Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

המערכת שיש לי לי נמצאת בחתימה מחוברת במנחת ברכב שברולט מאליבו 2006 LT.

בזמן האחרון אני שומע בוליום אפילו נמוך ממה שאני שומע ברגיל ובדר"כ אני שומע על 3/4 וכרגע קצת מעל חצי

פתאום יש ניתוק של המערכת שהיא מפסיקה לעבוד ורק לאחר כ 2-3 דקות היא חוזרת לעצמה בזמן שהמערכת מנותקת אני מגדיר שרק הרמקולים 6X9 יעבדו אבל בכללי הם לא עובדים עם המערכת עצמה רק הקומפוננטים והסאב.

אני חושב שייתכן ויש עומס גדול מדיי על המגבר ויש צורך להביא עוד מגבר לחבר למערכת אבל אבא שלי לא מוכן שאני אקנה עוד מגבר ושאני אחבר אותו לרכב למרות שהכול ייצא מהכיס שלי.

זה התחיל לי מיום חמישי הניתוק הראשון וזה מוזר מאוד עד עכשיו זה לא היה קורה לי והמערכת מותקנת ממתי שהיו השריפות בכרמל.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לנסות לאבחן את הבעיה הזו!

עריכה:

לגבי החיבורים במגבר בדקתי והם מחוברים כמו שצריך

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

נסה לבדוק כבל רימוט .

בהרבה מקרים אני נתקל בזה .

האם בכבל רימוט שמגיע למגבר יש "סופית" - נעל כבל ,

בקצה שלו ?

נסה לנתק ולחבר אותו שוב .

אני חושב שזו הבעיה שלך , הכבל יכול להיות רופף שם .

פורסם

ממ , אני לא מומחה כל כך ,

אבל אני יכול לומר לך בוודאות ממה שהבנתי פה וגם מההיגיון, סביר להניח שאתה מאמץ את המגבר בווליום די מטורף (אני משער שאתה גם צעיר מאוד לדעתי אז ללא ספק )ואז יוצא, שבימים חמים מטורפים, המגבר נכנס להגנה בגלל החום ובגלל המאמץ הכבד!

עכשיו, ברור שיכול להיות שזו לא הסיבה.

אבל זה גם יכול להיות שכן...

אני יכול לומר לך שלפני 4 חודשים קניתי קומפוננט שכבר הלך מהרכב שלי,ותוך יום יום וחצי הוא התחיל להתנתק ולחזור חלילה, אז נקרע שם איזה חוט או יצא שם משהו.

אז לדעתי לך למתקין ותבדוק גם מצב כזה.

חוץ מזה...יש מספיק אנשים כאן שייתנו דעות מקצועיות גם.

בהצלחה...

פורסם

תבדוק את חיבור הפלוס במצבר והפיוז הראשי, ואת חיבור המינוס לגוף הרכב- יכול להיות שאחד מהם רופף וזה בעצם מה שגורם לניתוקים.

או שיש בעיה במגבר והוא נכנס לפרוטקשן.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני אבדוק את החיבורים של המצבר ואני אבדוק שוב את הכבלים שמחוברים אל המגבר במידה וזה לא זה אלך אל החנות שבה קניתי והתקנתי את המערכת.

כן אני אוהב לאמץ את המערכת מאוד ובעוד חודש אהיה בן 20.

לגבי החום אני נוסע רק בערב לא מתי שחם.

היום לדוגמא המערכת לא התנתקה לי ואימצתי אותה כהוגן ( מעל 3/4 לכיוון ה-90% )

וד"א מה הכוונה "סופית" מה זה?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תוכן חדש...