Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני יספר את הסיפור המלא עם כל הפרטים,

לפני כשבוע הרכבתי קיט קסנון איכותי שמחובר באמצעות פלאג&פליי - מדובר על פונטו HGT שנת 2001.

לאחר ההתקנה עשיתי משהו לא ממש חכם והדלקתי לראות שהכל עובד, כשהאוטו עצמו לא מונע אלה רק מפתח בחצי סוויץ'.

מאז היו עוד פעמיים שלוש שהדלקתי בלי סוויץ' עד שעיקלתי שזה אחד הדברים הכי לא מומלצים לעשות.

האוטו הניע כרגיל במשך שבוע עד שלפני יומיים הנעתי את האוטו נסעתי לאכול ואחרי 20 דקות סיימתי נכנסתי לאוטו באתי להניע והופ המצבר התרוקן לגמרי, כל המערכת חשמל מגמגמת בעקבות חוסר זרם \ מתח האוטו אפילו בחצי סוויץ' כל הלוח שעונים היה מכובה או גימגם.

פתחתי את המכסה מנוע פתחתי את הברגים למילוי מים במצבר וראיתי שהוא יבש, הוספתי מים מינרלים, ומניסיון בעבר הבנתי שהמצבר מתרוקן אם ממלאים מים כשהרכב כבוי, אז אירגנתי כבלים חיברתי והופ האוטו הניע בנגיעה.

המשכתי לנסוע כחצי שעה על מנת לטעון שוב את המצבר, לאחר מכן כיביתי את הרכב ועוד פעם הוא לא הניע ושוב פעם הנעתי עם כבלים.

הגעתי הביתה ויום למחרת אני נכנס לאוטו כבר בא לעשות את הפרוצדורה עם הכבלים אבל אומר שווה לנסות בלי והאוטו למרבה ההפתעה מניע בנגיעה ראשונה ללא בעיות - נסעתי ישירות למוסך של חבר הגעתי אל החשמלאי, הוא בדק את המצבר והראה לי שהמצבר תקין לגמרי ולא היה לו הסבר למה שקרה, הוא הראה לי במד שאין משהו שגונב זרם ואין בכלל זליגה כשהרכב מכובה וכשהרכב מונע הוא עומד על 14 אמפר שזה מצב תקין לגמרי של המצבר.

יצאתי שמח מהמוסך על כך שאני לא צריך להוציא כסף על מצבר חדש - לאחר מכן כל היום האוטו הניע כרגיל (הנעתי מספר פעמים באותו יום), אבל לאחר מכן בלילה נאלצתי להניע עוד פעם עם כבלים.

יום למחרת הסיפור חוזר על עצמו, כל היום האוטו הניע לי כרגיל ופתאום אחרי צהריים אני בא להניע ושוב לא מניע - הנעתי עוד פעם עם כבלים ערכתי נסיעה קצרה חזרתי הביתה ולמרבה הצער לאחר כיבוי הרכב באותו רגע ניסיתי להניע שוב ועוד פעם תסמינים שהמצבר גמור ולא הניע.

אני פשוט משתגע מהעניין הזה מאחר והמצבר כביכול תקין אבל פורק את עצמו בזמנים לא קבועים, את האורות אני דואג להדליק רק אחרי שהרכב מונע ולכבות אותם לפני שאני מכבה את הרכב.

מישהו יכול אולי לשער את מקור הבעיה או לעזור, אני פשוט התייאשתי לגמרי כי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה אבל לסירוגין ואני לא יודע מתי זה בידיוק קורה וממה זה נגרם.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

תבדוק את נעלי הכבל שמתחברים למצבר. אם אחד מהם סדוק או שהם לא מהודקים כמו שצריך

למצבר עצמו המצבר לא ייטען.

• תוכן חדש...