Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות והיעוץ.

בסופו של דבר החלטתי לרדת מהענין.

אני לא יודע מי זה. עם כמה שהייתי רוצה להתנקם בו ולהוציא את התיקון הזה מהביטוח שלו כדי שילמד לקח, ללכת להתלונן במשטרה + שמאי, וכל הבלאגן שמסביב..זה כנראה רק ירגיז אותי יותר.

אני אלך מחר לפחח לתקן את זה.

VW130071, למזלי ברוב המקומות אליהם אני הולך תמיד יש חניה במרחק 2דקות הליכה יותר מרווחת..ככה אני עושה בדר"כ, זה גם אחלה מתכון למנוע צרות - בדר"כ מקומות פחות המוניים עם נטיה לצרות.

לגבי מרפי..אני מקווה שהוא יעזוב אותי במנוחה. עם הרכב הקודם שלי גם לאחר כחודש חרטו עם מסמר על כל הדלת, ותיקנתי. לא קרה שוב כחמש שנים. אני מקווה שכך גם הפעם.. :?.

semi-t, אתה צודק. אני מחר אתקן ואשכח מזה כבר.

כנראה שעל הרכב הבא אני אשתדל להתאפק ואתן לחברה שלי לדפוק ביצה על האוטו..אולי זה יעזור במשהו. פעמיים לא עשיתי את זה, ותראו לאן הגעתי..:lol:

פורסם

אני חושב שרק בגלל "מרפי" הרבה מכוניות בארץ נראות כמו שהן נראות, כי יש הרבה שבוחרים לא לתקן שיפשופים/שריטות

גם כדי שיראו שהרכב "סומן" כבר וככה לא יחבלו בו שוב וגם כדי לא להוציא סתם כסף על תיקון כשזמן מה אחר כך מישהו אחר

יחבל שוב ברכב.

מעניין שיצא לי לראות תמונות מחו"ל שעלו לפורום וכל הרכבים שם נראים מלוקקים חדשים נוצצים כמו מהמפעל, גם רכבים ישנים.

אולי אפשר להסביר זאת במנטליות הזו שיש כאן של אדם לאדם זאב, צרות עין, קנאה, או לא יודע מה.

כל מי שקונה אוטו חדש או יד שנייה שנראה שמור - ישר יש מישהו שכואב לו הלב שחייב לעשות נזק כי לו עצמו אין

אפשרות לקנות אוטו כזה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
התקשרתי למשטרה מיד כשזה קרה.

זה נקרא תאונת נזק מאחר ולא היה צורך במד"א, כלומר פגע וברח אינה אופציה.

ברגע שהפוגע ברח בלי להשאיר פרטים אתה ועוד איך יכול להגיש תביעה על תאונת פגע וברח ללא קשר לנזקי גוף (אני יודע זאת כי הגשתי בעבר תלונה כזאת).

אם הם בכל זאת מתעקשים (במשטרה) לך לבית חולים,תגיד "איה" כשמבקשים ממך לסובב את הצוואר ותלך למשטרה עם המסמך שמאשר שביקרת בבית החולים בעקבות תאונת דרכים (לא הרופא ולא השוטר יצאו החוצה כדי לבדוק אם הרכב שלך נפגע בצורה כזאת קשה שנזקקת לטיפול רפואי).

לפעמים כשגורמי החוק עובדים בצורה עקומה, אין ברירה, גם אנחנו כאזרחים צריכים "להתעקם" באותו אופן.

אבל שוב, מנסיון, אתה יכול להגיש תלונה על פגע וברח ללא קשר לנפגעים ואז תקבל פרטים מקיפים יותר על אותו פוגע, עם המידע הזה אתה הולך לחברת הביטוח שלך, הם שולחים אותך לתקן את הרכב (ייתכן על חשבונך) וברגע שהם ייסיימו את הפרוצידורה מול הפוגע תקבל את הכסף מחברת הביטוח.

מצד שני, יש לך את האופציה הנוספת של לעשות עם פרטי הנהג הפוגע דברים אחרים (אמנם זה לא יישלם לך את הנזק אבל בהחלט עשוי לעשות לך הרגשה טובה על הלב).

לשם כך תזדקק ללום.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהחלט מעצבן.

קצת הגזמת אבל - משפשפים את כל האוטו? שפשוף קל שאתה אומר בעצמך שיעלה מאות שקלים לתקן. חבל לאבד בריאות על זה.

אני תומך במיצוי הדין עם הפוגע, בדרכים חוקיות. תתקן את רכבך על הצד הטוב ביותר, תגיש תלונה ותוציא ממנו כל אגורה שאפשר.

לגבי שימוש בלום, עדיף לך להימנע. נניח שבאמת היה לך כזה בהישג יד באותו רגע, הקריזה כבר הגיע עד למעלה, אתה לא חושב הרבה ומנפץ לו את החלון. הוא עוצר, בלה בלה בלה החלפתם פרטים, אפילו התאפקת ולא דפקת לו את הלום בראש.

שניכם עומדים מחר מול שופט - מי לדעתך חוטף חזק יותר?

לפעמים הדרך הכי טובה להימנע מצרות היא לא להיכנס אליהן מראש, זו הסיבה שאינני מסתובב עם אקדח יותר. לא רוצה צרות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קודם כל מצטער לראות את זה. לגבי הנבלה שפגע בך,

גש לתחנת המשטרה הקרובה עם רשיונות וביטוח.

תמלא שם טפסים ןתגיד שאתה צריך את הפרטים של הרכב הפוגע.

הם יתנו לך את השם של בעל הרכב וגם את הכתובת שלו.

אחרי שבועיים שלושה יזמנו אותך לתת עדות נוספת במשטרת התנועה.

אח"כ הם מזמנים אותו.

אחרי שיש לך את הפרטים שלו, תתקשר אליו, אני מאמין שלא תהיה לך

בעיה לאתר אותו ותגיד לו שאו שהוא משלך לך על הנזק ואתה מבטל את

התלונה, או שאם לא, אתה ממשיך, וגם תובע אותו.

אם הוא לא איזה עבריין או פושע, אני מניח שהוא ירצה לסגור את העניין איתך,

כי אף אחד לא אוהב לבוא לחקירה במשטרה.

תקפיד לצלם את הרכב שלך, ואם יש לך את הפרטים שלו, תיסע אל מקום המגורים שלו

אני מניח שהוא לא תיקן את המכה, ותצלם את הנזק על הרכב שלו.

אני יודע כמה זה מעצבן, אבל רק אם כולם יקפידו לנהוג ככה,

אולי נראה פחות אנשים עושים את זה.

פורסם

בנוסך חברה שלך היא לא קירבת דם כלומר היא יכולה להיות העדה שלך.

רמז: אף אחד לא יודע שהיא חברה שלך ככל הידוע להם היא עוד בן אדם שעבר ברחוב!

יום טוב.

פורסם
STIO בן דוד שלך פחח במושבים מעלינו נכון?

אבן הותירה שלוש חורים מגעלים במכסה מנוע ברכב של הורים שלי.

אתה חושב שהוא יכול לסדר את זה ככה שלא יבחינו בהבדלי צבעים (הרכב לבן) ובלי להסיר לצמיתות את הריפוד של המכסה מנוע?

רומן.

כן, הוא נמצא למעלה (ליד מגידו).

מדובר בחורים של ממש או במעיכות על הפח? אם מדובר על מעיכות יש צורך לפרק את הריפוד הפנימי של מכסה המנוע וליישר מהצד ההוא את הפח, לסיום להחליק את האיזור ע"י חומר פחחים ולצבוע. צריך לראות על מה מדובר כדי לראות האם ניתן לצבוע נקודתית או לצבוע את כל המכסה.

לגבי הריפוד הפנימי מחזירים אותו חזרה אחרי סיום התיקון, בנוגע להבדלי צבעים - הצבע הלבן הוא הצבע האהוב על הפחחים, בכל מקרה גם בו ייתכנו הבדלי צבע (אם כי הסיכוי נמוך לעומת כל צבע אחר, במיוחד הצבעים הכהים). בכל אופן כל מקרה לגופו (תלוי כמה זמן הרכב על הכביש, האם הוא חונה בשמש ומה מצב הצבע באופן כללי).

פורסם

תנסה להשיג בעזרת מספר הרכב למי הוא שייך.

תנסה בעזרת קשרים במשרד הרישוי אולי או משהו

ברגע שיהיה לך את שם הבנאדם זה כבר יהיה הרבה פחות בעיה

פורסם

עדכון מצב..

צבעתי היום את הרכב.

צבעו יפה, בסה"כ הצבע יצא ממש תואם ובגדול אני מרוצה.

אבל זה לא 100% - יש פגמים מאוד קטנים כשמסתכלים מקרוב.

בעל המקצוע שעשה לי את העבודה אמר שאתן לצבע להתייבש טוב ולא לנקות אותו אפילו ביום הראשון.

בנוסף, אמר שאחזור אליו עוד שבוע-שבועיים כדי שיבצע פוליש ויסדר לי את זה עד הסוף.

האמת היא, שככה..אני מעדיף לא לחזור לשם מסיבות אחרות, אישיות יותר.

העניין הוא, אם אני יכול לבצע את העבודה בעצמי. בבית. עם החומרים המתאימים.

או שיש כמו נקודה קטנה של משהו שכנראה נדבק על הצבע במהלך העבודה,

או מעין פסים כאלה באיזור מסוים שצבעו.

ניסיתי לסמן בצייר, כי בתמונה זה לא יוצא בולט כמו שזה במציאות

אני צריך לדעת אם קודם כל אני יכול לסדר זאת בעצמי, בבית, ולתת את הפיניש האחרון כדי שאולי הרכב יראה כמו שהוא נראה שם פעם, בלי כל הפגמים הקטנים האלה.

אם כן, מהי רשימת הקניות שלי.

dsc05157l.jpg

dsc05158j.jpg

dsc05159l.jpg

פורסם
תודה לכולם על התגובות והיעוץ.

בסופו של דבר החלטתי לרדת מהענין.

אני לא יודע מי זה. עם כמה שהייתי רוצה להתנקם בו ולהוציא את התיקון הזה מהביטוח שלו כדי שילמד לקח, ללכת להתלונן במשטרה + שמאי, וכל הבלאגן שמסביב..זה כנראה רק ירגיז אותי יותר.

חבל שהחלטת לא להגיש תלנה ולהגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

בגלל קקקמיקות מהסוג הזה, שפוגעים ברכוש של מישהו אחר ובורחים רכבים רבים נראים כמו שהם נראים.

אבל בסופו של יום זו החלטה שלך, ואם זה גורם לך להיות פחות עצבני וכעוס (ובצדק), אז זו הדרך הכי טובה.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ערן, אתה חייב להגיש תביעה.

אחרת, אתה לא מחנך אנשים *@% &@%&ת כמוהו.

קח טיפ, מישהו מהמשפחה שלי חיכה לטכנאי מכונת כביסה כל היום לאחר שהוא הבטיח שהוא מגיע בהתחלה ב8 בבוקר לאחר מכן ב9, לאחר מכן ב12 לאחר מכן ב3 וכך הלאה, לבסוף הוא לא הגיע.

בן המשפחה החליט שהוא לא מניח לזה, התקשר לעו"ד שזה עתה סיים תואר במשפטים, ואמר לו שיתבע עוגמת נפש ויום עבודה בסה"כ 5000, הוא אמר לו שאם הוא זוכה חצי מהכסף הולך אליו.

יש פה WINWIN, העו"ד לומד, בן המשפחה מרוויח ומפוצה על עוגמת הנפש והכי חשוב החברה הזו כנראה תשפר את השירות שלה.

אותו משל רק נגד המניאק הזה ששפשף לך את הטמבון.

תאמין לי שאין שופט במדינה שלא ירשיע אותו.

במחשבה שניה אולי כדאי שתעיד שהוא זרק נעל על שופטת אבל זה לשיקולך.

פורסם

האמת? הייתי רוצה.

אבל אני כ"כ עסוק בלימודים וזה גובל בכ"כ הרבה טירטור להגיש תלונה, שאני נאלץ לוותר.

למביני ענין בצבע בניכם, כמה זמן עלי לחכות כדי שאוכל לבצע פוליש ואיזה סוג פוליש (כמה עמוק?) אני צריך כדי לתקן את הפגמים הקטנים הללו?

פורסם

ערן מה זה הסימני מים האלו בתמונה 2 ו3?

STIO תודה! הפגיעות לא קשות והרכב במצב מוזיאון כך שבספק אם יהייה ניתן לראות מהשהו אחרי התיקון.

• תוכן חדש...