Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר ברנו קליאו מודל 2000, נעיולה מרכזית מקורית.

כשנועלים או פותחיום את האוטו עם השלט - דלת שמאלית אחורית לא נפתחת/לא ננעלת.

אך אם המנוע פועל ומנסים לנעול/לפתוח עם הכפתור שבתוך האוטו - כל הדלתות נפתחות/נסגרות בצורה תקינה.

מייד אחרי כיבוי מנוע עדיין ניתן לנעול את אותה דלת עם השלט פעם-פעמים, אבל לאחר תקופה של כמה שעות מתח המצבר יורד מעט והדלת לא נפתחת.

כלומר מתח המצבר לא מספיק כדי להפעיל את מנוע הנעילה. אבל מדוע רק בדלת אחת?

המצבר באוטו בן 4 שנים, הנעת מנוע תקינה.

האם ללכת על החלפת מצבר או על החלפת מנוע נעילה מרכזית? להערכתי המחיר בערך דומה.

תודה למגיבים.

פורסם

בוקי,

יש סיכוי סביר שהמנגנון של הדלת/נעילה בדלת הספציפית הפך להיות סרבן עם הזמן, ואילו הסרוו דווקא תקין.

מנסיון עם קליאו 98 עם בעיות דומות שבסופו של דבר חזרה לסורה באמצעות WD40, ממליץ לשמן היטב את החלקים של

מנגנון הנעילה בדלת, לשחק עם הכפתור בצורה ידנית כמה פעמים תוך כדי ריסוס, ולאפשר למערכת יומיים לעכל את השמן.

זה יכול להיות הרבה יותר זול מכל האפשרויות האחרות + ריח נעים של WD40...

פורסם

בוודאות מנעול דלת לא תקין, הייתה לי בעיה כזו ברכב של אישתי לפני כמה ימים תיקנתי לה

בדקתי מתחי הזנה למנעול הדלת והם היו תקינים אך המנעול לא פעל בדקתי עלות של מנעול מקורי והיה גבוהה מאוד לכן התקנתי מנעול אוניברסלי במקומו עלות שלי כ-30 שקלים

עלות שתיהיה לך עם עבודה בסביבות ה- 100 שקלים.

פורסם

תודה לכולם, ביצעתי ניקוי עם WD 40 וזה שיפר את המצב, אך עדיין לא פועל ב 100%.

ניסן - לאישתך יש קליאו? אם כן, מה מחירו של מנעול מקורי? למרות שזה אולי נשמע מוזר אבל אם זה עד איזור 300 שקל - אין לי בעיה לקנות מקורי.

את העבודה הזאת אני יודע לבצע לבד.

פורסם

כשאני בדקתי דרשו בעבורו 780 שקל לפני מע"מ בהילוך שלישי בבאר יעקב.

אם לא השתנה המחיר אז זה מה שידרשו.

וכן לאישתי יש קליאו B שכמובן שקנתה אותה לפני שהכרנו.

בנתיים עשיתי לה:

מנעול דלת

סלילי הצתה

טיפול טטימינג שרציתי למות (16 שסתומים)

אלטרנטור

סטרטר

גיר

ואני בטוח שזה לא יגמר כי רנו לא רואה מוסך.

דרך אגב שרשמתי את התגובה הראשונה לא שמתי לב שאתה בוקי פתחת אותו לכן רשמתי לך כמה יעלה לך העבודה

פורסם

תודה.

אנסה לעשות ניקוי רציני יותר של המנגנון, אולי יעזור.

כמו שכתבתי, כשהמנוע פועל ובדקות הראשונות אחרי כיבוי - המנעול עובד תקין.

• תוכן חדש...