Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי גנבו 2 גלגלים בשבוע שעבר ברוממה החדשה, מאזדה 3 "ספיריט" 17 אינצ'.

הרכב היה צמוד לקיר אז הצליחו לקחת רק 2, עדיף כבר שיקחו הכל גם ככה זה אותה השתתפות עצמית לפחות הייתי מקבל 4 צמיגים חדשים.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך להמציא את הג'אנט המחשמל - ברגע שהמפתח ברכב לא בחצי סוויצ' או שהקודן לא הוקש , יש מנגנון בג'אנט שמתי שמפרקים 3 ברגים מתוך 4 מקבלים שוק חשמל בעוצמה מאוד מאוד גבוה והאזעקה של הרכב מתחילה להשתולל , והופ הגנבים בורחים . אה אה ? מה אתם אומרים על הרעיון ?

פורסם

רעיון מעולה, רק שעם המציאות המשפטית בארץ, בסוף יבוא לעצור אותך :x

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שיבואו לעצור אני ממציא להם את ידית הדלת המחשמלת , את החולצה המחשמלת , את המבט המחשמל

- יש חשמל באוויר - זה לא עוד סתם שיר של השטן זה אימרה חזקה ביותר

פורסם

יש מצב שאני קונה עכשיו ממישהו בפורום ג'אנטים , רציתי לדעת אם למישהו נגנב ג'אנט 16 צבע שחור ליפ אדום כי הדבר האחרון שאני רוצה על המצפון שלי זה סחורה גנובה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם חניית הרכב בשיפוע יכולה להפריע לגנב מכיוון שהוא יתקשה להעמיד את הרכב על בלוקים? אלה עם הוא בא אם 4 ג'קים.

לדעתי זה יכול לפתור חלקית את הבעיה.

פורסם

גנבו לאישתי אתמול בלילה 3 ג'אנטים וזרקו את האוטו על הרצפה,נזק רב מאוד נגרם לרכב.

הרכב הוא מאזדה 3 ספיריט, נמאס לי כבר מהגנבות האלה לפני בערך חודש פירקו לאחותי דלתות ומכסה מנוע מהסיויק שלה.

פורסם
גנבו לאישתי אתמול בלילה 3 ג'אנטים וזרקו את האוטו על הרצפה,נזק רב מאוד נגרם לרכב.

הרכב הוא מאזדה 3 ספיריט, נמאס לי כבר מהגנבות האלה לפני בערך חודש פירקו לאחותי דלתות ומכסה מנוע מהסיויק שלה.

כנראה שסיויק משוברת כלשהי עברה תאונה לא מזמן :?

פורסם

מה אפשר לעשות בנידון?, הרי עם זה היה רכב צבאי או משטרתי כוחות היו פועלים להחזירו.

גנבו לי גם חיפושית עם סנדל מחניה סגורה ,וגם דלק מהספירט של אישתי נמאס לי כבר.

פורסם

איפה אתה גר?

מה אפשר לעשות? לצערי כלום.

לרכוש רכב פשוט, בצבע רגיל, ללא תוספות מנקרות עינים ולהתפלל.

אחרי שגנבו לי גאנטים, רדיו-טייפים, סמלים, אנטנות, מגבים ומה לא...

עצוב :-(

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני גר באזור חדרה בבית שלי(אור עקיבא), אף פעם לא נגעו באוטו,בבית שאני גר בו כרגע(חדרה) עם אישתי וגם אחותי,

יש גם חניה סגורה שממנה הוציאו לי חיפושית 73 מסונדלת.

ועם זה לא מספיק שוב הרכב של אחותי מועד לפורענות,מישהו פרץ את מכסה המנוע בישביל פקק מיכל עיבוי פשוט לא יאומן...

• תוכן חדש...