Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות לקראת קבלת רכב חדש מהיבואן וכן גם לכתיבת כותרת בהתאם לכללי הפורום.

cd1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בכמה ימים הקרובים אני צריך לקבל סיאט לאון מצ'מפיון.

רציתי לדעת מה כדאי לי לבדוק במיוחד שאני מקבל את האוטו, ראיתי פה אחד שקיבל את האוטו עם מצלמת רוורס לא תקינה.

אם יש משהו חשוב שאני צריך לבדוק?

גם רציתי לדעת בתקופת הרצה הבנתי שהזמן הוא בין 1500 ל3000 ק"מ ולא כדאי לעבור את ה4000 סל"ד ועדיף לנסוע על מהירות משתנה כמו 90,100,110.

האם זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, תעשה חיפוש.

שנית, לגבי הרצה, כלקוח צ'מפיון בעבר, אני ממליץ לך להתעלם ממה שיגיד נציג השרות ולקרוא בספר רכב כיצד לבצע את ההרצה.

אם לא יהיה ברור, תבצע חיפוש בפורום.

תתחדש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאון טורבו אני מניח? אם כן הכללים הרגילים

כל הילוך מקסימום עד 3000-3500 סל"ד

בהנעה ראשונה כל יום לחכות מעט ואז להתחיל לנסוע רגוע עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה

לפני כיבוי מנוע בסיום נסיעה כנ"ל (לחכות חצי דקה עד 2דקות בשביל שהטורבו יתקרר)

ובכלל לנסוע הכי רגוע שאפשר ב1500-3000ק"מ הראשונים,יהיה לך מספיק זמן אח"כ "לקרוע ת'רכב" ;)

כמו קודמי,בצע חיפוש,יש על זה לא מעט נושאים :)

תתחדש ותעלה תמונות כשתוכל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי קבלת הרכב- מדובר בצ'מפיון, בית חרושת ללקוחות. בשבילך, כמו כל לקוח המקבל רכב חדש מדובר ביום מיוחד ומרגש, בשבילם זה עוד לקוח מתוך עשרות אלפים, כבר לא ברור למה לצפות מהם אז תבדוק טוב חזותית ונחזיק אצבעות לטוב בנוגע לכל השאר.

ההמתנה בתחילת ובסוף נסיעה היא להורדת מהירות הסיבוב של הטורבו כדי שלא יצא שהטורבינה מסתובבת במהירות ללא סיכוך מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להעמיד דברים על דיוקם :

לגבי ההרצה קיבלת עיצות טובות.

לגבי המתנה אחרי התנעה/לפני דימום מנוע - אלו העיצות המתאימות והן רלבנטיות לכל אורך השימוש ברכב (במהלך ההרצה ובהמשך):

אחרי התנעה ראשונה כשהמנוע קר - תן לו לעבוד זמן קצר בסרק (מספיק 5-10 שניות) , בינתיים תחגור,תכוון שמע וכו'.

המתנה ארוכה בסרק במנוע קר מזיקה ומיותרת.

הקפד לנהוג באופן רגיל-מתון מספר דקות עד שהמנוע והשמן יגיעו לטמפרטורת עבודה. (בד"כ 5-8 דקות)

אם אתה מניע מחדש עד כשעה לאחר נסיעה קודמת ניתן לשנות את הנוהג הקודם ולקצרו משמעותית.

לגבי ההנהלות לפני דימום : אם נסעת באופן שגרתי ולא "לחצת" המתן 10 שניות ודומם.

אם נהגת באופן לוחץ ואימצת את המנוע והטורבו - שתי אפשרויות לפניך :

1. סע 5 דקות אחרונות באופן מתון, עצור המתן 5-10 שניות ודומם.

2. סע "חזק" עד העצירה הסופית - המתן בסרק דקה וחצי עד שתיים לקירור וסיכוך המכלולים. דומם מנוע.

לשימושך טופס יסודי לבחינת הרכב החדש.

תתחדש ותהנה !

בדיקות רכב חדש טופס.doc

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Hatch_A ,

לגבי שאלתך - אין תשובה חד משמעית . ייתכן נציג מסירה שממש לא יודע הרבה , וייתכן נציג שהינו ברמת הבנה והדרכה גבוהה.

עניין של מזל .

בכל מקרה , סביר להניח שהאינטרס של הנציג בכל מקרה הינו לסיים את התהליך מהר ככל שניתן, דבר שלא בהכרח תואם את

האינטרס של רוכש הרכב.

לדעתי, בתור לקוח ששילם ממיטב כספו סכום של 6 ספרות זכותך לבצע את התהליך לפי הקצב שלך ולא להיגרר לתהליך לפי נוחות

הנציג.

עיצה נוספת - אם יש לך חבר/קרוב שאתה סומך עליו ומבין עניין - צרף אותו למסירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן זה מה שיקרה, למרות שיש לי ענין גדול ברכבים, לפעמים עוד זוג עיניים לא יעשו כל רע.

היום חבר שהזמין אותו רכב בדיוק קיבל את הרכב עם כיוון פרונט גרוע למדי - הוא חתם ואמרו לו שכרגע הוא צריך רק לגשת לאחד המוסכים כדי לסדר את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...