Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עד היום היה לי תקציב של 35אלף שבו רציתי לקנות מזדה לאנטיס או אימפרזה, אך הצלחתי להגדיל את התקציב ל 50 אלף וכעת אני מחפש שהרכב יהיה אמין (יפני שלא רואה מוסך) וחסכוני בדלק עם רמת בטיחות של לפחות 4 כוכבים עם עדיפות ל 5

מה שעלה לי בראש זה הטויוטה יאריס 2004-2005 דגם סול שמגיע עם 2 כריות אוויר ואיי בי אס ורשום שצריכת הדלק היא 17קמ לליטר. האם טויוטה יאריס תהיה בחירה מוצלחת ? זה טויוטה, חסכוני, קטן ומתאים לי לת"א שבו קשה לי למצוא חניה

למרות שרציתי משהו עם מנוע חזק ומכונית יפה בתקציב לא גבוה אז הלאנטיס והאימפרזה זה מה שרציתי אבל צריכת הדלק שלהן גבוהה והן עושות משהו כמו 10ק"מ לליטר אז לקנות אימפרזה או לאנטיס עם הדלק שהן יצרכו זה כמו לקנות יאריס.

אשמח לעצות ולהצעות

תודה :)

פורסם

אם כבר עלית ל 50, ביד2 יש C1 עם 1000 ק"מ ב 60, יש לי הרגשה שהמוכר ישחרר גם ב 55....לדעתי הבחירה הטובה ביותר....למרות שלא הבנתי אם אתה מחפש משפחתית או מיני...קצת לא קשור אימפרזה ויאריס

פורסם

בעיקרון, התקציב המקורי היה 35אלף ומה שהיה נכנס בו זה הלאנטיס/אימפרזה שהם רכבים מרשימים ואמינים רק שלא חסכוניים בדלק. עכשיו שהתקציב עלה אז נפתחו עוד אופציות כמו היאריס שיכולה לחסוך לי בשנה בין 3000-5000שח דלק והביטוח המקיף זול לי ב 600-800שח מהביטוח של לאנטיס/אימפרזה אבל עם התקציב הזה שחלקו הוא מהלוואה מהבנק עם ריבית של 5אחוז בערך אז אני משלם בשנה ריבית של בערך 1700שח

האם הבעיות שהיו לטויוטה בשנים האחרונות כמו עם דוושת הגז ועוד כמה בעיות, אמורות להפריע לי לקנות יאריס ?

למה אתה ממליץ על סיטרואן סי 1

?

פורסם

בוקר טוב,

טיוטה יאריס היא אכן מכונית קטנה, חסכונית, אמינה ומומלצת למי שנוסע הרבה בתוך ת"א. צריכת דלק של 1:17 בנסיעות עירוניות אני לא מאמינה שתקבל. אם אתה נוסע בעיקר לבד בתוך תל-אביב אז היא בהחלט תתאים לך יותר מאימפרזה או לאנטיס.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הקפצה

האופציות שלי נכון להיום:

סיריון 07-08 - ביטוח מקיף 3899 (כי לא היה לי עבר ביטוחי ב3 השנים האחרונות

יאריס 05 - ביטוח מקיף 3396

יונדאי I10 ידני -

מקיף - 3270

אין ברירה, אני צריך רכב קטן לחניות בת"א, וחסכוני בדלק, שלושת המכוניות שציינתי נותנות לדעתי את המענה אך מה מהם עדיף

האם ללכת על היאריס זה סיכון בגלל השנתון וגם לא שווה בגלל זה

?

פורסם

מצחיק, אבל בכול השרשורים שלך לא רשמת מה הנסועה השנתית שלך.

כי אם אתה לא נוסע הרבה, כול החיסכון בדלק די חסר משמעות ואתה יכול לפתוח את עצמך להרבה רכבים אחרים שאולי יתאימו יותר.

פורסם

רוב הנסיעות שלי הן ת"א-ראשון, ת"א-חולון, ת"א-רמת השרון ונסיעות בתוך ת"א

אולי פעם אחת בשנה לנסוע לאילת, וכמה פעמים לנסוע לצפון

אין לי נסיעות מטורפות, אבל אני יכול לקחת למשל אקסנט 2008 שזה אחלה אוטו אבל הדלק זה 1 ל 10

פורסם

אני אישית לא מוצא שום דבר "אחלה" באקסנט 2008 - רכב לא נוח, לא חיסכוני, מרגיש לא טוב על הכביש.

מכל האופציות הייתי בוחר בסיריון כי היא יותר חדשה מיאריס באותו התקציב, ויש לשני הרכבים האלה הרבה משותף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקרון, התקציב המקורי היה 35אלף ומה שהיה נכנס בו זה הלאנטיס/אימפרזה שהם רכבים מרשימים ואמינים רק שלא חסכוניים בדלק. עכשיו שהתקציב עלה אז נפתחו עוד אופציות כמו היאריס שיכולה לחסוך לי בשנה בין 3000-5000שח דלק והביטוח המקיף זול לי ב 600-800שח מהביטוח של לאנטיס/אימפרזה אבל עם התקציב הזה שחלקו הוא מהלוואה מהבנק עם ריבית של 5אחוז בערך אז אני משלם בשנה ריבית של בערך 1700שח

האם הבעיות שהיו לטויוטה בשנים האחרונות כמו עם דוושת הגז ועוד כמה בעיות, אמורות להפריע לי לקנות יאריס ?

למה אתה ממליץ על סיטרואן סי 1

?

רכב חדש עם אחריות תמיד עדיף על יד 2...במיוחד כשה C1 מתאימה בול לצרכים

פורסם

קודם כל, החלטתי שעליי ללכת על אוטומט ולא ידני (סיבות אישיות).

כעת בגלל שאני מחפש רכב יחסית חסכוני וגם קטן (מצוקת חנייה בתל אביב) אז נשאר לי ללכת על סיריון 2008 או על יאריס 2005

איזה מהם כדאי ? הבנתי שהסיריון עושה 1 ל 13 ויאריס לפחות 1 ל 15

הייתי רוצה קורולה 2004-2005 אבל בגלל מצוקת חנייה בתל אביב לא נראה לי שכדאי שאתעסק בזה.

הייתי רוצה אימפרזה כי אני אוהב איך שהיא נראית אבל היא זללנית דלק.

אני רק יציין שהמקיף בשבילי (מישהו בלי עבר ביטוחי ב 3 שנים האחרונות) בחברה שנותנת 25אחוז הנחה באינטרנט יוצא לי 3899שח לסיריון לשנה וליאריס 3350שח לשנה, האם זה משהו שאני צריך לקחת בחשבון ?

המטרה שלי בסופו של דבר זה כמה שיותר לחסוך בהוצאות דלק,ביטוחים וטיפולים במוסך.

פורסם

בוקר טוב,

לדעתי אם ההתלבטות היא בין יאריס 2005 לסיריון 2008, הסיריון עדיפה. מבחינת צריכת דלק הם די דומות, ובכל מקרה כמו שכבר כתבתי לך אל תצפה לראות צריכת דלק של 1:15 אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר. לא תקבל כזאת נתון בסיריון או ביאריס.

אני מאמינה שאם תעשה סקר מחירים נוסף בין סוכני ביטוח ולא רק באינטרנט תוכל לקבל מחיר טוב גם לביטוח של הסיריון.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אוטומט עם 1:15 זה רק אלטו, עם המנוע הקטן שלה. אולי פנדה.

אני משיג צריכה עירונית של 1:15, אבל זה בפונטו ספייס ידנית, עם דגש על הידנית. יש במשפחה גם ספייס אוטומטית שמשיגה צריכת דלק של 1:13.5. 10% בדיוק יותר גרוע.

פורסם

מחירון של סיוריון 2008 זה 67 אלף...בהצלחה להשיג רכב במצב הגיוני ב 17 אלף פחות...אני כמובן ממליץ על שנתון מתקדם ככל האפשר

• תוכן חדש...