Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קודם כל אני חדש פה ולא מבין בדיוק איך עושים מה סליחה מראש .

הוצאתי רישיון לא מזמן ואני רוצה לברר על מערכת .

האוטו שברשותי הוא סובארו B4 ( שחורה יפייפיה ) שנת 2008 .

ביררתי במקום שמתקין מערכות והוא אמר לי שלא כדאי לי להשקיע במערכת באוטו הזה כי זה יוצא זוועה , הוא אמר לי שבגלל שהרדיו פנימי .

אני רוצה לדעת אם הוא צודק או שהוא פשוט לא מבין .

אם יש לי כן מה להשקיע אז תגידו מה כדאי לשים לאוטו .

התקציב הוא עד 3000 שקל .

תודה מראש לכל העוזרים .

פורסם

תמיד יש פתרונות יצירתיים לגבי היכן למקם מערכת אפטר מרקט ברכב שבו היחידה המקורית היא בעייתית כגון הסובארו מהדגם שיש לך ומאזדה 6 הדגמים הישנים.

הבעיה היא שזה הרבה מעבר לתקציב שלך אלא אם כן ישנם מתאמים מוכנים מראש לכך במחירים שינועו עד ה600 שקלים בערך.

זו אופציה אחת שכדאי לברר.

אופציה שניה היא שימוש במנחת על המערכת המקורית - זה לא המצב האידיאלי, רחוק מלהיות - אבל זה עדיין ישמע טוב יותר בכמה רמות מאשר המערכת המקורית.

כמובן השאלה היא עד כמה טוב יותר אתה רוצה לשמוע? כי ב3K המגבלות הן רבות מאוד וההגדרות שלנו לסביר מינוס, עלולות להיות ההגדרות שלך ליוצא מן הכלל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...