Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

שמי ספי כהן חבר חדש במערכת ,

חובב רכבים ומוזיקה.

ליפני חודש רכשתי את האהבה שלי ,רכב מסוג וולוו T5 ,פשוט אושר.

אוהב נורא ...

פורסם

שלום.

שמעון מיכאלובסקי ממושב ייטב, 40 דקות מירושלים.

מחפש רכב יד שניה של שבעה מקומות ומעלה למשפחתי החמודה, חייב רכב מרווח וחסכוני, גבוה אם אפשר, לא כל רכב מתאים לגב שלי.

תקציב 70K אפשר גם יותר בתשלומים נוחים.

אשמח לעצות.

שבוע טוב

פורסם

שלום לכולם.

שמי ארן ליבר, יצאתי ממש לא מזמן מתחום הסאונד, אני מגשש בעולם המוזיקה (תופים) ובעיקר מחפש אלפא חדשה שתחליף את האחרונה שהלכה לי בתאונה :(

בן 29, כל חיי גר בתל אביב - עובד בחברת תקשורת בשם סאטלינק... וזהו. שלום לכולם ונעים מאוד

פורסם

שלום רב חברים שמי פיני כהן ואני בגיל 67 גימלאי היום אחרי 43 שנות שרות יושב בבית ועושה את כל הדברים שאני אוהב כמו עבודות נגרות ושיפוץ כל דבר שנוסע על גלגלים ובעיקר אופנועים ברשותי 2 רכבים מזדה 5 מודל 2006 ברשות אישתי בעיקר .והונדה אקורד מודל 1993 יבוא אישי מצרפת וטסטוס פיאגו מודל 1999 לציין כי במהלך שנות חיי היו לי הרבה מאוד אופנועים וגם קטנועים מסוגים שונים והיום כאמור נשארתי עם המזדה ההונדה והטוסטוס . שמח מאוד שהצטרפתי לפורום כי נראה לי כי יש בו אנשים איכותיים עם המון רצון לסייע אחד לשני תהיו ברוכים כולכם וכל הכבוד

פורסם

שלום, שמכים בן 22 אני מגדרה כרגע מתדלק(מועדפת) וסיימתי קורס טכנאי פלאפון.

היתה לי פולו 16v שנת 98'

וכרגע יש לי רנו קליאו ספורט שנת 2003

פורסם

שלום, שמי אנטון ואני גר בלוד.

אני בנתיים נוהג על פולקסוואגן פולו '97 ירוקה ומחפש אוטו ( בעיקר אספנות).

אני חדש בכל הקטע של לחפש אוטו אספנות ואני מקווה להשתלב מהר בפורום :)

פורסם

מה קורה אנשים?

טוב אז ככה אני אור בן 26 נוהג לי בכיף על דייהטסו סיריון שנת 2009, הרבה בזכות ייעוץ פה בפורום המעולה הזה

8)

• תוכן חדש...