכות לסהר.

הוא עובד במוסך ליד.

בחור זהב !

תגיד, גם אתה פתח תקוואי?

לא. הייתי שם בענייני עבודה.

זה סהר המומחה לאמריקאיות ? אם התשובה היא כן, הכיר לו אותו מוסכניק מאותו אזור, שמחזיק קטלס סופרים קופה ויש לו עוד אחת מפורקת במוסך.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

פייסטה MK1 צהובה, שנת 82', במצב סביר, ללא אוויר בחלק מהגלגלים, חונה ליד בית 55 ברחוב המאבק בגבעתיים, נראה, שהרבה זמן...

פיאט 127 ללא מספרים, בבת-ים, שדיווחתי עליה קודם, כבר לא שם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הפיאט ארג'נטה (גירסה מתוחת פנים ומאובזרת של ה-132) יוצרה בין השנים 1981-1985 כך שאין מצב לארג'נטה עם שש ספרות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נצפתה סוסיתה במוסך רייך בבני ברק.

לא יודע איזה שנה, היא למכירה.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...