Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

החלטתי סופית לשדרג את המערכת המובנית בתוך היונדאי I30 שלי למערכת מולטימדיה עם מסך 7 אינצ'.

ראיתי מלא סרטונים ותגובות ביוטוב על מערכות שונות, ועכשיו אני עוד יותר מבולבל מהמצב ולא יודע מה לבחור.

התעוררו לי כמה שאלות שהייתי רוצה לשאול את המבינים פה

איזה מערכת תתאים לי מהבחינות הבאות:

1. תמיכה בעברית בתגים של שירי mp3, כלומר אם השם של השיר הוא באותיות עבריות אז שיוצג נורמלי ולא ריבועים או ג'יבריש.

2. בI30 על הצג מוצגת טמפרטורה מחוץ לרכב. השאלה היא איך להחליף מערכת למערכת צד שלישי בלי לאבד את הפונקציה הזאת. כלומר שניתן יהיה להמשיך לצפות בטמפרטורה בדרך כלשהי. (גם אם זה אומר להתקין איזה מתאם נוסף)

3. הצגת תמונה של שיר מ USB ולא רק IPOD. אני לא חובבן אייפוד ואני לא מבין למה כל המערכות מפרסמות תמיכה מלאה באייפוד עם ניהול והכל. אני צריך מערכת שתהיה בה תמיכה מלאה בהתקן USB דיסקאונקיי עם תמיכה בכל האפשרויות כמו הצגת תמונה של שיר מתנגן (בינתיים ראיתי את זה רק ב Kenwood) וכו'...

4. ניהול המערכת מגלגל ההגה. בI30 יש כפתורים על ההגה לניהול המולטימדיה. כמובן שהייתי רוצה שהם ימשיכו לעבוד עם המערכת החדשה.

5. הייתי רוצה שבמערכת יהיה גם בלוטוס וגם GPS אבל זה לא חובה.

(עם אפשרות לתוכנה כמו IGO ולא רק ה Garmin navigator שבא ברוב המערכות)

לגביי המחיר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000-4500 ש"ח. (אין לי מושג כמה עולה התקנה)

בינתיים נראה לי זה כל השאלות שרציתי לשאול.

אם יש לכם שאלות אליי תשאלו בכייף.

תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אני רואה שאף אחד לא יודע ?

קיצר אחרי סקירה רבה החלטתי ללכת על מערכת עם מסך 6.1 וכפתורים בצד. הבחירה שלי היא בין דגמים Kenwood DDX5024 או Kenwood DDX5026.

דגמים מאוד פשוטים עם כל מה שאני צריך. ההבדל ביניהם זה גרסת הקושחה שמשום מה יותר אהבתי את הישנה יותר (DDX5024), החדשה יותר נראית יותר מדי מצועצעת.

לגבי השאלה הראשונה והשנייה עדיין לא קיבלתי תשובה, אבל לפי מה שראיתי Kenwood תומך עברית בתפריטים אז ככל הנראה גם בשמות שירים הוא אמור לתמוך עברית. לגביי המד טמפרטורה השאלה עדיין אקטואלית.

מה גם עכשיו השאלה של איפה להתקין. אני מהרצליה ואם תוכלו להמליץ לי חנות באזור השרון מאוד אודה. או שאפשר ללכת על חנות נפרד+מתקין מקצועי בנפרד ?

נ.ב. - רציתי לערוך כותרת לעניינית יותר, אבל כבר אין לי כזאת אפשרות..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בעיקרון דיברתי עם כמה אנשים והבנתי שניתן להשיג קיט מלא לדשבורד בסגנון הבא במחיר של כמה מאות שקלים, אבל אני לא בטוח שהוא איכותי עם פלסטיקה רכה כמו המקורי.

http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/379167788/Double_Din_GPS_DVD_for_Hyundai_I30.jpg

מצד שני משום מה ממש לא מתחשק לי שיחתכו את המקורי כי לפי דעתי זה לא ייראה כל כך טוב.

פורסם
בעיקרון דיברתי עם כמה אנשים והבנתי שניתן להשיג קיט מלא לדשבורד בסגנון הבא במחיר של כמה מאות שקלים, אבל אני לא בטוח שהוא איכותי עם פלסטיקה רכה כמו המקורי.

http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/379167788/Double_Din_GPS_DVD_for_Hyundai_I30.jpg

מצד שני משום מה ממש לא מתחשק לי שיחתכו את המקורי כי לפי דעתי זה לא ייראה כל כך טוב.

המתאמים הם פלסטיקים לא רכים ולא איכותיים כמו המקורי וגם יש שוני קטנטן בצע.

אבל זה עדיף אני אצלי שמתי מתאם הכי טוב, למקרה שארצה לחזור לדוגמא המקורית.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...