Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניינת לרכוש רכב מחב' ליסינג;

1. האם יש חברה יותר מומלצת מאחרות?

2. השימוש הוא בעיקר לנסיעות עירוניות...מתלבטת בין: מזדה 2 2008' שברולט אוואו 5 דלתות (2008-2009) או יונדאי אקסנט 1.4 2008

אשמח לשמוע המלצותיכם, לא מחפשת ביצועים מרהיבים אלא יותר בכיוון של חסכונית בצריכת דלק, אמינה, מיעוט תקלות.

תודות ושבוע נפלא,

אילנית

פורסם

מה התקציב, האם יש דרישות מיוחדות מהרכב? כמה אנשים הולכים לסוע בו? נסיעות עירוניות - אבל כמה ק"מ לערך בשנה?

פורסם

את היונדאי את יכולה להביא בפחות מ50 שלמה SI*T מציעה 2008 עם קילמוטרים שנעים בין 80-115 בסכום של 45 K רכבים שמורים מאוד..

אני סיכמתי על רכישה של אחת כזו יום שישי

פורסם

1. כל מגרשי המכירה של חברות הליסינג הגדולות טובים. לכי על החברה שתיתן לך את ההצעה הטובה ביותר לרכב הטוב ביותר.

2. לכי על דייהטסו סיריון. חסכונית, אמינה, זולה לאחזקה, אחלה של מכונית לעיר. היא תיהיה חסכונית יותר מהמאזדה ומהאקסנט. על הAveo תוותרי, ודי לחכימה ברמיזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1. כל מגרשי המכירה של חברות הליסינג הגדולות טובים. לכי על החברה שתיתן לך את ההצעה הטובה ביותר לרכב הטוב ביותר.

2. לכי על דייהטסו סיריון. חסכונית, אמינה, זולה לאחזקה, אחלה של מכונית לעיר. היא תיהיה חסכונית יותר מהמאזדה ומהאקסנט. על הAveo תוותרי, ודי לחכימה ברמיזה.

בנוגע לדייהטסו סיריון כבעלים של כזאת בשלוש השנים האחרונות וכאחד שעושה את מרבית נסיעותיו בכבישים בין-עירוניים ובנסיעה רגועה אני יכול להעיד שהיא איננה חסכונית כלל אל מול נתוני היצרן.

ובקשר לקניה מליסינג, זאת טעות ענקית! אסביר, את המכונית את רוכשת מהם בהנחה של אולי חמישה אחוזים מן המחירון ולכשתרצי למכור אותה ולהשתדרג? הם בעצמם יפחיתו ממחירון הרכב שלך עשרות אחוזים - על קילומטראז' גבוה שסביר להניח שיהיה לרכב יוצא ליסינג ובנוסף על כך שהרכב היה בבעלות חברה. רגע, אז מה קורה פה? למה כשתקני את הרכב מהם לא יופחתו האחוזים על בעלות חברה וכשתמכרי אותו כן יופחתו האחוזים? כיוון שכך עושים הם את הרווח.

את תפסידי עשרות אחוזים ממחירון הרכב כאשר תמכרי אותו, לא הרבה אנשים פרטיים יקפצו על המציאה ותמצאי עצמך חוזרת שוב אל אותו המעגל.

אלו דברים מנסיון כאוב לאחר בעלות של שלוש שנים על שתי מכוניות יוצאות ליסינג, הבנתי לאיזה בור נפלתי ומכרתי את מכוניותיי במחירי הפסד כדי לצאת מהמעגל הארור הזה.

בנוסף המכוניות בחברות הליסינג מטופלות בצורה מחפירה ואף שערורייתית.

שלוש האפשרויות אשר את מחזיקה בידיך, אקסנט, אוואו וה2, הן לא טובות, מכוניות מיושנות, לא חסכוניות ובגרסאות הליסינג גם לוקות בחסר בעניין הבטחות. אני ממליץ לך בחום לזנוח את הרעיון הזה ולשקול מכונית מיני חדשה באיזור שישים אלף השקלים או לחילופין לחפש מכונית סופר מיני יד-שנייה מאדם פרטי, באם את זקוקה למימון שמציעות חברות הליסינג, יש גם חברות שמחזיקות בנמצא מכוניות פרטיות, כגון "אוטו דיל". עומדות בפניך אפשרויות רבות, רק אל תעשי את הטעות הטיפשית שאני עשיתי פעמיים בעבר.

פורסם

אני חולק על הבחור בעניין קניה מליסינג, וחושב שכדאי גם להוביף את היונדאי גטס לרשימת האופציות, ולו רק בשל העובדה שהיא הדגם הנפוץ בקבוצת הסופר-מיני בשנים האחרונות - ולחברות הליסינג מלאים גדולים מאד שהדגם מה שגורר מחירים אטרקטיוויים מאד.

מה שכדאי שתקחי הוא שככל שתחזיקי את הרכב שתקני יותר שנים כך העסקה תשתלם יותר.

הכלל בקניה מליסינג הוא לקנות בזול ולמכור בזול ולהסתכל על ההפרש במחירים לא במונחי אחוזים אלא במונחי שקלים.

כלומר: אם קנית רכב ב-15000 ש"ח פחות מהמחירון אם תמכרי אותו ב-15000 ש"ח פחות מהמחירון לא הפסדת כלום למרות שכשקנית 15000 ש"ח היה נניח 30% מהמחירון וכשתמכרי 15000 ש"ח יהיה נניח 50% פחות מהמחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בנוגע לדייהטסו סיריון כבעלים של כזאת בשלוש השנים האחרונות וכאחד שעושה את מרבית נסיעותיו בכבישים בין-עירוניים ובנסיעה רגועה אני יכול להעיד שהיא איננה חסכונית כלל אל מול נתוני היצרן.

אף מכונית אינה חסכונית אל מול נתוני היצרן. אני משווה את הסיריון אל מול שאר המתחרות בקבוצת הסופר מיני, ובהשוואה אליהן היא חסכונית.

נ.ב - גם אם שאר ההודעה שלך אינני מסכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האוואו לא בטיחותית בעליל והאקסנט ממש לא חסכונית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאביאו עושים דמוניזציה. מישהו התחיל עם הויץ הגאוני של "דאוולט " וכולם אחריו.

אין שום נתונים סטטיסטיים שבאוואו נפגעו יותר בתאונות .

אוטו bread and butter סביר . בארה"ב ביקורות לא רעות עליו.

את יכולה להרויח מהשפעת העדר על המחירון שלו.

פורסם

מבחינה בטיחותית רק הגרנדה פונטו נותנת באמת מענה נורמלי מכול מכוניות המיני והסופרמיני בישראל(אם זה משהו שבכלל מעניין אותך)

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ זה לעשות נסיעת מבחן על רכבים מסגמנטים שונים ולקבל סוג של מדד למה שאת הולכת לקנות- קילומטר לפה ולשם חסכון בדלק לא יעשו את ההבדל, ובאמת יהיה נעים יותר לנסוע על רכב מרווח ומהיר מאשר על קופסת שימורים.

אני אישית מאוד התרשמתי מהטויוטה קורולה הרובוטית. צריכת הדלק שלה בבין עירוני מגיעה ל-1 ל-18 ואפילו יותר, ומבחינת הרגשה כללית באמת שאין מה להשוות לרכבים קטנים יותר. לי אישית הגיר הרובוטי ממש לא הפריע.

פורסם

היי אילנית,

אני ממליץ לך ללכת למגרשי חברות הליסינג הגדולות – שם תוכלי להתרשם ממגוון גדול של כלי רכב, לקבל את הסטוריית הרכב (תתעקשי על זה), ובעת הרכישה – לקבל פריסת תשלומים, אחריות והתחייבות לקניית הרכב בחזרה בסוף התקופה.

לא משנה ממי את קונה – זכרי לערוך לרכב בדיקה עצמאית, כדי לדעת מה מצבו האמיתי לפני הרכישה (זו זכותך).

בדיקת הרכב במכון בדיקה תיתן לך מידע לגבי מצבו המכאני של הרכב, ומידת התאמתו לקילומטרז' המופיע במד האוץ.

בשורה התחתונה – לכל "חריגה" או "בעיה" צריך להיות הסבר מניח את הדעת. ואם ההסבר אינו מניח את דעתך – חפשי רכב אחר.

באשר לאופציות: שווה לבדוק גם את הדייהטסו סיריון, כפי שאמרו החברים בפורום, חסכונית יותר ומרווחת.

המאזדה גם כן מרווחת דיו ומתאימה מאד לזוג או יחיד ונסיעות בתוך העיר,

ואם תשקלי לקנות כזו (מאזדה 2) מבעלים פרטיים, יש הרבה כמותן על הכביש, כך שלא תהיה לך בעיה למכור אותה.

כל טוב,

גיל מאוויס

פורסם
לאביאו עושים דמוניזציה. מישהו התחיל עם הויץ הגאוני של "דאוולט " וכולם אחריו.

אין שום נתונים סטטיסטיים שבאוואו נפגעו יותר בתאונות .

בתור אחד שהיה לו את הזוועה המוטורית הזו למשך 8 חודשים אני יכול להגיד לך שמלבד תא מטען גדול יחסית ומזגן שעושה את העבודה, אין לרכב הזה יתרונות ראויים לציון.

אבזור משמים, עיצוב פנים נחות עם פלסטיקה זולה, נוחות נסיעה מינימלית והגה שמרגיש כאילו הוא מחובר עם גומי.

תוסיף לזה 2.5 כוכבי בטיחות ויש לך רכב שראוי לפסול אותו עוד בשלב ההתלבטות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ועוד המלצה - אם כבר לקנות מליסינג - לקנות אך ורק ישירות מחברת הליסינג לא מ"מגרש" (שאיננו של חברת הליסינג).

:turn-l:
  • תוכן חדש...