Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי יונדאי קופה אוטומט שנת 2003.

לאחרונה בצעתי טיפול במוסך חדש לאחר שבשנים האחרונות טיפלתי במוסך קבוע (נו מיילא, עברנו למשרדים הרבה יותר יפים בעבודה...)

הטיפול, שלהערכתי הראשונה היה פשוט, התגלה כיקר עד מאוד ביחס למוסך האחרון שלי.

הייתי מעוניין להעזר בידע החברים בפורום כדי להבין את המחירים.

להלן פירוט החשבונית.

ניקוי סעפת יניקה - 250 (290 ש"ח כולל מע"מ)

כיוון פרונט קדימה + אחורה + יישור גלגל ימין אחורי - 550 (638 ש"ח כולל מע"מ)

החלפת שמן גיר אוטומט ללא מסנן - 408.6 (474 ש"ח כולל מע"מ)

תודה,

אור.

פורסם

המחירים סבירים בהחלט.

שלשום, החלפתי שמן לגיר לגטס ושילמתי בערך כמוך על סעיף זה- ליטר שמן גיר מקורי של יונדאי עולה 58 ש"ח לפני מע"מ ותוסיף עבודה בסביבות 120-150 ש"ח.

לגבי כיוון פרונט- בד"כ הכיוון השכיח הוא לשני גלגלים קדמיים אבל אם יש בעיה בגלגליל האחוריים זה מניסיון רע נזק רציני ומבקשים על זה תוספת של 270-300 על כיוון רגיל לא כולל מע"מ.

תגיד תודה,יש מוסכים בהם החלפת שמן גיר עולה 700 ש"ח וצפונה היות והמוסך מצוייד במכשיר מיוחד,ששואב את כל שמן הגיר הישן ומצד שני מכניס שמן גיר חדש למערכת ועל הדרך מנקה את כל הג'יפה שהצטברה שם (שבבים למיניהם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...