Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי טנדר איסוזו דימקס 2004 מנוע 3.0 TDI גיר רגיל 2X4,

ביומיים האחרונים התחלתי לשמוע בסל"ד גבוהה בין 2.5 עד 4 סל"ד איזה שריקה חריפה קצת מאיזור המנוע ובעת החלפת הילוך או עזיבת הגז היא נעלמת, ולפעמים בהילוך 5 או 4 אין שריקה ולפעמים יש, אבל בעיקר השריקה שומעים אותה בהילוך 1 עד 3 בסל"ד גבוהה. השריקה היא כזאת לא עם צליל יחיד כמו החגורות אלא כמו שריקה עם אוויר היא טיפה עולה ויורדת.

ביום הראשון השריקה היתה חלשה מאוד וכמעט לא שומעים אותה אבל לאט לאט עד היום היא התחזקה.

אני מקווה שזה לא הטורבו, מה דעתכם?

חשוב לציין שיש לי נזילת שמן מהאינטרקולר והוא צריך נקודת ריתוך, אבל זה לא הבעיהה כי פעם היה לי גם נזילה ממנו ולא עשה שום רעש.

אז מה אתם אומרים? מה הכיוון?

ובעייה שניה:

מלפני איזה שבוע התחלתי להרגיש בנסיעה מאיזור הגלגל הקדמי ימני רעידות חזקות בעיקר בסיבובים, החלפתי את המיסבים בשני הגלגלים הקדמיים וזה לא עזר,

אז מה זה יכול להיות?

והאם מסוכן לנסוע ככה?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

חברים,

לגבי הבעיה השניה (הרעידות בגלגלים) אני חושב ומקווה שעלינו על הבעייה:

היום בא חבר שלי שהוא מוסכניק הרים את הטנדר מאחורה וראינו שבגלגל האחורי צד ימין הקפיץ עלים שבור מלמטה( רק העלה הראשון מלמטה שבור) והמחזיק של הקפיצים כזה מתנדנד והקפיץ השבור מתנדנד.

הוא אמר לי שזה מקור הרעידות האוטו הזמן נסיעה, ואני יכול לנסוע ככה כמה ימים עד שאתקן את זה.

אז מה דעתכם, האם באמת קפיץ שבור יגרום לרעידות האלה בזמן נסיעה ובמיוחד בסיבובים?

האם לא מסוכן לנסוע עוד איזה יום יומיים ככה?

ולגבי הבעייה הראשונה יש לכם כיוון?

פורסם
חברים,

לגבי הבעיה השניה (הרעידות בגלגלים) אני חושב ומקווה שעלינו על הבעייה:

היום בא חבר שלי שהוא מוסכניק הרים את הטנדר מאחורה וראינו שבגלגל האחורי צד ימין הקפיץ עלים שבור מלמטה( רק העלה הראשון מלמטה שבור) והמחזיק של הקפיצים כזה מתנדנד והקפיץ השבור מתנדנד.

הוא אמר לי שזה מקור הרעידות האוטו הזמן נסיעה, ואני יכול לנסוע ככה כמה ימים עד שאתקן את זה.

אז מה דעתכם, האם באמת קפיץ שבור יגרום לרעידות האלה בזמן נסיעה ובמיוחד בסיבובים?

האם לא מסוכן לנסוע עוד איזה יום יומיים ככה?

ולגבי הבעייה הראשונה יש לכם כיוון?

באמת חברים מה דעתכם בנושא?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הייתי הולך לכיוון האינטרקולר

קשה לאבחן מבעד למסך :p

תצטרך לנסוע למוסך מקצועי בשביל לאבחן מאיפה השריקה ב 100%

• תוכן חדש...