Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מודע לכך שיש בפורום הרבה שירשורים בנושא אבל, רובם ישנים מאוד וחלק מהפרטים אינם עדכניים.

אבא שלי מאוד רוצה להחליף את הפיאט גרנדה פונטו 2007 ברכב חדש, הוא רוצה להשאר באותה משפחת "סופר מיני".

הוא היה נעול על הסוזוקי סוויפט לא היה מוכן לשמוע שום הצעה שהצעתי לו לבחון ופסל על הסף כל הצעה אירופאית.

מה שאומר שנשארנו בערך עם

מאזדה 2 - שנפסלה ע"י שנינו.

הסוזוקי המדוברת

ויונדאי I20 שאחרי שכנועים הצלחתי לגרום לו לבחון אותה והוא דווקא התפלא לטובה ואפילו שינה את דעתו.

מבחינת איבזור ביונדאי, בגרסת הפרימיום 1.4 מציעים הרבה יותר מהסוזוקי בGLX, דברים כמו: סאן-רוף מראות מתקפלות חשמלית מערכת בקרת אקלים ודברים שנראים לי מאוד בסיסים וחסרים בסוויפט, 4 חלונות חשמל ומראות חשמליות.

מבחינת בטיחות היונדאי יותר בטוחה, למרות שהוסיפו ESP בסוזוקי יש לה 4 כוכבים וליונדאי 5.

בסוכונות סוזוקי אמרו שהסוויפט זה דגם שיוצא עכשיו ולכן נשארו רק שחורות מפוארות, הדגם הנכנס יהיה עם מנוע 1.2 ויהיה שונה, אולי שווה לחכות קצת?

בסוכונת יונדאי נתנו הצעה מצויינת ואפילו על האיבזור העדיף נתנו עוד כמה צ'ופרים (מרימי חלנות, הזעקה, חיישני רוורס ועוד...)

הוא נהג על הסוזוקי ואני והוא נהגנו על הI20 (אני נוהג עליה מהעבודה) הוא אמר שהI20 יותר מרווחת ונותנת תחושה בטוחה יותר ולדבריו "היא יותר אוטו" :) .

פרמטרים שגם מאוד חשוב לאבא שלי עכשיו הוא האמינות, איכות החומרים וההרכבה (מאוד גרוע אצל הפיאט)

מי על פי דעתכם עדיפה הסוזוקי או היונדאי?

פורסם

עמדתי לפני התלבטות דומה לפני מספר חודשים. היה לי בעבר הרחוק נסיון בכלל לא רע עם יונדאי (אקסנט, מהראשונות שהגיעו לפני 16 שנה ובילתה אצלי כ-7 שנים) ויש לי ולאבא שלי נסיון מצויין עם סוזוקי (באלנו, ליאנה). בסופו של דבר נפלה החלטה לעלות חצי דרגה לרכב יותר מרווח שיוכל להכיל את כל המשפחה למרות שמדובר ברכב שני (הראשון הוא משפחתומטית מליסינג של אשתי) וקנינו את ה-SX4.

נראה לי שלגבי הסויפט הכדאיות תלויה בשתי אפשרויות: האחת היא לרכוש את הדגם הישן בתנאי שמקבלים תנאים טובים, והאפשרות השניה היא להמתין לדגם החדש (SZ4) ולבדוק את זאת התאמתו.

אופציה נוספת, קרובה למה שחיפשתם, היא ה-SX4 בדגם 5 דלתות שמצד אחד היא קצרה, מצד שני מזה בכל זאת יותר מרווחת מהספיפט וה-I20, ומזה כשנה מצויידת במנוע משופר ואבזור יחסית טוב במחיר נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק הסתיים שרשור לא קצר באותו עניין-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2778835#post2778835

קרא עד הסוף.

גם אנחנו היינו נעולים על הסוויפט. אך שוכנענו לעבור לI20 (אמנם 1.6) מסיבות דומות.

[הרכב חסר במלאי החברה, ואנו מחכים שיתחדש המלאי].

עיין שם.

בהצלחה!

פורסם

שלום,

הסוויפט היא מכונית טובה, נוחה וזריזה ואפילו שומרת על הערך שלה לא רע בכלל. אני חושבת שאם אתם רוכשים את הרכב מהיבואן כדאי לכם לחכות לדגם החדש שאמור להגיע בחודשים הקרובים. אם ההתלבטות היא רק בין היונדאי לסוזוקי אז אני חושבת שהיונדאי עדיפה - גם דגם חדש יחסית שלא יוחלף בקרוב, גם מאובזרת יותר וגם בטוחה יותר.

למרות שאם הייתה לו פונטו הוא יכול לשדרג לדגם החדש של הפונטו (נקרא פונטו איוו). מידי פעם יש לפיאט מבצעים לא רעים על המכוניות שלהם.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הסוויפט הוא דגם יוצא ולכן במכירה עתידית הוא יאבד מהערך שלו.

נסעתי על ה I20 מושכרת עם 30,000 ק"מ מהעבודה והיא הרגישה מצויין, לא שמעתי רעשים מהדשבורד או כל מיני פלסטיקים שיוצאים ממקומם חוץ מכנית ה AUX שנמצאת בתחתית הדשבורד ונראת קצת רעועה הכל היה בסדר גמור.

FLUTER גם בסוויפט הפלסיקה וההרכבה הם בסדר?

סמדר ואם הבחירה היא לא רק בין היונדאי לסוזוקי, איזו הצעה יותר טובה יש?

פורסם

שלום רב.

ברשותי יונדאי I20 שנת 2010 מנוע 1.6 126 כ"ס הדגם המפואר יותר סופרים, יש לציין שאני מאוד מרוצה מאוטו ללא ספק רכב מאובזר יחסית עם צמיגים גדולים 16" ויפה מבפנים עם ריפודים בצבע אדום שחור, בנוסף רכב בטיחותי עם עם 6 כ"א , הרכב מצוייד בגיר מיושן עם 4 יחסיי העברה ארוכים קצת אבל לא מפריע לי.

הייתה לי לפניי זה סוזוקי סויפט 2007 שמורה שמכרתי אותה מעל המחירון, והמעבר ל I20 בהחלט עשה לי סוג של שידרוג ברמת החומרים בתא הנוסעים וגם שהיונדאי מרגישה יותר אוטו מהסוויפט, וגם בגודל של התא מטען.

צריכת הדלק שלי היא כרגע עומדת על 1/11 בעיר בנסיעה רגועה, ו1/12 במשולב עירוני+בינעירוני.

מהסוכנות קיבלתי נעילה לחלונות+סאן רוף+מראות מתקפלות בנעילה.

שורה תחתונה אני מרוצה מהרכב.

מקווה שעזרתי.

רוני.

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם

ברשותי יונדאי I20 שנת 2010 מנוע 1.6 126 כ"ס הדגם המפואר יותר סופרים

אין דגם מפואר יותר או פחות ליונדאי I20. אין בכלל דגם מפואר.

ביום שתהיה ברכב מפואר תבין את ההבדל בין פאר, לבין רמות אבזור שונות של יונדאי I20, או יונדאי בכלל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אין דגם מפואר יותר או פחות ליונדאי I20. אין בכלל דגם מפואר.

ביום שתהיה ברכב מפואר תבין את ההבדל בין פאר, לבין רמות אבזור שונות של יונדאי I20, או יונדאי בכלל.

א. כן יש כמה רמות גמור בI20 לידעתך: הבסיסית -אינספייר שהיא לרוב לליסינג , גרסת הביניים פרימיום שנמכרה גם לליסיג+ לקוחות פרטיים, והגרסה שאני רכשתי סופרים שנמכרת רק לפרטיים ושמוסיפה חלון גג, מגנזיום שינוי בריפודים ותוספת של מערכת של התראת אוויר בצמיגים שלטעמי חיונית שאין בשתי הגירסאות הקודמות.

ב. שהתכוונתי לגרסה המפוארת של הרכב לא התכוונתי להשוות אותו מול מרצדס או לקסוס אלא לסוג רמת הגימור של דגם זה.

וכן האוטו רמה אחת מעל הסוויפט שהייתה שלי הן ברמת החומרים בתא הנוסעים, והן ברמת היציבות שיש לאוטו על הכביש.

שבת שלום שיהיה לך.

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם
כן יש כמה רמות גמור בI20

אני מסכים.

יש מספר רמות גימור.

אבל אף אחת מהן לא מפוארת, ולא מתקרבת להחשב רמה מפוארת. בסה"כ רמות אבזור שונות.

אתה מדבר כמו מישהו שהיה ב-2 צימרים. באחד מהם יש גם מיזוג אויר, ולכן הוא קורא לו סוויטה נשיאותית.

קצת פרופורציות. גרסת "סופרים" מאובזרת יותר מהפרימיום והאינספייר הספרטניות. היא עדיין רחוקה שנות אור מלהחשב "גרסה מפוארת". מקווה שהבהרתי את עצמי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

היא לא בדיוק רחוקה שנות אור כמו שאתה מגדיר בוא לא נגזים ,נכון לא הכל מושלם יש לה מגרעת בדמות גיר מיושן עם יחסיי העברה ארוכים ואין יציאת USB, אבל לי אישית זה לא מפריע, מה שכן שאוטו מספק את צרכיי והם עשו קפיצת מדרגה בייחס לגטס GLF בזמנו שהייתה לי, ולסוזוקי סוויפט., וכן כל מי שראה את האוטו שלי וגיחך בהתחלה למה קניתי יונדאי התרשם לטובה מאוד אחריי סיבוב שעשיתי למי שרצה.

רוני.

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם

התייחסתי לרמת האבזור ביחס להערתך "גרסה מפוארת".

ליתר הפרמטרים (טכנלוגיה / התנהגות / עיצוב / בטיחות / ביצועים וכו') - לא התייחסתי בכלל.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

עם כל הכבוד, רגע של עברית.

כשאומרים גבוה יותר אין בהכרח הכוונה לגבוה. ככה גם יפה יותר, גבוה יותר, נקי יותר וגם מפואר יותר.

הכוונה היא להתייחסות ואז יחסית א' עשוי להיות גבוה מב' גם כאשר בהשוואה לשחקני כדורסל שניהם נמוכים.

פורסם

קארלס דרייבר, אתה צודק.

אבל הוא התייחס מפואר יותר, בשעה שאף אחד מהם אינו מפואר כלל.

יש מספר רמות אבזור, אף אחת מהן אינה מפוארת, ולכן לא ניתן להגיד "מפוארת יותר", או "מפוארת פחות", על רמות שאינן מפוארות בכלל.

ההתיחסות הנכונה היא "מאובזרת יותר". כאשר אף אחת מהן אינה מפוארת - להגיד "מפוארת יותר" על אחת מהן זו שגיאה.

ועכשיו אני מקווה שהנושא ברור.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

razmel אתה מתעסק בפרטיים השוליים של האשכול הייתי שמח לשמוע את דעתך על הבחירה הכדאית.

( למרות שרוני צודק :-D, גם מישהו שהוא 1.53 מטר "גבוה יותר" ממישהו שהוא 1.40, הוא לא גבוה אבל בהחלט גבוה יותר! )

שאלה, לכותב ההודעה הראשון.

מדוע לא חשבת ללכת על פולו?

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אירופאיות, אולי משיקולים מוטעים, נפסלו ע"י אבא שלי.

הוא טוען שהטיפולים וההחזקה יקרים יותר והאמינות פחות טובה, מצד שני מקריבים איכות חומרים וסמל בלבד.

לא ברורות לי הדעות הקדומות של הרוב לגבי היונדאי, רבים אמרו לי שאולי בתור רכב חברה אבל בתור פרטי בחיים לא היו קונים יונדאי, נוכחתי לדעת שזאת טעות, הI20 היא בחירה מצוינת בסגמנט שלה, אחלה איבזור נהיגה נוחה וקפיצה גדולה מאוד מהדגמים הישנים (אקסנט וגטס).

בסופו של דבר בחרנו ב I20 ואבי נגש לסוכנות וקיבל הצעה טובה לקראת סוף השנה (כל היבואנים רוצים להראות רווחים בסוף השנה) קיבל אפילו הצעה לא טובה לטרייד אין על הפיאט, כשאמר להם שנחכה שבוע בכדי למכור את הפיאט הם התאכזבו קצת, כשחזר אליהם אחרי שבוע בכדי להזמין (למרות שלא מכר עדיין את הרכב) נאמר לו שנגמר המלאי של דגם הprimume ונשארה רק ירוקה מתצוגה והמשלוח הבא יגיע רק בסביבות פברואר, לפי דעתי המחרים של הרכבים שיגיעו במשלוח יהיו יקרים יותר.

בינתיים אנחנו מחכים בסבלנות, ואני התחלתי לברר לגבי הפאביה :lol:, מה דעתכם עליה ומה לגבי האמינות/ טיפולים/ בטיחות וכו' שלה.

• תוכן חדש...