Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב יד שניה בתקציב של בערך 60,000 ש"ח (+\-). הכי חשוב שיהיה רכב אמין גם לנסיעות יחסית ארוכות (כי נמאס לי ממוסכים) ושיהיה חסכוני בדלק. כמובן שגם הבטיחות חשובה. עד עכשיו נסעתי בפיאט פונטו 2003 גיר ידני (מאוד לא מרוצה ממנו). מעדיפה לעבור לאוטומטי או רובוטי בגלל הפקקים. יש למישהו המלצות?

פורסם

פיג'ו 206 / פולו / איביזה , משנתונים 2006 - 2007 (תלוי בדגם) , מנוע 1400 .

דיהטסו סיריון גם מאיזור השנתונים האלה, מנוע 1300, קצת פחות אוטו, לדעתי גם פחות בטיחותי מהראשונות,אבל טיפה יותר אמין.

באופן כללי, בתקציב כזה אם קונים רכב בן 4 שעבר טיפולים שוטפים במוסכי הרשת ולא הוזנח, בסבירות גבוהה יפגין אמינות לאורך זמן. מה לא היה טוב בפיאט ? בטוח שזה הרכב או המוסך שטיפל בו?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
רוצה לקנות רכב יד שניה בתקציב של בערך 60,000 ש"ח (+\-). הכי חשוב שיהיה רכב אמין גם לנסיעות יחסית ארוכות (כי נמאס לי ממוסכים) ושיהיה חסכוני בדלק. כמובן שגם הבטיחות חשובה. עד עכשיו נסעתי בפיאט פונטו 2003 גיר ידני (מאוד לא מרוצה ממנו). מעדיפה לעבור לאוטומטי או רובוטי בגלל הפקקים. יש למישהו המלצות?

היי,

אולי סוזוקי אלטו 2010 אוטו' - המחיר שלה הוא 59,590 :)

מכונית חדשה + אחריות לשלוש שנים + שקט נפשי

שווה לבדוק, תזמיני נסיעת מבחן בסוזוקי

בברכה, רועי

• תוכן חדש...