Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ה 15.4 משעה 15:45 יתקיים מפגש סובארו מטעם פורום סובארוהוליק מאחורי המרכז המסחרי בשפיים.

כרגיל, יש צפי מכובד של יותר מ 20 רכבים, יהיו דגמים מיוחדים, רוב הרכבים נושקים לשנתוני האספנות ויש גם כמה שכבר הגיעו לשם.

הפעם יהיה מעניין במיוחד כי אמורים להגיע 6-7 סובארו XT. :-o

המפגש מיועד לבעלי רכבי סובארו מכל הדגמים והשנים אך נשמח לראות אנשים שמגיעים גם בלי סובארו.

אבי נוף! לתשומת ליבך, אנחנו נמצאים במרחק של דקה נסיעה ממפגש השרון, צריך לתאם גיחות קצרות ועכשיו גם יש תירוץ טוב להתחרע על האאודי החדשה של אסף בקר!

01042011058f.jpg

36325442.jpg

87479799.jpg

עוד פרטים ניתן לראות כאן.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

היי ארז.

יפה שהתאמצת להעלות את כל התמונות, אך ממש לא ברור (לי לפחות)

היכן אתה מתכנן את המפגש.

לפי החץ שיוצא מהעיגול אתם תהיו בתוך שדה, ואם כך שפיים יירו בכם! :-(

אתם יכולים לחנות בחניה אשר במתחם של ארומה,

שנמצא בתוך המרכז של שפיים, בצידו/המשכו של סניף מקדונלד.

הכי פשוט שנתארגן למפגש משותף אצלנו, נצטופף קצת למענכם...

נארח אתכם בכיף ונרים כוסית יחד לרגל הפסח.

אתה תדאג ליין, אני אארגן לך מצות :-)

בקשר לאאודי של אסף,

טוב, עזוב, לא רוצה להתחיל...

צור קשר אם זה משתלב לכם.

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ארז שיהיה בהצלחה עם המפגש.

אולי תסו כפי שאבי נוף כתב להצוןפף ולהגיע למפגש אחד משותף וגדול?

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ארז שיהיה בהצלחה עם המפגש.

אולי תסו כפי שאבי נוף כתב להצוןפף ולהגיע למפגש אחד משותף וגדול?

: )

ל'

תודה!

היי ארז.

יפה שהתאמצת להעלות את כל התמונות, אך ממש לא ברור (לי לפחות)

היכן אתה מתכנן את המפגש.

לפי החץ שיוצא מהעיגול אתם תהיו בתוך שדה, ואם כך שפיים יירו בכם! :-(

אתם יכולים לחנות בחניה אשר במתחם של ארומה,

שנמצא בתוך המרכז של שפיים, בצידו/המשכו של סניף מקדונלד.

הכי פשוט שנתארגן למפגש משותף אצלנו, נצטופף קצת למענכם...

נארח אתכם בכיף ונרים כוסית יחד לרגל הפסח.

אתה תדאג ליין, אני אארגן לך מצות :-)

צור קשר אם זה משתלב לכם.

אבי

אהלן אבי,

האמת שיש תמונה יותר ברורה, אבל לא נראה לי שתאהב אותה (רמז: לא אני עשיתי אותה) אז ויתרתי.

מעבר לזה, אתה יודע שמבחינתנו כל מפגש שלנו יכול להיות אצלכם, תמיד כיף בשרון, אבל, כבר ציינת בעבר שעדיף שנוותר בגלל הצפיפות.

בכל מקרה, אם הפעם אתה כן מוכן להשתתף בניסוי אז יש לי רעיון!

מכוון שקבעתי את מפגש סובארו ל 15:45 וההרמת כוסית שלכם היא ב 17:00 אז אני אאסוף את החבר'ה של הסובארו בחניה מאוחרי המרכז המסחרי כמתוכנן, עד 16:45 אני מאמין שכולם יגיעו, ב 16:45 אני ארים אליך טלפון לראות כמה מקומות חניה הצלחת לשמור בשבילנו ולפי זה נחליט.

כאן המקום לציין שאנחנו גדלים ממפגש למפגש ובמפגש האחרון הגיעו 24 רכבי סובארו (23 אם נחבר את 2 הרקסים ביחד :-)) וכ 50 איש!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
תודה!

אהלן אבי,

האמת שיש תמונה יותר ברורה, אבל לא נראה לי שתאהב אותה (רמז: לא אני עשיתי אותה) אז ויתרתי.

מעבר לזה, אתה יודע שמבחינתנו כל מפגש שלנו יכול להיות אצלכם, תמיד כיף בשרון, אבל, כבר ציינת בעבר שעדיף שנוותר בגלל הצפיפות.

בכל מקרה, אם הפעם אתה כן מוכן להשתתף בניסוי אז יש לי רעיון!

מכוון שקבעתי את מפגש סובארו ל 15:45 וההרמת כוסית שלכם היא ב 17:00 אז אני אאסוף את החבר'ה של הסובארו בחניה מאוחרי המרכז המסחרי כמתוכנן, עד 16:45 אני מאמין שכולם יגיעו, ב 16:45 אני ארים אליך טלפון לראות כמה מקומות חניה הצלחת לשמור בשבילנו ולפי זה נחליט.

כאן המקום לציין שאנחנו גדלים ממפגש למפגש ובמפגש האחרון הגיעו 24 רכבי סובארו (23 אם נחבר את 2 הרקסים ביחד :-)) וכ 50 איש!

הסיבה בזמנו היתה צפיפות בזמנים ולא צפיפות במקום.

אז תעזוב אותך מריכוז ושמירת מקום וכל השטויות.

אתם באים ישר לגעש, נתארגן בשני חלקי המגרש כמו בפעם שעברה,

נכין שלטי הכוונה וחניה, ויהיה בסדר.

את היין נשתה ביחד על הדשא!

להתראות,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

סגור!

איזה צירוף מקרים, המפגש הקודם שנעשה בשיתוף עם אבי ומפגש השרון היה בדיוק לפני שנה בהרמת כוסית לכבוד פסח.

אולי נעשה לנו מנהג קבוע להיפגש ביחד כל פסח.

attachment.php?attachmentid=3270&d=1271243613

attachment.php?attachmentid=3271&d=1271243613

ארז

פורסם

שיירה צפונית תצא מצומת יגור בשעה 14:45.

המספר שלי 050-3241640 אם מישהו צריך.

ארז

פורסם

אני מעוניין לבוא ולצלם תמונות מהמפגש הכפול, רק נהייתה לי סמטוחה מכל המיקומים...

סופית (ולפי המפה האחרונה), המפגש נערך מאחורי "צומת ספרים" שליד מתחם געש\שפיים\קוסמוס?

פורסם

כן, ליתר דיוק הוא נערך בתחנת הדלק הצמודה לצומת ספרים, אפשר למחוק את המפה מההודעה הראשונה.

כך זה היה לפני שנה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=315909&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A7

ארז

פורסם

ארז, פתאום ראיתי את אסתי שלי בתמונות מלפני שנה, זה אומר שהיא תגיע גם הפעם...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מעולה!

גם הפעם אני מזמין סיבוב. 8)

ארז

• תוכן חדש...