Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

ברשותי טרנספורטר שנת 2000, טורבו דיזל, מנוע 2500 דגם מנוע AJT.

אני צריך לעשות טיפול ולהחליף את הפילטר סולר, הבעיה היא שהוא ממוקם במקום חסר גישה, רציתי לדעת איך צריך להחליף אותו, ניראה לי שיש צורך בפירוק המנורות והחלק הלבן של הפרונט על מנת להגיע אליו.

כמו כן אני מעוניין לדעת למה יש את היציאה מפלסטיק בסוף הפילטר סולר, למה זה משמש(אני יודע שזה לא מתחבר לכלום).

מצורפות תמונות של הפילטר החדש, ושל מיקום הפילטר הסולר שמורכב ברכב(מסומן באדום).

תודה רבה וחג שמח.

‏‏עותק של תמונה0528.jpg

‏‏עותק של תמונה0529.jpg

‏‏עותק של תמונה0530.jpg

IMG_6146.jpg

קובי

פורסם

שמע, אמנם קשה להתרשם לגמרי מהתמונות, אבל הגישה באמת נראית ח*א. אולי רון יוכל לשפוך אור אל כוון תקיפה אפשרי.

לגהי המסנן, החלק הלבן הינו ברז לריקון מים, הוא נמצא בתחתית המסנן ומשמש לניקוז מים בטיפולים. אופן ביצוע, יש לפתוח את הברז ע"י סיבוב (תבריג) עד שנוזל יצא דרך הזרבובית הקטנה, נותנים למים לצאת עד שסולר נקי יוצא ואז סוגרים את הברז.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאתה חושב עליך לפרק את הפנס הראשי ואת פח החזית

זה נשמע הרבה אבל זה באמת רק כמה ברגים עם גישה טובה .

לגבי הברז הקטן כבר קיבלת תשובה מדניאל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה, אני אפרק את הטמבון והפנס הראשי, עשיתי זאת בעבר(אם אתה זוכר רון דיברתי איתך כשהרכב לא הניע וחשדתי במצתים, בסוף נתתי לו זרם ישיר מהמצבר, דרך פיוז 15 והרכב עבד) וזה באמת פשוט לחלוטין, אני יעדכן בנושא.

לגבי הברז, למה בכלל אמורים להיות מים באיזור? לא אמור לזרום שמה רק סולר?

אם כך, כשאני מסיים את הטיפול אני אצטרך לפתוח מעט את התבריג עד שאני יראה שזורם הסולר נכון?

תודה רבה לכם, עזרתם לי מאוד.

קובי

פורסם

בסולר, מידה מסויימת של מים מותרת ויכולה להמצא ולכן המסנן בנוי כך שהוא קולט את המים בתור משקע בתחתית המסנן.

את משקעי המים יש לרוקן אחת לתקופה אבל זה דיי נדיר היום למצוא מים בסולר, במידה ואתה מתדלק בתחנות דלק מסודרות.

• תוכן חדש...