Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,עשיתי תאונה עם ה306 האהובה שלי,שנת 94 מנוע 1800. בגדול המחירון של הרכב הזה לא בשמיים וכראות עיניי הנזק יעלה לפחות כחצי מהמחירון שלו ואפילו יותר.

מכיוון שיש כל מיני תוספות וחלקים שהם חדשים על הרכב אני מעוניין לפרק אותם ולמכור כאדם פרטי לאדם פרטי.

כמו כן להפסיק את הביטוח וכו'.למיטב הבנתי כדי להפסיק ביטוח אני צריך להוריד את הרכב מהכביש כי כל עוד יש לו טסט אני מחוייב בביטוח ובנוסף בכדי למכור חלקים אני חייב רישיון סחר חלפי רכב,זה נכון?

פורסם

1. אתה מעמיד את הרכב בשטח פרטי שלך ולא בשטח ציבורי או בצד הכביש.

2. אתה ניגש למשרד הרישוי ומוריד את הרכב מהכביש לצמיתות. באותה ההזדמנות אתה גם ממלא טופס עם פרטי חשבון הבנק שלך כדי שתקבל זיכוי על החלק היחסי של אגרת הרישוי שלא נוצל.

3. אתה מתקשר לסוכן הביטוח שלך ומבקש לבטל את הביטוח.

4. אתה מפרק את החלקים מהרכב.

5. אתה מפרסם מודעות מכירה ברחבי הרשת.

6. ממתין בסבלנות לקונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1.הרכב אכן חונה בחניה פרטית מתחת לבית,אני וחבריי דאגנו לדחוף לשם את הגרוטאה ביום חם שכזה.

2.האם אני מפקיד שם גם את הרישיון הנוכחי? האם אני צריך להכין איתי מזומנים?

3.יבוצע.

4.תודה לך.

פורסם

2.האם אני מפקיד שם גם את הרישיון הנוכחי? האם אני צריך להכין איתי מזומנים?

בוודאי, אחרת איך תשלם לנהג האוטובוס שיחזיר אותך הביתה :wink:

ביטול הרישיון לא עולה כסף, אם זה מה שאתה שואל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...