Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי גיא בן 23 מאיזור חיפה,היה לי כבר 4 רכבים,כרגע נוג על גולף מנוע 2000 רכב חיההה,אין על הגרמנים בכל מה שקשור לרכבים..

אחלה פורום,אחלה נושאים..

C!V!C

פורסם

שמי דוד נוסע על ZX שנת 93. יותר מ - 360000 ק"מ. הכל מהמפעל- מנוע, גיר, אפילו המצמד. אוהב לקרוא ירחונים בנושא מכוניות. עוסק בהוראת המתמטיקה ומתגורר במקום הנמוך בעולם. מחפש ספר רכב על ZX של היינס. בעינייני מכוניות, מחובר יותר לצד הטכני, אפילו למדתי ת'נושא לפני שנים רבות.

פורסם

טוב אז ככה : אני גבי בן 31 מפ"ת

מתעסק בעריכה והפקת וידאו,משדר בקול רמת השרון 106FM את תוכנית היורודאנס הרשמית של ישראל כל יום שישי ב22

הייתי כאן בעבר נעלמתי לתקופה ושוב חזרתי כך שאני חדש ישן.

מקים בקרוב את הקבוצה הרשמית הראשונה בישראל למעריצי מכוניות אמריקאיות, יש כבר קבוצה חדשה בפייסבוק

אתם מוזמנים

(רק הרלוונטים) 8)

נוהג על שברולט קורסיקה 96 מושקעת מדהימה ומתוקה.

כתבתי בעבר ואכתוב שוב,סחתיין על הפורום הענק הזה.

תהיו בקשר.

פורסם

אהההה, אני אייל. בן 31 הגעתי לפורום הזה במקרה כשחיפשתי רכב.

נראה לי מעניין כאן:roll:

אני לא מתכון להעלות תמונות שלי או כל מיני דברים כאלה כי באמת אין לי כח, מספיק לי לתחזק את הפייסבוק זה מוציא לי

את כל האנרגיות :lol:

אני אשמח לשמוע מה שיש לאחרים להגיד- ולהגיד את מה שיש לי להגיד

אז נעים מאוד בנתיים

פורסם

שלום לכולם,

אני אלון בן 24 מפ"ת עובד באינטל קרית גת

אוהב מחשבים ומכור למשחקי TV ( כן כן יש לי גם פליסטישן 3 וגם XBOX 360 חחח...)

וכמבן אוהב רכבים....

נוהג ממחר על סיאט לאון 1.8T שנת 2005

פורסם

שמי ניסן

בן 28 נשוי + 2 מאיזור ירושלים

מתעניין בתחום MOTORHOME (אוטו בית )

חוץ מכמה בודדים בארץ לא ראיתי התעניינות בתחום כמו פרייקטים, הסבות אוטבוסים, או משאיות

אולי יש פה חבר'ה שראו או עסוקים בכזה פרוייקט אשמח להתעניין

פורסם

שלום!

שמי רוני יפת ואני חבר חדש בפורום.

אני בן 50, עובד ב HIGH TEC, גרוש + 3, אוהב מוסיקה (בעיקר רוק כבד הישן יותר - סגול כהה, לד זצפלין וכו'), סרטים ובירה טובה.

לאחרונה קניתי סיאט ליאון 1600 ידני ומאתגר ליותר.

עדיין לא אכלתי בחומוס אכרם, אבל חברה שלי מאוד רוצה לעשות לשם גיחה - נראה?!

פורסם

אני חושב שמי שפתח את הפורם הוא בן אדם אמין וטוב ואני מעריך את התכנון ואת האנשים החברים כמוני ויודעים מה לעשות בכל מצב זה אתר מעולה אכשוו אני יתכיל

אני בן 19 וחצי מכונאי רכב אני חולה על כל מה שקשור לרכב

• תוכן חדש...