Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל הגולשים.

סוף סוף הגיע הרגע המיוחל ואני לקראת רכישה של האוטו הראשון שלי, יש לציין שהידע שלי בנושא דל ולכן אם ייצא לי לומר משהו מטומטם במקצת אין טעם יישר לשלוף את הסכינים ולכוון למטרה. מדובר בנער שרק קיבל את הרישיון שלו וכבר רוצה ללכת לעשות סיבוב בכיכר העיר. מאידך, אני גם לא כל כך טיפש ואני יודע שלפני שאתה קונה רכב כדאי ללכת עם מישהו שמבין עניין, לעלות את האוטו לבדיקה, לקבל את היסטוריית הטיפולים שלו ולחשב עלויות עתידיות עקב הליקויים שיש ברכב.

התקציב שלי לא בשמיים וזה צמצם את האפשרויות שלי בצורה די אכזרית, אחרי שחשבתי מה אני מחפש ברכב הגעתי למסקנה שמה שאני מחפש זה אופל טיגרה חמודה שתשרת אותי בשנה - שנה וחצי הבאות. אוטו חמוד, קטן, מראה ספורטיבי אם כי הביצועים ממש לא כאלה. - כל מה שאני צריך. זה שאין הרבה מקום באוטו ממש לא מפריע לי כי ממילא אני יכול לקחת איתי רק 2 בכל פעם. מה שחשוב לי ברכב שיהיה אמין, שלא ייצא לדייט עם המוסך אחת לחודש, שהביטוח + צריכת דלק לא יהיו בשמיים כי אחרי הכל אני זה שהולך להחזיק את הרכב הזה די לבד. שורה תחתונה, מה שאני מחפש - אוטו יפה שייתן לי לישון בשקט.

אז אשמח לשמוע את דעתכם על האופל טיגרה, מצאתי כבר משהו פוטנציאלי :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1548105&Code=8615408e5b79a2bb91d49423e27799cf

נכון שהאוטו עבר הרבה ידיים, וזו רק אופציה - נראה מה יש לאוטו להגיד בבדיקה שתתבצע. סה''כ הוא עשה מעט מאוד קילומטראז' ביחס למודל אז הסיכוי שהמנוע חי ונושם גבוה. האוטו נראה טוב, ידני, כל מה שאני רוצה יש בו. אין ספק שאם אני אחליט לקנות אותו אני ייצטרך להוריד את המוכר דיי הרבה, סה''כ רכב ידני, מודל 95' שעבר 7 ידיים, 19 אלף (מעל המחירון) נשמע מחיר דמיוני ואני לא מוכן לשלם עליו יותר מ 13 (התקציב עצמו 15).

לסיכום, מה דעתכם על האופל טיגרה בכללי ?

ומה דעתכם על האוטו שהבאתי בלינק פה.

סליחה על החפירה ותודה מראש.

פורסם

באופן כללי לגבי הטיגרה נכתב עליה המון בפורום . נא השתמש במדריך "רכב משומש" בתפריט העליון .

להלן קיצור דרך :

http://www.carsforum.co.il/cars/מדריך-רכב-משומש/אופל/722/%d7%98%d7%99%d7%92%d7%a8%d7%94

קרא בעיון ותרחיב ידע.

מעבר לכך - לגבי הרכב הספציפי שראית במודעה.

נראה לך סביר שרכב שמצוי 16 שנה על הכביש ועבר 7-8 בעלים נסע 130,000 ק"מ , כלומר ממוצע של 8,125 ק"מ לשנה?

עפ"ר רכבים כאלו די בלויים מבחינה מכנית ומרובים אילתורי חשמל ושאר חלפים לא מקוריים. האמינות הצפוייה אינה

גבוהה בלשון המעטה , אלא אם נפלת על אקסמפלר נדיר ושיחק לך מזלך. הבא זאת בחשבון .

פורסם

ירדתי מהעניין בסוף, אני אסתפק באוטו יותר קטן, משהו כמו רובר 216 (שהייתה האופציה הראשונה שלי, פשוט אני מחפש משהו ממש ממש שמור כי רובר שלא טופלה כראוי זה שער לצרות שיחוררו את הכיס).

פורסם

שוב בחירה לא טובה...רובר? אני במקומך צובר ניסיון עם רכב ראשון יחסית אמין ונפוץ, כלומר יפני כמו דייהטסו שרייד, איטלקי כמו פיאט פונטו, או צרפתי כמו פיג'ו 206, שלוש דוגמאות בלבד. האחרון אגב, יספק גם הנאה מהנהיגה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם אתה רוצה תבוא תראה את האוטו שלי (214). אחד השמורים שיש ובטח שאני לא אמכור במחיר מחירון, לא יודע אם תיפול גם על אחד עם רובר שמורה שיתן אותה במחירון. כל השאר פשוט זבל!

אגב, איפה אתה גר?

• תוכן חדש...