Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיג'ו 205 שנת 97, הזרקה.

יש לי בעיה שבזמן הנסיעה האורות (אורות דרך) נכבים, המנורות לא שרופות, הפנסים תקינים, הוחלפה ידית איתות שהיא גם מדליקה את האורות לפני שנה לחדשה ומקורית (לפני שנה היה לי בדיוק את אותה הבעיה).

האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי פיוז שרוף?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם זה קורה רק כשאר הרכב נוסע,אולי יש בעיה במגעים בין הנורה לבין רתמת החשמל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האורות נכבים רק כאשר הרכב נוסע, המנורות יושבות טוב מאוד בתוך הפנס ומחוברות טוב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

בתופעה כזו שהייתה לי ברכב הסתבר שהייתה בעייה בנעלי הכבל והקטבים של המצבר.

לא כרוך במאמץ מיוחד. ניקוי של הקטבים ונעלי הכבל עשוי תמיד לעזור בתופעות משוגעות.

סופ"ש נעים!

צ'צ'יק

פורסם

בפעם הבאה שזה קורה, נקוש על מתג האורות וראה אם הם חוזרים לפעול ו/או לפחות מרצדים. אם כן, מתג האורות תקול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני אשתדל מחר לנקות את הנעלי כבל של המצבר ואראה אם זה יעזור, דרך אגב שאלה אם מריחה של גריז על הקטבים עוזרת למניעת קורוזיה בקטבים?

ולגבי הידית אורות אכן זה עוזר אבל זה ידית חדשה ומקורית שהחלפתי לפני שנה ולפניה היתה המקורית שבאה עם הרכב זאת אומרת שהיא החזיקה הרבה זמן אז אולי הבעיה זה במגעים שמתחברים לידית?

תודה על העזרה ושבוע טוב.

פורסם
בפעם הבאה שזה קורה, נקוש על מתג האורות וראה אם הם חוזרים לפעול ו/או לפחות מרצדים. אם כן, מתג האורות תקול.

..ולגבי הידית אורות אכן זה עוזר אבל זה ידית חדשה ומקורית שהחלפתי לפני שנה ולפניה היתה המקורית שבאה עם הרכב זאת אומרת שהיא החזיקה הרבה זמן אז אולי הבעיה זה במגעים שמתחברים לידית?

...

מתג תקול. בוודאי שלפני החלפתו יש לבדוק את המחבר לידית, ולבדוק שאין חיבור/ים רופף/ים ושאין סימני התחממות במחברים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ואת זה אני כמובן צריך לבדוק אצל חשמלאי או שאני יכול לבדוק לבד? אני מתכוון להיתחממות מגעים.

פורסם

אתה יכול לראות האם השקעים בצמת החוטים שמתחברת לידית, בצבע המקורי (כסופים) ולא מושחמים או שחורים, גם על הפלסטיק שחובק אותם שאין סימני התחממות - עיוותים של הפלסטיק.

גם אם יש, אין מן הנמנע שנזק נגרם לידית גם כתוצאה מהתחממות זו .

בכלל, רצוי שתהיה מע' ממסרים לאורות, לחילופין, "מגבר אורות" , שהתקנתו מביאה לכך שידית האורות בסהכ מעבירה פקודות הפעלה והזרם לנורות עובר דרך המגבר (ממסרים) ולא דרך הידית עצמה.

לעניין זה, לזכרוני אם אינו מטעני, אין בפיג'ו מהדגם שלך ממסרי אורות מקוריים , מה שמקצר את אורך חיי ידית ההפעלה.

בברכה

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבנתי אותך..טוב בכול מקרה תודה על היעוץ אני אבדוק את זה.

• תוכן חדש...