Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי באוטו אצלי את המגבר GTO1004 ויש שמה חיבור של AUX

הנעתי את הכב והפעלתי את המערכת לקחתי כבל RCA מצד אחד ומצד שני AUX חיברתי אל המגבר ובצד השני נגן MP3 והפעלתי שיר וזה לא פועל לי.

ניסיתי לברר במערכת אם יש כפתור שמעביר את המצב אל AUX כמו שלדוגמא אני מכניס דיסק והוא מנגן את הדיסק ויש כפתור שמעביר לרדיו וכפתור שמעביר למצב דיסק ואין את זה לגבי AUX.

ברגע שהפעלתי את השיר זה כאילו לא התייחס אל זה זה המשיך את השיר שמנוגן מהדיסק כרגיל.

הרכב המדובר הינו שברולט מאליבו 2006 אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי שיהיה לי AUX במערכת כי האפשרות במגבר קיימת.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

מעל החיבור של ה RCA רשום שמה AUX אז חיברתי וזה לא עשה לי כלום

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

עברו מעל 24 שעות.

מקפיץ

• תוכן חדש...