Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של עד 85,000 ש"ח, שנתון 2008+ וקילומטרז' שלא עובר את ה-50 אלף ק"מ.

אני מחפש רכב משפחתי עם מרחב באותו (שלא יהיה צפוף כמו בדיר), צריכת דלק טובה (שהרכב לא "ישתה" דלק - חסוכני בקיצור), רכב שיספק צרכים של משפחה (אני מאמין שאתם מבינים למה הכוונה).

בעיקרון אני מוכן לשמוע מכל חברה שהיא ... אין לי כרגע עדיפויות.

תודה !

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

יש לא מעט רכבים שיכולים להתאים לדרישות שלך.

אם אתה מחפש את "הסטנדרט" שהולך בשוק אז רנו מגאן ופורד פוקוס יכולים להתאים לדרישות שלך.

אם אתה מחפש רכב קצת פחות שגרתי, אבל לא פחות טוב, אז ניסאן נוט היא בחירה מעניינת ולדעתי לא פחות טובה.

מה שלא תבחר, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית כדי לקבל הצעות אטרקטיביות במיוחד.

פורסם

היה לי ניסיון עם הרנו מגן, כל שני וחמישי תקלה אחרת.

פורד פוקוס נשמע נחמד, אני מוכן לשקול את האופצייה.

אני יותר בכיוון של סדאניות ...

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

קודם כל, חשוב לי לציין שהניסיון הגרוע שהיה לך פעם עם רנו מגאן לא בהכרח רלוונטי לרנו מגאן מודרנית. ועכשיו כשאני חושב על זה, עם עוד קצת לחיצה בתקציב אפשר לנסות למצוא לך רנו פלואנס שהיא הרבה יותר מרווחת מהמגאן.

אבל אנחנו לא מכריחים אף אחד לקנות רנו 8)

אם אתה בכיוון של סדאן אז אתה יכול לבדוק גם את הטיוטה קורולה ואת הסקודה אוקטביה, שהם מרווחות מאוד ודי חסכוניות בדלק.

• תוכן חדש...