Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

אני מתחיל לשדרג את המערכת ומתחיל ברדיו דיסק.

הייתי כבר סגור על קלריון 786 אבל עקב בעיית זמינות שלו התחלתי לחשוב על דברים אחרים.

אז המועמדים הם:

קלריון 786

פיוניר 7250 (זאת הגרסא האירופאית של 7200?)

קלריון cz500. הבנתי שזו הסדרה החדשה...

התקציב הוא 1500 שקל בערך...

את ה786 ראיתי, את השניים האחרים לא...

יש מישהו שהוא בעלים של אחד? או שיצא לו לשחק באחד?

פורסם

מה אתה מחפש מהמכשיר

לשלושתם יש USB ושלוש יציאות למגבר לפיוניר יש גם SD

ה-786 מאפשר לך עבודה אקטיבית בתצורת 3WAY מה ששני המכשירים האחרים לא נותנים

הפיוניר יותר נח וקל לתיפעול

מבחינת איכות הקלריונים עולים עליו ועדיפים {לפי דעתי}

בדירוג שלי הייתי הולך על ה-786 כאופצייה ראשונה {רק שקשה להשיג אותו כרגע} אופצייה שנייה הייתי הולך על ה-CZ500 ואחרון הפיוניר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

3way אקטיבי זה אומר טוויטר מיד וסאב? או קומפוננט 3way ועוד סאב? (גל אל תהרוג אותי P;)

786 אני כנראה יוכל להביא במחיר כזה...

אפשר עוד דעות? אני מתכנן לחבר בנתיים מורל דוטק אוביישן וסאב עוד לא ידוע כרגע בהגברה פאסיבית עם תקווה לאקטיבית בהמשך...

פורסם

אני הייתי ממליץ על אלפיין 105RI מכשיר מצוין עם 3 יציאות מגבר איכותי מאוד ועם שירות ואחריות של אפריל טקליין ב1450 ש"ח.

הפיוניר 7250 אומנם בטווח ה1000 אבל אני אישית לא אהבתי ממש.

פורסם

דודו, אפשר לדעת, מניסיונך כמובן, למה האלפיין שהצעת טוב יותר?

אחריות של אפריל טקליין זה לא משהו שאפשר להתגאות בו. דוגמה טובה לחברה עם שרות טעון שיפור.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...