Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהיכן ההחלטיות והתוקפנות הזו?.

יתכן ואילו הייתי צמא דם ומגיש קובלנות לגבי אי-הגשת כתב אישום לפרקליט המדינה ולמבקר המדינה - סביר להניח שהייתי גורם לפתיחת המשפט. אך מאחר וקיבלתי מביטוחה של הגברת את כל מה שמגיע לי, לא היה לי כל עניין בזה.

לא רק אוף טופיק, גם אוף סנס. אבל אתה לא לבד לצערי.

יתכן ואתה מתגורר בשכונה יוקרתית ומקושר מכל הכוונים לכן עבורך הדברים הם אוף סנס. אך לצערי איני נמצא במצב זה, אלה כמו רוב האזרחים כאן - מופקר ובלתי-מוגן. ולכן עבור אחד כמוני הסנס יש וגם יש (במקרה המדובר תשלום השתפפות העצמית מבלי כל רשלנות מצידי ולקינוח כמובן עליית מחיר הפוליסה על חשבון הבית).

פורסם

מסכים. גזענות - דבר מגעיל ובלתי-מקובל. אך כפי שקבעו הקלאסיקאים של מרקסיזם-לניניזם "הקיום קובע את התודעה". ולכן בתוך אחד שנמצא כאן כבר עשור שלישי ולמראות שמעולם לא גרם לאיש שום נזק, אך ולו לרגע אחת לא הפסיק לספוג מכל הכוונים האפשריים - בכל זאת עבר עיוות תודעה כמעט בלתי-נמנע.

פורסם

ולעצם העניין... אילו איזה דביל היה שורט לי פגוש - הייתי פועל להחלפתו (בחלק מקורי כמובן, ענייו של 6000 ש"ח). ולא מפני שאני גזלן ורמאי, אלה מפני שהפגוש שלי הוא פיקס ואין שום סיבה שיהיה אחרת.

ברור שצריך לעשות הכל על מנת להחליף טמבון שרוט אבל עדיין זה לא הופך את אותו אדם לדביל.

מה קרה, אתה כ"כ מושלם? אף פעם לא קרה ששרטת למישהו איזה משהו? זה ישר הופך אותך לדביל?

כדאי קצת להרגע עם התוקפנות. פותח השרשור שכנראה קצת חסר ניסיון ביקש עצה.

יש לך משהו מועיל לומר לו - זה בסדר אבל אל תהפוך אותו מייד לדביל בגלל איזו שריטה בטמבון.

פורסם
ברור שצריך לעשות הכל על מנת להחליף טמבון שרוט אבל עדיין זה לא הופך את אותו אדם לדביל.

מה קרה, אתה כ"כ מושלם? אף פעם לא קרה ששרטת למישהו איזה משהו? זה ישר הופך אותך לדביל?

אתה יכול להאמין או לא - אך בהיותי נהג די ממוצע, מעולם לא שרטתי לא את רכבי ולא רכבים אחרים. ואפילו מעולם לא פתחתי דלת על רכב אחר. ומאחר וזה ממש לא קשה - לא נראה לי שמי שכן עושה את הדברים הנ"ל (ובמיוחד באופן סדרתי) מתאפיין בסגולות נעלות.

פורסם

שלום לכולם, עברתי על רשימת התגובות ואני לא יכול שלא להגיב. יש כאן אנשים שכנראה גמרו תואר שני במשפטים ומחלקים כאן הצעות בחינם. הרי ידוע שכל מקרה לגופו. בכל מקרה, רצוי מאוד שלא להתפתות להצעות כספיות מהסוג הזה. תחשבו לרגע שאם הרכב שפגעתם בו לא שייך כלל לנהג (לא משנה מאיזה סיבה). כמו כן, ידוע שבמדינת ישראל החלטות של בג"ץ לא מכובדות ומיושמות, לא כל שכן מסמך שאתה מכין לבדך ונחתם בנוכחות שני אנשים בלבד. תחשבו שמחר יחזור אליכם אותו אדם וידפוק לכם בדלת עם עוד שני מזרל אירופאים גדולים ויאמר שלא שילמם לו, אז מה תעשו, תלכו למשטרה?

בקיצור, אותו מקרה קרה לי לפני מספר ימים. אשתי פגעה ברמזור במהירות נמוכה, פגוש לפגוש. ברכב הנפגע היה נזק של שריטה, ותו לא. אצלי במאזדה הפגוש הלך.

לאחר כמה ימים התקשר אלי סוכן הביטוח של הנפגע ורצה לסגור עסקה איתי, והתחיל לבלבל את המוח שלא כדאי להפעיל ביטוח וכו'. לא הסכמתי. אני לא סוגר עסקאות. זאת הסיבה שכולכם משלמים על ביטוח צד ג' למקרים כאלה.

לסיום, מאחר ורובנו לא שמאי רכב ופחחים, רצוי להפעיל ביטוח, ואם יש ספק על אמיתות הנזק שגרמתם, כדאי שתוציאו ליתר ביטחון את האייפון, תצלמו את הנזק, תעבירו לביטוח, ותחליפו פרטים, וזהו. גם אם זה יעלה לכם השתתפות עצמית, עדיף מאשר יתחילו אתכם בטרטורים אינסופיים.

נסיעה בטוחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

איני בטוח כי ישנם כאן הרבה אנשים שגמרו תואר שני במשפטים אך חלק מחברי הפורום משכילים, מנוסים ומוכנים לחלק הצעות בחינם.

נראה לי כי לא הבנת את הנקודה, עלות ההישתתפות העצמית ואובדן ההנחה על חוסר תביעות קודמות מגיעה ל 6 אש"ח ויותר (ובוא נתעלם לרגע שיותר משתי תביעות בשנה יגרמו לחברת הביטוח לא לחדש את הפוליסה או להגדיל את מחירה). במקרה כזה עדיף לשלם במיידי (ורצוי בהמחאה למוטב בלבד כך שיתבצע תיעוד של העברת הכסף ממך אילוו), לרשום הצהרת חוסר תביעות על פיסת נייר ולהחתים אותו. בנוסף, למרבה המזל היום כל טלפון סלולרי מצויד במצלמה כך שניתן לתעד את הנזק שנגרם כדי להמנע מוויכוחים בעתיד.

תחשבו שמחר יחזור אליכם אותו אדם וידפוק לכם בדלת עם עוד שני מזרל אירופאים גדולים ויאמר שלא שילמם לו, אז מה תעשו, תלכו למשטרה?
לא סביר, אם אותו אדם רמאי אז הוא יגיש תביעה לחברת הביטוח כדי שתגבה את ה"חוב" לכאורה, אין לו שום אינטרס לבצע "גבייה עצמית".

א פ כתב:

אולי קצת אוף-טופיק. הפוגע הוא בן מעוטים כך שלא נראה לי שבית המשפט והוצאה לפועל עושים עליו רושם. אך עדיין אינני יודע אם כל העניין הנ"ל שווה מבחינתו בגלל 2000 ש"ח.

לא רק אוף טופיק, גם אוף סנס. אבל אתה לא לבד לצערי.

און טופיק או לעניננו, ישנה חשיבות מרובה למוצא/מגורי הפוגע. לפני מספר שנים אישתי הייתה מעורבת בתאונת שרשרת ברמזור שנגרמה מפגיעת ג'יפ נהוג ע"י בן דודנו ממזרח ירושלים במהירות גבוהה במכוניות שעמדו ברמזור. ביקשנו מחברת הביטוח כי תפנה לפוגע/חברת הביטוח של הפוגע כדי לקבל את תשלום הנזק, חברת הביטוח טענה כי אין ביכולתה לעשות דבר עקב מגורי הפוגע במזרח ירושלים ומיכוון שאינו מבוטח כלל וכלל. טוב, תבענו אנחנו את חברת הביטוח שלנו על תשלום הנזק וניגשתי לאחר מכן להגיש תביעה נגדו בביהמ"ש לתביעות קטנות עבור עלות ההישתתפות העצמית ואובדן ההנחה על חוסר תביעות קודמות שלנו (8 אש"ח באותה תקופה), כשהפקידה ראתה כי אני תובע תושב מזרח ירושלים היא הציעה לי לוותר ולא לבזבז כסף על אגרת התביעה, אע"פ שהיינו זוכים ללא כל צל של ספק במשפט (פגיעה מאחורה וברמזור), השלב הבא יהיה לפתוח תיק בהוצאה לפועל נגד הפוגע, אלא שההוצל"פ לא מוכנה לגבות חובות מתושבי מזרח ירושלים:|

פורסם

ואחר כך מתפלאים שאנשים במדינה מרגישים מופקרים ושיש דין אחד לאנשים מן היישוב ודין אחר לאנשים שאינם מן היישוב...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ואחר כך מתפלאים שאנשים במדינה מרגישים מופקרים ושיש דין אחד לאנשים מן היישוב ודין אחר לאנשים שאינם מן היישוב...

זאת איננה הרגשה סובייקטיבית. כך למשל במדינות הנאורות חוק הוא חוק ובית משפט הוא בית משפט וללא יוצא מין הכלל. ולכן גם ההוצאה לפועל מתבצעת ללא רחמים. אם למישהו, אפילו למשפחה ברוכת ילדים, נוצר חוב כלשהו, אפילו ארנונה או חשבונות מים,- מעכלים נכסים ללא סנטימנטים ושולחים ילדים לבתי יתומים (כתבות כאלה אני רואה כל יום בטלוויזיה רוסית למשל - אומנם לא דוגמת מופת למדינת שילטון החוק, אך עדיין יש מה ללמוד משם). ואם הנכסים לא מכסים את חוב - לא יורדים עד שהחוב יוסדר. אחזרי? כן. אך רק בצורה זו מלמדים לשמור על החוק. ואם החוק מיושם בצורה לבנטינית - דהיינו הפראייערים ממעמד הביניים מחוייבים לו ואילו חלקים נרחבים מאוכלוסיה לאו - ההפקרות הינה עובדה מוגמרת.

פורסם

לפני ארבעה חודשים עמדתי בצומת ברמזור אדום (אני הייתי ראשון), לאחר כ- 15 שניות המתנה באדום מלא פתאום אני שומע חריקת בלמים חזקה וג'יפ איסוזו דוהר לכיווני. לא עוברת אפילו שניה אחת, ונשמע ה- "בום" המסורתי.

4 וינקרים, כיבוי מנוע, מפתח מחוץ לסוויץ... הוא יוצא גם. "סליחה, לא הספקתי לעצור..."

מסתכלים טוב טוב ואני רואה שאריות צבע כהה על הפגוש שלי, מסתבר שהפגיעה היתה קטנטנה, מה שנקרא "תאונת נשיקה". אמרתי לו שלא קרה כלום ונפרדנו לדרכנו.

הסימנים ירדו בשטיפה טובה + פוליש/ווקס - או בקיצור לא כולם נצלנים ורמאים.

• תוכן חדש...